Magazin24 > Nyheter

Saturday, 19 September, 17:14

Magazin24 - 16 nov 11 kl. 11:47

Polis åkte på misstänkt brand ? fann narkotikaDet vad vid klockan 03.30, natten mellan tisdagen och onsdagen, som brandlarmet gick i en lägenhet på Mälartorget.

Polisen åkte till lägenheten, men fann ingen brand. Det visade sig att det som utlöst larmet var en kastrull som stod kvar på spisen. I lägenheten fann polisen däremot både narkotika och tårgasspray.
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Mälartorget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, åkte, misstänkt, brand, fann, narkotika
Expressen - 08 dec 13 kl. 16:31

Larm om misstänkt brand vid Tele 2-arena

Räddningstjänst och polis är just nu på en misstänkt brand på nya Tele 2-arena i Stockholm. – Vi har fått larm om rökutveckling och en misstänkt brand i ett fläktrum, säger Jarmo Carlsten, ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storstockholm..

Skånskan - 09 apr 17 kl. 22:54

Misstänkt brand var grillning på balkong

malmö Polis och räddningstjänst kallades till en lägenhet på Påskliljegatan i Malmö efter en misstänkt brand. ERWP.fif(0)Polis och räddningstjänst kallades till Holma klockan 21.

Västerbottens Folkblad - 16 dec 13 kl. 08:22

Misstänkt brand i flerfamiljshus

Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till Solvändan på Haga i Umeå för att kontrollera en misstänkt brand. Anmälaren har noterat röklukt i ett flerfamiljshus men det är ingen synlig brand eller rök..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 11:19

Misstänkt brand var vattenånga

På fredagsförmiddagen fick räddningstjänsten i Hässleholm ett larm en misstänkt brand i en lägenhetsbyggnad.
Den som ringde in larmet hade sett rök från källaren i en lägenhetsbyggnad på Fredentorpsgatan, men när räddningstjänsten undersökte källaren visade det sig att "röken" var kondens från en torktumlare i byggnadens tvättstuga..

GT - 20 apr 15 kl. 08:08

Misstänkt brand på förskola i Göteborg

Räddningstjänst, polis och ambulans är på väg till en förskola i Göteborg efter larm om en misstänkt brand..

Expressen - 31 jan 16 kl. 10:58

Larm om misstänkt brand i garage

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades på söndagsförmiddagen till en misstänkt brand i ett garage i Laröd utanför Helsingborg. – Enligt de första uppgifterna är det rökutveckling från fastigheten, säger Stephan Söderholm, pressinformatör vid polisens ledningscentral i region syd..

GT - 06 jun 16 kl. 13:45

Misstänkt brand – räddningspådrag

En misstänkt brand har brutit ut i centrala Göteborg. Polis och räddningstjänst är på plats..

Expressen - 20 okt 16 kl. 07:46

Misstänkt brand var torrkokning

Polis och brandkår fick rycka ut redan vid halv sju på torsdagsmorgonen efter en misstänkt brand på Eriksdalsgatan..

Expressen - 24 nov 16 kl. 19:30

Misstänkt brand på Vilks konstverk Nimis

 Polis och räddningstjänst har larmats om en misstänkt brand på Kullaberg.Enligt uppgift kan det vara Lars Vilks kända konstverk Nimis som brinner.– Vi är på väg dit med räddningstjänsten och vet ännu inte om det brinner, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral i Malmö..

Expressen - 24 nov 16 kl. 19:30

Misstänkt brand på Lars Vilks konstverk Nimis

 Polis och räddningstjänst har larmats om en misstänkt brand på Kullaberg.Enligt uppgift kan det vara Lars Vilks kända konstverk Nimis som brinner.– Vi är på väg dit med räddningstjänsten och vet ännu inte om det brinner, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral i Malmö..

Skånskan - 03 apr 17 kl. 08:01

Misstänkt brand i Arlöv

burlöv Polis och räddningstjänst skickas till Burlövs gamla sockerbruksområde efter larm om misstänkt brand. ERWP.fif(0)Det ska vara någon som har tipsat om att det kommer rök från en byggnad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.