GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 28 September, 23:01

GöteborgsPosten - 16 nov 11 kl. 11:44

Åtta anhållna för grov förskingringI dag anhölls åtta personer misstänkta för grov förskingring..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtta, anhållnaför , grov, förskingring
Kristianstadsbladet - 28 jun 14 kl. 10:15

Politiker misstänkt för grov förskingring

En politiker i Bromölla kommun är misstänkt för grov förskingring på ett företag och trolöshet mot huvudman. Den misstänkta säger sig vara utsatt för bedrägeri och hotades till att ordna fram pengar.
Politikern jobbar på ett företag med ett 20-tal anställda.

SmålandsPosten - 09 nov 13 kl. 09:03

Jurist har åtalats för grov förskingring

En jurist i Kronobergs län har åtalats för grov förskingring och grov trolöshet mot huvudman. Brotten som han misstänks för ska ha utförts när han hade uppdraget som likvidator i ett fastig­hetsbolag. Sammanlagt handlar det om närmare 6 miljoner kronor.

SmålandsPosten - 09 nov 13 kl. 09:09

Jurist åtalad för grov förskingring

En jurist i Kronobergs län har åtalats för grov förskingring och grov trolöshet mot huvudman.
Brotten som han misstänks för ska ha utförts när han hade uppdraget som likvidator i ett fastighetsbolag.
Sammanlagt handlar det om närmare 6 miljoner kronor.

Nyan - 22 sep 14 kl. 15:49

Nekar till grov förskingring

En näringsidkare åtalas för grov förskingring i tingsrätten. Orsaken är att han enligt åtalet har använt drygt 10 000 euro för eget bruk trots att de skulle ha använts till att betala utmätta fordringar..

Länstidningen i Jämtland - 23 mar 17 kl. 10:30

Företagare inför rätta - misstänkta för grov förskingring

Två företagare i länet är misstänkta för grov förskingring. Totalt ska de ha tagit 277 200 kronor från den verksamhet de är delägare i. Under onsdagen hölls rättegången i Östersunds tingsrätt, där båda nekade till brott..

BT - 15 jul 14 kl. 14:18

Åtta års fängelse för bränder hos ex

Kvinnorna gjorde slut - då hällde mannen bensin i deras brevinkast och tände på. Den tekniska bevisningen är svag, men likheterna mellan de två brandattentaten är så stora att en 52-årig man i Malmö döms till åtta års fängelse.Attentaten mot kvinnorna utfördes i Borås i april 2012 respektive Göteborg i juli 2012.

UNT - 18 feb 14 kl. 18:35

Idrottsledare anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Han misstänks ha lurat till sig pengar från en förening och anhölls efter ett förhör i dag, uppger TV4 Göteborg.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 14 kl. 18:37

Idrottsledare anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Mannen misstänks ha lurat till sig pengar från en förening han är engagerad i och anhölls efter ett förhör under tisdagen, uppger TV4 Göteborg..

Kristianstadsbladet - 18 feb 14 kl. 18:35

Idrottsledare anhållen för bedrägeri


En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Mannen misstänks ha lurat till sig pengar från en förening han är engagerad i och anhölls efter ett förhör under tisdagen, uppger TV4 Göteborg.Kammaråklagare Daniel Larson vid Ekobrottsmyndigheten vill inte säga så mycket om utredningen, men säger att för att brottet ska bedömas som grovt är att förskingringen gäller minst 200 000 kronor.

NT - 18 feb 14 kl. 18:35

Idrottsledare anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Mannen misstänks ha lurat till sig pengar från en förening han är engagerad i och anhölls efter ett förhör under tisdagen, uppger TV4 Göteborg..

BT - 18 feb 14 kl. 18:36

Idrottsledare anhållen för bedrägeri

En idrottsledare i Göteborg har anhållits misstänkt för grovt bedrägeri och grov förskingring. Mannen misstänks ha lurat till sig pengar från en förening han är engagerad i och anhölls efter ett förhör under tisdagen, uppger TV4 Göteborg. Kammaråklagare Daniel Larson vid Ekobrottsmyndigheten vill inte säga så mycket om utredningen, men säger att för att brottet ska bedömas som grovt är att förskingringen gäller minst 200 000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.