DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 15:52

DI - 16 nov 11 kl. 18:56

Intern kritik mot S-ledningenNu kritiserar tjnstemnnen p Socialdemokraternas riksdagskansli partiets politiska ledning och kansliledning, uppger flera medier..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intern, kritikmot , S-ledningen
Kristianstadsbladet - 18 okt 13 kl. 09:00

Reinfeldt får intern kritik

Arkivfoto: Jessica Gow/Scanpix
På Moderaternas stämma i Norrköping kommer intern kritik från nordöstra Skåne. Välfärdshögern pressar partiledningen.
En av de drivande krafterna i kritiken mot Fredrik Reinfeldt under den pågående partistämman är kommunstyrelsens ordförande i Östra Göinge, Patric Åberg (M).?

DI - 08 maj 18 kl. 04:57

Stark intern kritik mot Socialdemokraternas migrationspolitik

Det kommer fortsatt intern kritik inom Socialdemokraterna mot partiets migrationspolitik. Samtliga fem sidoförbund går emot ledningen vad gäller familjeåterförening, enligt Ekot..

YLE - 08 jan 18 kl. 10:52

Bäckström i frysboxen – riktar kritik mot ledningen: ”Riktigt dåligt”

Veteranmålvakten Niklas Bäckström har hamnat i en svår situation och får inte träna med Helsingfors IFK. I en intervju med Ilta-Sanomat går han ut med hård kritik mot ledningen..

SR - 15 jun 11 kl. 06:18

Intern kritik blottar Trafikverk i kris

Trafikverket har varit utsatt för kritik sedan sammanslagningen av Vägverket och Banverket i april 2010. Det har gällt eftersatt vinterväglag som långsamma järnvägsbyggen. En undersökning bland de anställda från 2011 som Ekot har tagit del av visar att det riktas skarp kritik även internt och förtroendet för högsta ledningen är i botten..

SVT - 10 mar 17 kl. 08:07

Intern kritik mot M-ledningen: ”Som en popcornmaskin”

Efter det stora tappet i opinionen sedan i januari får Moderaternas ledning kritik av företrädare såväl i riksdagsgruppen som ute i kommunerna och landstingen, skriver Dagens Industri..

SR - 01 jun 18 kl. 17:39

Intern kritik mot s-ledningen i partistyrelsen

Efter den senaste tidens mycket låga opinionssiffror för Socialdemokraterna möttes idag partistyrelsen på partihögkvarteret på Sveavägen i Stockholm. Diskussionen på mötet handlade bl.a.

SR - 10 mar 17 kl. 14:00

Intern kritik mot M-ledning

Stödet för Moderaterna har rasat i en rad opinionsmätningar den senaste tiden. Flera partiföreträdare som Ekot har talat med kritiserar nu ledningen för att vara otydlig. En av dem är Benjamin Dousa, ordförande för ungdomsförbundet Muf..

SVT - 23 nov 17 kl. 17:18

Intern kritik mot SR efter hyllning av Lotta Bromé

Nu kritiseras SR-ledningen internt efter att ha hyllat Bromé.

Nerikes Allehanda - 06 nov 16 kl. 05:00

Personalen på Rättspsyk i hård kritik mot ledningen: "Mardrömsscenariot är inga läkare alls"

Nu riktar även personal vid rättspsykiatriska kliniken i Örebro hård kritik mot psykiatrins ledning. I en debattartikel säger tolv anställda att ledningen driver kliniken med konstgjord andning, underbemanning och tillfälliga läkare..

YLE - 27 apr 18 kl. 10:33

Hård kritik mot ledningen för Mellersta Österbottens förbund – beviljas ändå ansvarsfrihet

Hård kritik riktas mot ledningen för Mellersta Österbottens förbund. Revisionsnämnden påpekar en rad brister. Fullmäktige valde ändå på torsdagen att bevilja landskapsdirektören och styrelsen villkorlig ansvarsfrihet..

YLE - 27 apr 18 kl. 10:33

Hård kritik mot ledningen för Mellersta Österbottens förbund – beviljas inte ansvarsfrihet

Hård kritik riktas mot ledningen för Mellersta Österbottens förbund. Förbundsfullmäktige beviljade inte landskapsdirektören och Mellersta Österbottens förbunds förra förbundsstyrelse ansvarsfrihet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.