Sydsvenskan > Kultur

Saturday, 26 September, 03:46

Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 14:17

"Orealistisk plan för kulturarv"? Vi vill bara att det här ska bli en winwin-situation. Att vi inte sedan ska få höra att "den här satsningen slängdes i sjön eftersom kulturarbetarna var så negativa".
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
DIK, Karin Linder, Riksantikvarieämbetet, Sven Göthe, Linder, Hillevi Engström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orealistisk, planför , kulturarv
Hela Gotland - 17 nov 11 kl. 04:00

"Orealistisk plan för kulturarvslyft"

Ett högriskprojekt..

SvD - 13 jan 13 kl. 08:58

?Bankunionen bygger på en orealistisk plan?

Nationalekonom: Svenska politiker bör våga ta tag i svåra frågor..

Expressen - 18 mar 16 kl. 12:35

Albin Tingsvall: "Det finns sällan en plan b"

När Albin Tingsvall gav upp elithandbollen vid 26-årsålder hade han en reservplan. Men enligt den före detta spelaren har många unga inte det – utan drömmer om en orealistisk framgång. – Många hoppas så klart att man ska slå igenom, hoppas på stora framgångar och de pengar som finns inom idrotten.

Corren - 11 jun 18 kl. 14:00

Vadstenas kulturarv ska utvecklas

Genom deltagande i EU-projektet Share ska Vadstena kommun jobba fram en plan för hur man ska utveckla och förvalta sitt kulturarv..

LV - 21 okt 16 kl. 21:00

En svag och orealistisk budget

Den rödgröna landstingsmajoriteten presenterade idag sitt förslag till landstingsbudget och plan för åren 2017-2019. Pierre Edström, oppositionslandstingsråd för Liberalerna, kommenterar budgeten:.

Dagen - 30 apr 12 kl. 10:19

Sida satsar på upprustning av kulturarv på Västbanken

Sida satsar stort på upprustning av kulturarv på Västbanken och i östra Jerusalem. I dag skriver den svenska biståndsorganisationen avtal med Unesco i Ramallah.

Avtalet omfattar 56 miljoner under tre år för att arbeta med att bevara och rusta upp viktiga kulturarv.

BT - 01 nov 12 kl. 11:47

Så kan kulturarv på kyrkogårdar räddas

kyrkogårdarna är både viktiga platser för anhöriga och bärare av ett kulturarv. Nu hotas kyrkogårdarna att tömmas på grund av att anhöriga inte har råd att betala för ommontering av äldre, osäkra, gravstenar. Därför bör ett Rot-avdrag för underhåll av gravstenar införas.

YLE - 21 maj 13 kl. 11:31

Finland skyddar immateriellt kulturarv

Finland omfattas från och med i dag av Unescos konvention för skydd av det immateriella kulturarvet. Därmed har konventionen trätt i kraft i 152 länder. Finland blev sista landet i Norden att ansluta sig till konventionen, som instiftades 2003.

DN - 02 apr 11 kl. 11:41

DN i Benghazi: Orealistisk tro på rebellerna

I oppositionens fäste Benghazi pågår inga strider men det råder ändå ett slags undantagstillstånd. Folk är tacksamma mot FN-alliansens bombningar men har en orealistisk syn på vad rebellarmén kan åstadkomma, menar DN:s korrespondent Erik Ohlsson, som är på plats..

Nya Wermlands Tidningen - 18 jul 16 kl. 06:01

All el förnybar – en orealistisk dröm

Men med nuvarande teknik är 100 procent förnybar el av flera skäl en orealistisk dröm och vilka alternativ som kommer i framtiden vet ingen, skriver Lennart Back..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.