Hela Gotland > Nyheter

Sunday, 20 September, 22:21

Hela Gotland - 17 nov 11 kl. 04:00

Sporthallen kan sinkas av grannarSporthallen p Visborg ska vara klar 2013, har byggnadsnmndens Bo Bjrkman (S) lovat. Men nu protesterar blivande grannar mot frslaget till detaljplan..
Läs mer på Hela Gotland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sporthallenkan , sinkasav , grannar
Skånskan - 18 aug 16 kl. 18:59

Tillfällig värmekälla till nya sporthallen

Rydsgård Fjärrvärmeverket i Rydsgård kommer inte stå klart i samband med att sporthallen i Rydsgård ska tas i bruk.
Därför har beslut nyligen tagits om en provisorisk lösning på uppvärmningen.Så sent som förra veckan togs beslut i myndighetsnämnden för bygg- och miljö om ett bygglov för fjärrvärmeverket i Rydsgård.

Skånskan - 19 mar 18 kl. 06:00

Sporthallen för dyr – vill se alternativ

malmö Den planerade sporthallen på stadionområdet skulle få för dyra driftskostnader anser fritidsförvaltningen och föreslår därför att nämnden byter bana och istället utreder alternativ.
Ett förslag är en sporthall utan större publikkapacitet. ERWP.

UT - 19 dec 13 kl. 07:53

Elithandboll i sporthallen

Onsdagen den 29 januari blir en högtidsdag för handbollsintresserade i Ulricehamn. Då spelar Sävehofs damer elitseriematch mot Spårvägen i sporthallen. Ett unikt sportarrangemang för Ulricehamns del inleder det nya året.

Västerbottens Folkblad - 04 apr 11 kl. 11:01

Sporthallen ska säljas

NORSJÖ Sporthallen i Norsjövallens skola ska säljas på grund av höga driftskostnader. NORSJÖ Sporthallen i Norsjövallens skola ska säljas på grund av höga driftskostnader. Det beslutade kommunstyrelsen i ett sammanträde den 15 mars.

Hela Gotland - 16 okt 12 kl. 06:05

Sporthallen klar 2014

ALLMÄNT: Placeringen för Sporthallen fastställd. Nu inleds upphandlingen och Sporthallen väntas stå klar 2014. - Beslutet finns hela vägen nu och pengar är avsatta.

Barometern - 23 apr 14 kl. 07:17

Utegym för alla vid sporthallen

I går blev det officiell invigning av ett utegym vid sporthallen i Torsås. Centerpolitikern Kjell Johansson fick som representant för bildningsförvaltningen klippa ett symboliskt band till ett utegym vid sporthallen i går.
– Det är Torsås Fastighets AB, TFAB, som satsat cirka 100 000 kronor på de här genuina träningsredskapen, berättade bolagets representant Ingemar Skotheim.

DalaDemokraten - 20 nov 14 kl. 09:10

Dator stulen vid inbrott i Sporthallen

Det var under natten till torsdagen som det misstänkta inbrottet ägde rum i Sporthallen i Älvdalen. När polisen kom till platsen stod entrédörren öppen och dörren hade brytspår. Lite längre in i lokalerna konstaterade polisen att en ruta in till receptionen krossats.

Dalarnas tidningar - 20 nov 14 kl. 09:10

Dator stulen vid inbrott i Sporthallen

Det var under natten till torsdagen som det misstänkta inbrottet ägde rum i Sporthallen i Älvdalen. När polisen kom till platsen stod entrédörren öppen och dörren hade brytspår. Lite längre in i lokalerna konstaterade polisen att en ruta in till receptionen krossats.

LV - 18 jan 16 kl. 17:28

Sporthallen stängd efter bombhot

Som en följd av måndagens bombhot mot Emådalskolan i Mörlunda, stängdes också den intilliggande sporthallen.
Alla aktiviteter som är planerade i kväll i sporthallen och gymmet har ställts in..

DalaDemokraten - 15 feb 16 kl. 10:22

Utsatt för sexuellt ofredande i sporthallen

Polisen fick förra veckan ta emot två anmälningar om sexuellt ofredande i Ludvika sporthallen. Först var det en kvinna som blivit sexuellt ofredad i gymmet och i torsdags anmäldes att en ung man filmat lättklädda personer i sporthallen och lagt ut filmerna på Facebook. Anmälaren har upplevt det som kränkande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.