GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 27 January, 12:20

GöteborgsPosten - 16 nov 11 kl. 14:36

Fullt med poliser i GöteborgNationella insatsstyrkan och poliser från Västra Götalands piketenhet genomförde under onsdagen en övning i stan..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Västra Götalands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fulltmed , poliseri , Göteborg
GT - 01 okt 19 kl. 10:22

Trycket på arresten ökar – fullt i Göteborg

Antalet intagna på arresten i Göteborg ökar, mellan 2013 och 2018 ökade det med 35 procent, skriver P4 Göteborg. Det har lett till att personer som egentligen behövt omhändertas inte blir det.– Det har hänt att vi fått säga nej till berusade, säger Christian Brattgård, chef för arresten till P4.

Expressen - 09 jun 13 kl. 13:27

Bilbränder i Göteborg ? "Inte acceptabelt"

Det brinner för fullt i Göteborg. Natten mot söndagen sattes återigen bilar och mopeder i brand. ?

GT - 26 nov 14 kl. 08:57

Göteborg halkar efter Stockholm och Malmö

Medan Stockholm och Malmö bygger bostäder för fullt satsar Göteborg på kontor och trafikleder. Jan Jörnmark ser staden halka efter och förvandlas till en överklagad och okoordinerad byggarbetsplats fram till 2021..

GöteborgsPosten - 02 okt 14 kl. 07:44

Filminspelning pågår för fullt i Göteborg

BT - 18 dec 12 kl. 12:58

Ungdomar i Göteborg stormade skola för att hämnas sexrykten

Bråk och stenkastning bröt enligt polisen ut i dag utanför en gymnasieskola i Göteborg. Orsaken till upploppen ska vara att skolflickor hängts ut på nätet. - Det är mycket bråk och det börjar accelerera.

Skånskan - 04 dec 15 kl. 14:00

Transitboenden i Göteborg står tomma

Opinion Lika många anställda som flyktingbarn. Så beskrivs situationen på de tomma transitboenden som väntar på flyktingbarn i Göteborg. På dessa boenden förstår man inte vad regeringen pratar om när man säger att det är fullt.

BT - 02 nov 14 kl. 09:48

Hon fixar järnvägen Borås-Göteborg

På väggen i hennes arbetsrum hänger den vackra affischen från det allra första lobbyarbetet på 80-talet för Götalandsbanan.
Nu är cirkeln sluten efter 30 års kampanjande för järnvägen. Sara Distner, 41, är projektchef för första etappen i väst, Göteborg-Borås.

Cornucopia - 07 jun 20 kl. 14:04

God social distansering i centrala Göteborg - men faran ter sig över för lokalbefolkningen

Var inne i Göteborg under nationaldagskvällen och tog in Göteborgs nattliv. Det är bara att konstatera att den sociala distanseringen fortsätter, liksom förekomsten av handsprit överallt. Samtidigt är det omsättning av folk på de uteställen och krogar som är öppna i centrum, men inte lika fullt som vanligt.

NSD - 16 nov 12 kl. 21:01

"Kaos" i Göteborg vid Malmöhjälp

När Göteborgspolisen skickade ett 50-tal poliser för att förstärka sina Malmö-kollegor ledde det till en "ohållbar situation" i Göteborg. Nio av de poliser som blev kvar i Göteborg under en fredagsnatt i slutet av oktober hävdar att polisen tappade kontrollen över centrala Göteborg och har anmält händelsen till Arbetsmiljöverket, rapporterar Västnytt..

Sydsvenskan - 26 aug 14 kl. 05:30

Misstänkt greps i Göteborg

Omkring tio demonstranter är misstänkta för brott efter de våldsamma händelserna i lördags i Limhamn.En av dem greps i söndags vid en demonstration i Göteborg när han blev igenkänd av polisen.Polisanmälningarna mot demonstranter gäller bland annat våldsamt upplopp, brott mot knivlagen och våld mot tjänsteman.

BT - 21 maj 14 kl. 14:21

Ett 50-tal poliser på plats inför SD:s besök i Borås

Ett 50-tal poliser från Borås och Göteborg finns på Södra torget inför Sverigedemokraternas besök. Klockan 15 ska Sverigedemokraternas Björn Söder tala på Stora torget. Polisen har spärrat av delar av torget och extra poliser har kallats in från Göteborg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.