Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 26 September, 16:50

Jönköpingsnytt - 16 nov 11 kl. 16:42

Avslöjade Hellesös fusk - nu prisas nätforumInternetforumet Flashback har tilldelats ett nyinstiftat journalistpris. Personerna på forumet avslöjade hur den prisbelönta naturfotografen Terje Hellesö från Mullsjö förfalskade sina naturbilder..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Hellesös, Flashback, Terje Hellesö, Mullsjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avslöjade, Hellesös, fusknu , prisas, nätforum
Helsingborgs Dagblad - 19 feb 20 kl. 22:28

Avslöjade tortyr i hemliga fängelser – prisas

Hon avslöjade ett hemligt fängelsenätverk i det krigshärjade Jemen, där tusentals män och pojkar godtyckligt hölls fängslade och utsattes för tortyr. Nu tilldelas juristen Huda al-Sarari det prestigefulla Martin Ennals-priset. al-Sariri samlade in bevis.

Aftonbladet - 19 feb 20 kl. 22:41

Avslöjade tortyr i hemliga fängelser – prisas

▸ Hon avslöjade ett hemligt fängelsenätverk i det krigshärjade Jemen, där tusentals män och pojkar godtyckligt hölls….

UNT - 19 feb 20 kl. 22:28

Avslöjade tortyr i hemliga fängelser – prisas

Hon avslöjade ett hemligt fängelsenätverk i det krigshärjade Jemen, där tusentals män och pojkar godtyckligt hölls fängslade och utsattes för tortyr..

GöteborgsPosten - 19 feb 20 kl. 22:28

Avslöjade tortyr i hemliga fängelser – prisas

Hon avslöjade ett hemligt fängelsenätverk i det krigshärjade Jemen, där tusentals män och pojkar godtyckligt hölls fängslade och utsattes för tortyr. Nu tilldelas juristen Huda al-Sarari det prestigefulla Martin Ennals-priset..

Kristianstadsbladet - 06 aug 19 kl. 21:00

Detektivarbete från ABK avslöjade hyresgästens fusk

Detektivliknande spaning från ABK fick en myglande hyresgäst att förlora sitt kontrakt. Hyresgästen anser att ABK:s tilltag var integritetskränkande och har överklagat beslutet till Svea hovrätt..

SN - 21 jul 16 kl. 18:22

Facket avslöjade upprepat fusk

När LO-kampanjen "Facket på sommarjobbet" avslutades kunde flera fall av misstänkt fusk avslöjas..

DN - 26 okt 18 kl. 16:55

Nedgrävt USB-minne avslöjade fusk med högskoleprovet

En nedgrävd väska med miljoner i kontanter och en lista över kunder hjälpte polisen att avslöja en liga bakom omfattande fusk med högskoleprovet. Nu åtalas fem bakom ligan tillsammans med 23 fuskare..

Expressen - 27 apr 19 kl. 21:18

Kungens okända fusk: ”Detta är längesedan”

Kung Carl Gustaf har en del hemligheter i bagaget.När han på lördagen fick ta emot en medalj för sina 50 år i kören Orphei Drängar avslöjade han ett fusk– Men detta är längesedan, preskriberat, sa kungen i sitt tal..

Expressen - 27 sep 19 kl. 19:37

Molly Sandén avslöjade stjärnans sexlögn – prisas

Molly Sandén blev bestulen av låträttigheter av världsstjärnan Jason Derulo – som hävdade att hon bara varit i studion för att han ville ligga med henne.Hon slog tillbaka och prisas nu på Bokmäsan för sitt mod.– Det känns jättefint och viktigt att få vara här och få uppmuntra till att ta fajten, säger Molly Sandén..

HBL - 01 jun 13 kl. 08:31

KSML: FPA avslöjade miljonfusk med utkomstskydd

Folkpensionsanstalten har avslöjat oskälig utbetalning av grunddagpenning eller arbetsmarknadsstöd värd 2,4 miljoner euro, rapporterar tidningen Keskisuomalainen.Granskningen gällde år 2010. FPA har bett över 400 personer om en inkomstutredning.

Barometern - 20 okt 16 kl. 18:13

Avslöjade med fusk - studenter läxas upp

Den ena stängs av, den andra får en varning. Två studenter vid Linnéuniversitetet läxas upp sedan det avslöjats att de fuskat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.