SvD > Inrikes

Monday, 25 January, 15:56

SvD - 17 nov 11 kl. 01:30

Struntar i beslut om blodgivningBlodcentralen i Sundsvall trotsar beslutet att homosexuella mn ska f lmna blod..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Struntari , beslutom , blodgivning
HBL - 05 feb 14 kl. 14:17

Den övre åldersgränsen för blodgivning höjs

På måndag stiger den övre åldersgränsen för blodgivning med fem år till 70 år.Förändringen gäller aktiva blodgivare.
Enligt Röda Korsets Blodtjänst grundar ändringen sig på en ny bedömning av riskerna och statistik över skadeverkningar som orsakats av blodgivning.

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 11 kl. 01:31

Trotsar beslut om blodgivning

Blodcentralen i Sundsvall kommer att trotsa Socialstyrelsens beslut i måndags som ökar möjligheten för homosexuella män att få lämna blod..

SVT - 29 jan 12 kl. 09:12

Ryanair struntar i ARN-beslut

Lågprisbolaget Ryanair struntar i sex av tio fällningar i Allmänna reklamationsnämnden, Det visar en granskning som Rapport gjort. Och flygbolaget anser inte att man behöver följa Svenska myndigheters beslut..

Nyan - 27 aug 14 kl. 12:00

Blodgivning i Mariehamn

Den 2–4 september ordnas blodgivning på Röda korsgården i Mariehamn igen. På måndagen och tisdagen kan man ge blod mellan klockan 12 och 18 och på onsdagen mellan klockan 9 och 14.
I ett pressmeddelande från Röda korset står det att de allra flesta kan bli blodgivare.

Nyan - 20 apr 15 kl. 12:00

21 nya kom till blodgivning

Efter tre dagars blodgivning på Röda korsgården den 14 till 16 april blev resultatet från blodgivningen följande: Anmälda blodgivare: 498 personer. Totalt antal blodgivningar: 446. Förstagångsgivare: 21 personer.

Sydsvenskan - 26 sep 15 kl. 04:00

"Risk att nämnder struntar i vad fullmäktige bestämt"

Kommunfullmäktige är det högsta beslutande politiska organet i Lunds kommun. Det är det enda som vi Lundabor själva väljer. Vad fullmäktige har bestämt ska alltså verkställas, inte minst för att Lundabornas vilja i valet ska respekteras.

Nyan - 14 dec 15 kl. 10:00

33 nya till blodgivning

Efter tre dagars blodgivning på Röda Korsgården 8-10 december blev resultatet från blodgivningen följande: Anmälda blodgivare: 497 personer. Totalt antal blodgivningar: 430. Förstagångsgivare: 33 personer.

BT - 28 jul 14 kl. 11:48

Regeringen struntar i beslut

Förlorade år. Den seriösa svenska åkerinäringen har förlorat åtta år eftersom regeringen inte valt att genomföra de åtgärder som klubbats i riksdagens trafikutskott. Det skriver idag Hans Olsson (S) och Transports Sven Sawatzki.

SVT - 14 aug 11 kl. 19:05

Fler resebolag struntar i fällningar i ARN

Andelen resebolag som struntar i att följa beslut i Allmänna reklamationsnämnden ökar..

SVT - 15 aug 11 kl. 10:32

Reseföretag struntar i ARN

För många är semestern över nu och rekordmånga vänder sig till Allmänna reklamations nämnden ARN med klagomål på resor. Det visar siffror som Rapport tagit del av. Men när kunden får rätt struntar vart fjärde resebolag i att följa myndighetens beslut.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Flygbolag struntar i ARN

Flera flygbolag struntar i Allmänna reklamationsnämndens (ARN) beslut, rapporterar TV 4 Nyheterna Göteborg. ARN har svartlistat 19 flygbolag för att de inte har betalat ersättning för skadat bagage, trots att nämnden har rekommenderat det. "Tyvärr ser vi att flygbolagen blir sämre och sämre på det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.