Hela Gotland > Nyheter

Monday, 26 October, 05:21

Hela Gotland - 16 nov 11 kl. 04:00

De får pengar för att hjälpa andraBirgit Karlqvist heter givaren, en generös kvinna redan under sin livstid..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Karlqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De får pengarför att , hjälpaandra
Expressen Dina Pengar - 19 apr 20 kl. 18:48

Uppgifter: S bromskloss för pengar till krisbolag

Riksdagen och näringslivet trycker på för att regeringen ska erbjuda direkt stöd till bolag som drabbas i coronakrisen – men Socialdemokraterna stretar emot, enligt uppgift till Dagens industri, Di. – Socialdemokraternas motstånd mot omsättningsstöd för att hjälpa företag i kris är ytterst förvånande, säger en centerpartist med insyn i förhandlingarna till Di. .

Cornucopia - 23 sep 13 kl. 12:44

Gästinlägg: Hjälpa eller stjälpa

Nedanstående är ett gästinlägg skrivet av läsaren Sören J.

Hjälpa eller stjälpa?

Vi lever just nu i en tid med låga räntor, och aptiten på lån har därför under flera år varit god.

YLE - 21 dec 16 kl. 12:09

Han ville samla pengar till mat åt fattiga - fick jättesumma och räddade 200 barnfamiljers jul

Allt började med en Facebookstatus Marko Pulli publicerade i mitten av november. Han utmanade folk att delta i en insamling för att fattiga barnfamiljer skulle få lite pengar till julmat. Målet var 2 000 euro, men statusen ledde till en uppståndelse som Pulli inte var förberedd på.

Uppsalanyheter.se - 30 sep 15 kl. 04:20

Uppsalaelever samlar in pengar till flyktinghjälpen

Flyktingkatastrofen: Aldrig har viljan att hjälpa människor som flyr sina hemländer varit större och många insamlingsinitiativ sker runt om i landet. Uppsalanyheter träffade två ungdomar från elevrådet på Von Bahrs Skola där man har startat en egen insamling.Aldrig har viljan att hjälpa människor som flyr sina hemländer varit större och många insamlingsinitiativ sker runt om i landet.

Supermiljöbloggen - 18 jun 14 kl. 10:26

Nu kan alla svenskar hjälpa fattiga människor få solenergi

Sparasols grundare till Supermiljöbloggen: ”Det här sättet att mobilisera investeringar kommer öka lavinartat framöver.” En ny plattform har startats i Sverige: Sparasol.nu.

Sydsvenskan - 06 nov 15 kl. 13:27

Vi måste se till att Sveriges lagar följs och vi måste hjälpa romerna i Rumänien

Fakta är att varje dag en person, oavsett nationalitet, bor olovligt i tältläger och väljer att färdas med oregistrerade bilar som har körförbud, så bryts ett tiotal olika lagar.Det är inte brott som ställer till det för den stora massan och det är inte lika spektakulärt som att råna en bank, men det är lagbrott. Fakta är också att vi talar om EU-medborgare, inte flyktingar.

YLE - 15 apr 17 kl. 10:44

Seta samlar pengar för att evakuera homosexuella tjetjener - situationen är fruktansvärd säger generalsekreterare Kerttu Tarjamo

Också i Finland samlas det in pengar för att hjälpa homosexuella i Tjetjenien att fly till tryggare länder. De pengar som människorättsorganisationen Seta samlar in kanaliseras via Rysslands LGBT-nätverk. Människorättsorganisationen för sexuella minoriteter och könsminoriteter Seta har startat en insamling för att hjälpa de tjetjener som förföljs på grund av sin sexuella inriktning.

Kristianstadsbladet - 09 okt 13 kl. 09:00

Kyrkan i Broby är redo att hjälpa till

Foto: Tommy Svensson
Svenska kyrkan i Broby är beredd att hjälpa till att ta emot asylsökande på Brobysjukhuset. Projekt Vänskap i Broby har sökt EU-pengar för att skapa verksamhet för flyktingarna.
?

YLE - 06 apr 17 kl. 05:01

Många par grälar om pengar - ekonomiskt våld fortfarande rätt osynligt

Många finländska par grälar om ekonomi och pengar. Vi är beredda att diskutera många saker med en ny partner, men ekonomi och pengar tas sällan upp, konstaterar forskare Anniina Kaittila vid Åbo universitet. Forskning visar att pengar är en vanligare orsak till gräl i parförhållanden i Finland än i andra länder i Europa.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

De flesta svenskar vill hjälpa flyktingar

En ny Sverige tycker-mätning utförd av Aftonbladet visar att större delen av svenska folket vill hjälpa människor på flykt. – Det finns en medmänsklighet, en beredskap att hjälpa till just nu, säger Karin Nelsson, analyschef på Sverige tycker till Aftonbladet.
LÄS MER: Organisationerna: Det är bättre att skänka pengar än kläderHon tror att bilden på döda barnet Alan är en anledning till att många vill hjälpa till just nu.

YLE - 22 okt 15 kl. 04:22

Regeringen ger pengar men tar ännu mer av ungdomarna

Det är inte många år sedan Tolifastigheten i Karis fylldes av liv då bland annat ungdomsverkstaden Koi flyttade in där. Men om det fortsätter vara liv i luckan på Koi om några år är oklart. Regeringen vill satsa och ge pengar men tar samtidigt bort mycket mer än den ger.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.