Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 28 September, 21:28

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 11 kl. 16:41

Hård oppositionskritik mot Putin? Tänk inte bara på affärer och gas, manade den ryske oppositionspolitikern Boris Nemtsov på besök i Stockholm på onsdagen, två veckor före Rysslands parlamentsval. Nemtsov är djupt kritisk mot premiärminister Vladimir Putins styre och vill att omvärlden talar klarspråk med Moskva och gärna inför personliga sanktioner mot korrupta ryska tjänstemän för att påverka systemet utifrån..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Putin, Boris Nemtsov, Stockholm, Rysslands, Vladimir Putins, Moskva

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hård, oppositionskritikmot , Putin
YLE - 01 jul 16 kl. 18:56

Niinistö och Putin diskuterade om ekonomi, miljö och flygsäkerhet

Republikens president Sauli Niinistö och Ryssland president Vladimir Putin diskuterade under eftermiddagen om bilaterala och internationella frågor i Gullranda i Nådendal. Putin godkände Niinistös förslag att flygplan som flyger över Östersjörn borde han sin transponder påkopplad. Efter ett par timmars diskussioner kom presidenterna till presskonferensen med omkring hundra jounalister främst från Finland, men också från Ryssland.

YLE - 01 jul 16 kl. 18:56

Niinistö och Putin diskuterade ekonomi, miljö och flygsäkerhet

Republikens president Sauli Niinistö och Ryssland president Vladimir Putin diskuterade under eftermiddagen om bilaterala och internationella frågor i Gullranda i Nådendal. Putin godkände Niinistös förslag att flygplan som flyger över Östersjön borde ha sin transponder påkopplad. Efter ett par timmars diskussioner kom presidenterna till presskonferensen med omkring hundra journalister främst från Finland, men också från Ryssland.

YLE - 27 jul 17 kl. 18:48

Putin i Finland: "USA:s sanktioner bryter mot internationell rätt"

Säkerheten på Östersjön, miljöfrågor och handel fanns på bordet när Rysslands president Vladimir Putin träffade president Sauli Niinistö under dagens arbetsresa till Nyslott. Putin kommenterade också USA:s planerade sanktioner mot Ryssland. Putin besöker Finland med anledning av landets hundraårsjubileum.

YLE - 28 jul 17 kl. 04:09

Putin och Niinistö i Nyslott - två gamla rävar möts igen

Då presidenterna Sauli Niinistö och Vladimir Putin träffades i Punkaharju och Nyslott på torsdagen var det som att se två lite ärrade silverrävar mötas. President Niinistö, solbränd och med grånande lockar, och president Putin, märkbart blekare och mer tunnhårig, båda i mörka kostymer och slipsar mönstrade i blått, och på något sätt i takt med varandra. Båda vet hur man tar sin plats, vad man säger och inte säger, bägge har ett kroppsspråk som utstrålar auktoritet och mandat.

BT - 18 mar 14 kl. 12:48

Putin:Krim alltid en del av Ryssland

Rysslands president Vladimir Putin har godkänt ett utkast till avtal enligt vilket Krim skulle bli en del av Ryssland, rapporterar AFP och Reuters. "Krim har alltid varit en del av Ryssland i ryska hjärtan och sinnen", sade han i ett tal till parlamentet i dag. Stormande applåder möter president Vladimir Putin bara några sekunder in i hans tal till det ryska parlamentets båda kammare, som inleddes klockan 12.

BT - 18 mar 14 kl. 12:59

Putin vill införliva Krim

Rysslands president Putin ber parlamentet att anta en lag om att göra Krim till ryskt territorium, säger han i ett tv-sänt tal. "Krim har alltid varit en del av Ryssland i ryska hjärtan och sinnen", sade han.Stormande applåder möter president Vladimir Putin bara några sekunder in i hans tal till det ryska parlamentets båda kammare, som inleddes klockan 12.

Cornucopia - 06 dec 17 kl. 11:14

Julklappsauktion: Vladimir Putin-kalendern 2018

Dags att inleda en serie med auktioner med julklappar som kan förgylla stämningen på din arbetsplats eller i ditt hem. Istället för att inleda med Kalashnikov-doftstickor ("Wunderbaum") för din bil, eller minnesmuggen över de ryska bombningarna av civilbefolkningen i Syrien, så går vi direkt på den allra finaste auktionen av dem alla: Den lätt homoerotiska Vladimir Putin-kalendern 2018, som jag nu lagt ut på Tradera.
Vladimir Putin-kalendern.

Sydsvenskan - 15 apr 14 kl. 05:30

Vad vill Putin ”Lill-Ryssland”?

Vladimir Putin böjde sig fram över bordet och förklarade förtroligt för George W Bush: ”Du förstår George, Ukraina är inte ens en stat.”Samtalet mellan presidenterna ägde rum 2008. Det återgavs av den ryska tidningen Kommersant.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11 anledningar till att alla snackar om Putin

1. Vladimir Putin har inte synts till sedan den femte mars. Det gör rimligt nog att många funderar över var han kan tänkas hålla hus.

Sydsvenskan - 27 apr 11 kl. 14:23

Putin lättar på visumregler

Rysslands premiärminister Vladimir Putin besöker under onsdagen Sverige. Efter ett möte med statsminister Fredrik Reinfeldt sade Putin att visumreglerna mellan länderna ska lättas upp. Han betonade även det ekonomiska samarbetet.

Nyheter 24 - 03 aug 11 kl. 17:51

Här böjer Super-Putin metallkastrull


Vladimir Putin lever upp till sin Wikileaks-utvärdering. "Alfahannen" tycks vara på ett oavbrutligt macho-tåg. RYSSLAND.Vladimir Putin gillar snabba bilar:Vladimr Putin skjuter tiger med bedövningspistol:Vladimir Putin räddar isbjörnar i Arktis:Vladimir Putin räddar gråvalar:Vladimir Putin bekämpar skogseld från flygplan:Vladimir Putin underhållaren sjunger och spelar piano för Hollywoodstjärnorna:

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.