DI > Ekonomi

Friday, 25 September, 17:31

DI - 16 nov 11 kl. 15:09

Utländska investeringar strömmar till USAVärdet på utländska investerares och regeringars nettoköp av amerikanska tillgångar uppgick till +68,6 miljarder dollar i augusti, att jämföra med reviderade +58,0 miljarder dollar månaden före (+57,9)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utländska, investeringar, strömmartill , USA
DI - 17 okt 14 kl. 08:14

Utländska pengar strömmar in i USA

Värdet på utländska investerares och regeringars nettoköp av amerikanska tillgångar uppgick till +52,1 miljarder dollar i augusti (-18,6 förgående månad)..

Kristianstadsbladet - 22 okt 12 kl. 07:38

Utländska krigare strömmar in i Mali


Hundratals islamistiska krigare strömmade in i det oroliga norra Mali över helgen. Såväl invånare i städerna Timbuktu och Gao som statliga säkerhetstjänsteman och islamistiska befäl bekräftar att det varit ett kraftigt inflöde under helgen. - De är beväpnade och förklarar att de kommit för att hjälpa sina muslimska bröder mot de otrogna, sade en invånare i Timbuktu, som hävdade att över 150 sudanesiska islamister dykt upp.

YLE - 02 apr 13 kl. 15:38

Färre utländska investeringar i Finland

Utländska företags intresse för att investera i Finland fortsätter att minska. I fjol grundades eller köptes sammanlagt 153 företag i Finland utlänningar. Året innan var samma siffra 173.

DI - 15 jun 12 kl. 15:04

Klen ökning av utländska investeringar i USA

Värdet på utländska investerares och regeringars nettoköp av amerikanska tillgångar uppgick till 25,6 miljarder dollar i april, att jämföra med reviderade 36,0 miljarder dollar månaden före (+36,2)..

E24 - 24 sep 15 kl. 06:42

Kina ska underlätta för utländska investeringar

Kina kommer att göra det lättare för utländska aktörer att investera i Kina. Det lovade Kinas president Xi Jinping vid ett möte med amerikanska företagsledare i USA på onsdagen, enligt Reuters och Bloomberg News..

DI - 26 mar 18 kl. 11:57

Kina skyndar på process för utländska investeringar

Kina planerar att skynda på planerna att utöka utländska företags möjligheter att skaffa majoritetsposter i värdepappersföretag som ett led i att försöka minska spänningarna i handelskonflikten med USA. Det rapporterar Financial Times..

SvD - 22 dec 12 kl. 03:00

Utländska soldater strömmar till Syrien

Gör konflikten alltmer sekteristisk..

DN - 07 jan 15 kl. 06:00

Hinder för utländska bolag hämmar byggandet

Bristen på nya bostäder är enorm. Nu visar det sig att de stora byggbolagens resurser inte längre räcker till för att täcka behovet. ­Samtidigt har utländska konkurrenter ­betydande svårigheter att ta sig in på den svenska bostadsmarknaden..

DN - 07 jan 15 kl. 06:00

Hinder för utländska bolag hämmar byggandet

Bristen på nya bostäder är enorm. Nu visar det sig att de stora byggbolagens resurser inte längre räcker till för att täcka behovet. ­ Samtidigt har utländska konkurrenter ­betydande svårigheter att ta sig in på den svenska bostadsmarknaden..

Helsingborgs Dagblad - 01 dec 17 kl. 10:05

Utländska investerare ska lockas till Sverige

Regeringen vill öka utländska bolags investeringar i Sverige. Företag från Kina, Indien och USA står högst på önskelistan. – Vi ser att det går bra för exporten men vi ser att det inte går lika bra att få hit utländska investeringar, säger EU- och hande.

Kristianstadsbladet - 01 dec 17 kl. 10:05

Utländska investerare ska lockas till Sverige

Regeringen vill öka utländska bolags investeringar i Sverige. Företag från Kina, Indien och USA står högst på önskelistan. - Vi ser att det går bra för exporten men vi ser att det inte går lika bra att få hit utländska investeringar, säger EU- och handelsminister Ann Linde (S).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.