Hela Gotland > Nyheter

Friday, 25 September, 04:28

Hela Gotland - 16 nov 11 kl. 04:00

Gården räddas - i ett halvårVibble ungdomsgård räddas - i ett halvår.Men om inte föräldrar och frivilliga tar över driften är det klippt för gården i sommar.- Vi är glada att man tagit sitt förnuft till fånga, säger Henrik Larsson Thunholm från aktionsgruppen Rädda Vibble Ungdomsgård..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Henrik Larsson Thunholm, Rädda Vibble Ungdomsgård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gården, räddasi ett , halvår
NT - 27 nov 12 kl. 13:33

Apelgården räddas

Apelgården räddas. Politikerna är överens även om vård- och omsorgsnämnden ännu inte tagit beslutet..

NSD - 06 sep 13 kl. 20:40

Värden räddas från brandhus

En sotig symaskin, lådor med fotografier och säckar med kläder. Nu räddas egendom från det branddrabbade studentboendet på Klintbacken..

BT - 23 sep 14 kl. 08:46

Så kan välfärden räddas

Breda överenskommelser. Valrörelsens fokus har legat på olikheter, nu bör partierna istället fokusera på vad de har gemensamt, skriver Nima Sanandaji: ”Politikerna måste vinna väljarnas förtroende genom att sätta sig ned och fundera över vilka förbättringar som de faktiskt kan enas om.” I såväl riksdagen som många av landets kommuner lyckas ingen av blocken samla ihop till en egen majoritet.

Skånskan - 22 maj 19 kl. 08:57

Blentarpsgården räddas kvar

Blentarp Blentarpsgården blir kvar. På vård- och omsorgsnämndens möte valde Kristdemokraterna och Sverigdemokraterna att ändra ståndpunkt, vilket avgjorde utgången.– Det känns fantastiskt!

Hela Gotland - 14 okt 14 kl. 08:52

Så ska Strandridaregården räddas

En stiftelse har bildats för att köpa Strandridaregården i Kyllaj av Bungemuseet. "Vi är inte bankrutt, vi har pengar", konstaterar ordförande Hans Forsslund..

NSD - 10 mar 16 kl. 11:26

Ängesbygården räddas från rivning

Ängesbygården, ett stort hus nära Blackis i Svartöstaden, har hotats om rivning i decennier..

Barometern - 07 apr 16 kl. 16:34

Sjukvården räddas av inhyrd personal

Landstingets problem att rekrytera personal minskar inte. I veckan har 33 hyrsjuksköterskor varit i länet för att sjukvården ska kunna fungera..

Länstidningen i Jämtland - 22 apr 16 kl. 11:08

Äldreboendet Skogsbygården räddas

Efter att ha väckt upp en storm av protester i Kallbygden svänger nu de styrande politikerna i Åre kommun. Äldreboendet Skogsbygården blir kvar..

Barometern - 20 feb 18 kl. 16:59

Krusentiernska gården räddas av kommunen

Kalmar kommun går in med miljonbelopp för att rädda Krusenstiernska gården. .

Corren - 10 apr 18 kl. 19:30

Så ska vården räddas i sommar

Tidig planering av vårdplatser och tidigt beslut om sommarersättningar till vårdpersonal är några av de åtgärder som den politiska ledningen inom Region Östergötland hoppas ska säkra sjukvården i sommar..

NT - 10 apr 18 kl. 19:30

Så ska vården räddas i sommar

Tidig planering av vårdplatser och tidigt beslut om sommarersättningar till vårdpersonal är några av de åtgärder som den politiska ledningen inom Region Östergötland hoppas ska säkra sjukvården i sommar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.