Hela Gotland > Nyheter

Friday, 30 October, 11:30

Hela Gotland - 17 nov 11 kl. 04:00

Körde för fort i Visby - fick böter I går hade polisen en trafikkontroll vid Östercentrum i Visby. Tretton förare kontrollerades för nykterhet och alla var utan anmärkning.Däremot fick en bilist böter för fortkörning..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Visby, Östercentrum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kördeför , forti , Visbyfick , böterI , går, hade polisen en trafikkontroll vid Östercentrum i Visby Tretton förare kontrollerades för nykterhet och alla var utan anmärkning
Skånskan - 09 dec 13 kl. 23:30

Pu­tin fort­sät­ter vä­gen bort från öp­pen­het

Ryss­land un­der Vla­di­mir Pu­tins sty­re fort­sät­ter gå i mot­satt rikt­ning mot det som Mi­chail Gor­ba­tjov en gång på­bör­ja­de. Öp­pen­he­ten har åter vänt till slut­en­het och makt­kon­cent­ra­tion..

Nyan - 08 jun 15 kl. 20:48

Körde fort i Lumparland

Polisen rapporterar om tre fall där man kört alldeles för fort på Svinövägen i Lumparland där högsta tillåtna hastighet är 30 kilometer i timmen. En person körde 65 kilometer i timmen och en 61, båda misstänks nu för grovt äventyrande av trafiksäkerheten. Böter på plats blev det för en som körde 50 på 30-sträckan.

Nya Wermlands Tidningen - 06 mar 18 kl. 14:37

Körde för fort, fick böter

Böter för att ha kört 7 kilometer för fort i Degerfors..

Corren - 20 jun 18 kl. 08:00

Körde 6 kilometer för fort – fick böter

Mannen körde sex kilometer för fort..

Expressen - 06 mar 15 kl. 21:20

Körde för fort - fick böter på 500 000 kr

Han körde 23 kilometer över hastighetsgränsen. Nu har den finske affärsmannen Reima Kuisla fått sitt straff: 500 000 kronor i böter..

GT - 18 jul 13 kl. 12:01

Kissnödig körde för fort ? fick bilböter

Att vara kissnödig gör inte att man får köra för fort. Inte ens om man har läkarintyg. Det anser Uddevalla tingsrätt som under torsdagen dömde en kvinna för fortkörning..

Jönköpingsnytt - 28 jul 20 kl. 08:46

Körde för fort - riskerar böter

En man i 50-årsåldern åtalas för hastighetsöverträdelse efter att kört för fort inom tätbebyggt....

Nyan - 30 dec 14 kl. 14:00

15-åring körde fort och olagligt

Mopeden var trimmad så att den motsvarade en lätt motorcykel men var inte registrerad som en sådan och saknade baklampa och backspegel.
Mopedisten själv, en 15-åring, körde 74 kilometer i timmen på en sträcka i Hammarland där bara 50 är tillåtet. Då polisen försökte stoppa honom brydde han sig inte om det.

Barometern - 05 jul 14 kl. 10:23

Soligt Visby möter Folkpartiet

Återinför den allmänna värnplikten och satsa ännu mer på jämställdheten. I dag levererar Folkpartiet sina Almedalslöften. Det är högsommar i Visby, så skönt.

Skånskan - 17 mar 14 kl. 23:30

Eu­ro­pas all­var­li­ga si­tu­a­tion fort­sät­ter

”Den all­var­li­gas­te si­tu­a­tio­nen i Eu­ro­pa på myc­ket län­ge”. Det­ta kon­te­ran­de ut­ta­la­des re­dan när rysk mi­li­tär klev in på Krimhalvön och blev en del av Ukrai­nas inre kon­flikt. Lä­get har nu åter trap­pats upp..

Eurosport - 27 okt 12 kl. 08:10

Tennis - ATP i Basel - Federer körde över Paire - möter fransman igen

Roger Federer har fått upp ångan i sin hemmaturnering i Basel. Den schweiziske världsettan krossade fransmannen Benoit Paire i kvartsfinalen i går och möter en annan fransman, Paul-Henri Mathieu, i semifinalen på lördagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.