SvD > Nyheter

Monday, 28 September, 23:50

SvD - 16 nov 11 kl. 12:15

Stockholmsbomben upp i skotsk domstolMisstnkt fr terrorstmpling hrs om ddet..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbombenupp i , skotsk, domstol
Sydsvenskan - 15 jun 11 kl. 08:54

"Basshunter" friad i skotsk domstol

Foto: Lars Dareberg
De två kvinnorna som anklagade artisten Jonas "Basshunter" Altberg för sexuellt ofredande har inte lämnat pålitliga vittnesmål. Därför friades "Basshunter" helt på tisdagen av en skotsk domstol.
Rättegången i skotska Kirkcaldy har pågått sedan i maj där Jonas Altberg stått åtalad för sexuella ofredanden mot två kvinnor i samband med en spelning i staden.

NSD - 16 nov 11 kl. 11:45

Stockholmsbomben i skotsk domstol

Den man som gripits i Skottland misstänkt för koppling till självmordsbomben i Stockholm i fjol framträder i eftermiddag i domstol i Glasgow. I dagens förberedande förhandling får han för första gången förklara sig skyldig eller oskyldig till anklagelserna..

DI - 29 aug 19 kl. 13:07

Försök i skotsk domstol att stoppa Boris Johnsons ajournering

Ett 70-tal parlamentsledamöter står bakom ett försök att genom en skotsk civilrättslig domstol stoppa beslutet att ajournera det brittiska parlamentet, rapporterar Reuters..

Sydsvenskan - 04 sep 19 kl. 11:15

Johnsons beslut rannsakas i skotsk domstol

En domstol i skotska Edinburgh kan komma att döma premiärminister Boris Johnsons beslut att ajournera det brittiska parlamentet som okonstitutionellt. Boris Johnson beslutade i augusti att pausa det parlamentariska arbetet mellan den 10 september och de.

UNT - 04 sep 19 kl. 11:15

Johnsons beslut rannsakas i skotsk domstol

En domstol i skotska Edinburgh kan komma att döma premiärminister Boris Johnsons beslut att ajournera det brittiska parlamentet som okonstitutionellt..

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 19 kl. 11:15

Johnsons beslut rannsakas i skotsk domstol

En domstol i skotska Edinburgh kan komma att döma premiärminister Boris Johnsons beslut att ajournera det brittiska parlamentet som okonstitutionellt. Boris Johnson beslutade i augusti att pausa det parlamentariska arbetet mellan den 10 september och de.

DI - 04 sep 19 kl. 11:30

Skotsk domstol låter Boris Johnson suspendera parlamentet

En domstol i Skottland har avslagit en begäran om att upphäva premiärminister Boris Johnsons beslut att suspendera parlamentet i september/oktober..

Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 20:46

Stockholmsbomben i domstol

Foto: Scanpix
I dag hölls en förberedande förhandlingen i Skottland mot den man som misstänks ha koppling till självmordsbomben i Stockholm i fjol. Förhandlingen slutade med att ytterligare en preliminär förhandling utlystes.
Enligt domstolen i Glasgow utlystes den nya förberedande förhandlingen till den 18 januari nästa år.

DI - 30 aug 19 kl. 11:39

Domstol avslår begäran om att upphäva Johnsons beslut

En skotsk domstol har avslagit begäran från en del parlamentsledamöter om att upphäva premiärminister Boris Johnsons beslut att suspendera parlaments verksamhet från mitten av….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.