Magazin24 > Nyheter

Wednesday, 27 January, 10:58

Magazin24 - 16 nov 11 kl. 16:35

Vedklyv försvann ute på landetNågon gång mellan den 22:a oktober och den femte november har någon stulit en vedklyv ute i Norskoga, Medåker.

Vedklyven är gul och av märket Power Craft. Värdet på den stulna vedklyven är enligt polisanmälan 1 500 kronor..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Norskoga, Power Craft

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vedklyv, försvann, ute, landet
DalaDemokraten - 29 sep 15 kl. 15:13

Vedklyv försvann från vedbod

En vedklyv försvann natten till måndagen medan den stod uppställd under ett snedtak intill en vedbok i Vika-Strand. En släpvagn bör ha använts vid stölden..

YLE - 09 sep 14 kl. 11:40

Efterlysningen 9.9

Har du lingon, vita virkade dukar, eller en båtkärra? Då ska du fortsätta läsa. Bortges tre dörrar.

YLE - 24 jan 17 kl. 09:43

Efterlysningen 24.1

Den här gången ryms det både skvallerspeglar, vinbär och stjärnteleskop i Efterlysningen. Och en eftertraktad kokbok med gamla österbottniska maträtter i. Har någon en överlopps fungerande TV-Helst med HDMI uttag att skänka till en ung, sjukpensionär med små inkomster?

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 11 kl. 17:02

Trädgårdsklipp för tjuv

En fritidsfastighet i Onsena har utsatts för inbrott. Polisen tycker att det verkar som om någon varit ute efter redskap till en hel trädgård. Bland de föremål som saknas är vedklyv, gräsklippare, motorsåg, skottkärra och grensax..

Skånskan - 17 okt 19 kl. 14:34

Vedklyvstjuvar skrämdes iväg av ägaren

brödåkra Tjuvarna var ute efter stjäla både släp och vedklyv, men tilltaget misslyckades helt.Ägaren upptäckte de båda som hastigt lämnade platsen.
Det var i Brödåkra som två okända män rörde sig, föröskte lägga beslag på ekipaget, men ägaren såg från fönstret hur de båda var i färd med att koppla till släpet.

DI - 17 mar 14 kl. 16:41

Monstermaskinen som klyver allt

Företaget Maskinflisning i Laxå är störst i landet på flistillverkning. Och bolaget sitter på ett trumfkort – Sveriges största vedklyv, rapporterar atl.nu..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.