UNT > Utrikes

Friday, 25 September, 17:12

UNT - 17 nov 11 kl. 02:10

Benetton drar tillbaka reklamkampanjBenetton drar tillbaka en omstridd reklamkampanj dr pven kysser en imam efter kraftigt frdmande frn Vatikanen. Fretaget frsvar kampanjen Unhate och sger att avsikten r att bekmpa hat i alla dess former. (TT).
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Benettondrar tillbaka , reklamkampanj
Dagen - 17 nov 11 kl. 11:06

Kontroversiell reklamkampanj med pussande påve dras in

Klädkedjan Benetton drar tillbaka en kampanj som fått massiv kritik. Vilket betyder att den reklambild där påven kysser en imam, inte längre kommer att synas i offentligheten.

En ny kampanj av den italienska klädkedjan Benetton lanserades på onsdagen.

SvD - 17 nov 11 kl. 02:10

Benettons kritiserade reklamkampanj

Benetton drar tillbaka en omstridd reklamkampanj där påven kysser en imam efter kraftigt fördömande från Vatikanen..

Dagen - 19 nov 11 kl. 15:32

Vatikanen rasar mot Benetton

Klädföretaget Benetton har än en gång hamnat i blåsväder genom sina reklambilder. Vatikanen har reagerat skarpt mot en bild, där påven Benedict kysser en imam.

Redan i onsdags tvingades Benetton dra tillbaka delar av den nya reklamkampanjen, där även andra kända personer visas kyssandes,  i verklighetstrogna montage.

DN - 23 okt 18 kl. 13:27

Broras och dödsfall pressar anrika modebolaget Benetton

Rom. Det går utför ekonomiskt för den italienska modegruppen Benetton, som i fjol redovisade sitt absolut sämsta resultat.  2018 har blivit ännu olyckligare.

DI - 31 jul 17 kl. 08:26

Benetton uppges vara intresserad av Ducati

Benetton-familjen som är verksamma inom mode uppges vara en av fem aktuella budgivare för Ducati som ingår i Volkswagenkoncernen. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

Dagen - 04 apr 11 kl. 15:18

Reklamkampanj om Bibeln vill locka fler att bli lärare

?Han dör på slutet. Sverige behöver fler behöriga lärare i religionskunskap?.

Cornucopia - 16 apr 17 kl. 14:28

Orädda flickan på Wall Street - en reklamkampanj för ett mångmiljardbolag

Flickan på Wall Street, som orädd står mitt emot marknadens rasande tjur, är en reklamkampanj för ett mångmiljardbolag. Som sådan är den extremt lyckad, men Greg Fallis påtalar att dess fortsatta existens inte är svart vit.
Den rasande tjuren (eng raging bull) på Wall Street är faktiskt sk gerillakonst, som ägs av konstnären och efter att ursprungligen avlägsnats numera på nåder tillåts plats på Wall Street.

Dagen - 06 apr 11 kl. 13:50

Smart reklamkampanj ger pengar till hemlösa

Succé! Enklare kan inte Stockholm Stadsmissions reklamkampanj "Hemlösa banners" beskrivas. I gåvor till organisationen har det inneburit det fyrdubbla.

VA - 26 sep 11 kl. 14:12

Reklamkampanj ska få funktionsnedsatta i jobb

26 september Idag har endast hälften av de med någon slags funktionsnedsättning ett arbete jämfört med 77 procent av den övriga befolkningen. Det är alldeles för dåligt, enligt Arbetsförmedlingen, som hävdar att många företag har få eller inga funktionsnedsatta bland sina anställda. Även den offentliga sektorn är för dålig på att anställa personer med funktionsnedsättningar.

Nyheter 24 - 30 okt 11 kl. 12:14

Reklamkampanj skapar grannosämja


Ett reklamblad från Rix FM har i helgen skapat oro och grannosämja hos flera mottagare. Många har i helgen fått hem reklam från radiostationen Rix FM. Reklambladet ser ut som en handskriven lapp av den typ folk sätter upp i tvättstugan eller trappuppgången när de vill klaga på grannarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.