DI > Ekonomi

Monday, 25 January, 15:12

DI - 16 nov 11 kl. 11:18

80 får gå när Holmen spararHolmen Paper drar ned i Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping. Anledningen är fortsatt svag lönsamhet och tilltagande konkurrens..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Holmen, Paper, Bravikens Pappersbruk, Norrköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 80 får när , Holmen, sparar
Länstidningen i Jämtland - 14 dec 15 kl. 07:30

Det dolda landskapets julkalender 14: Första bilen till Holmen

Petrus i Holmen, som Jänsmässholmen kallades, hade en snövessla och en traktor som han använde för att göra en så kallad vinterväg. Den bestod av packad snö och gick över myrarna mellan Finnsäter och Holmen. På 1950-talet var bilen ovanlig, men våra föräldrar hade en VW Bubbla.

YLE - 03 aug 17 kl. 18:05

Verksamheten på Lekholmen fyller 80 år – se programmet om den fridfulla holmen

I början av augusti i år fyller verksamheten på Lekholmen i Helsingfors skärgård hela 80 år. Sedan 1950-talet har de tre svenska församlingarna i Helsingfors – Johannes, Matteus och Petrus församlingar – ordnar alla sina skriftskoleläger på holmen. Därtill kan sådana som varit på läger på holmen och trivts bra också återvända dit.

VA - 02 feb 11 kl. 12:04

Ned för Holmen

2 februari Holmen redovisar ett resultat före skatt på 578 miljoner kronor för det fjärde kvartalet (332), framgår det av delårsrapporten. I resultatet ingår jämförelsestörande poster om netto 264 miljoner, varav omvärdering av skog utgör 1.050 miljoner, medan nedskrivningar och avsättningar inom Holmen Paper uppgick till 786 miljoner kronor.

DI - 12 mar 14 kl. 14:05

Han tar över Holmen Paper

Skogsbolaget Holmen har utsett Nils Ringborg till ny vd för affärsområdet Holmen Paper och kommer därmed också ingå i Holmens koncernledning, enligt ett pressmeddelande. Ringborg efterträder Henrik Sjölund när denne övergår i sin nya roll som vd och koncernchef för Holmen den 9 april. Nils Ringborg är idag marknadschef på Holmen Paper..

YLE - 17 jun 15 kl. 13:57

110-åring återupplivar dans på holmen

Snäröiran är samfällighetens holme och ligger en sjömil utanför Kastet i Västerhankmo i Korsholm. Holmen har i tiderna varit betesmark för får. Vilket den delvis är än idag.

YLE - 17 jun 15 kl. 14:10

110-åring återupplivar dans på holmen.

Västerhankmo Uf firar 110 år och föreningen bjuder upp till dans på Snäröiran den 11 juli. Snäröiran är samfällighetens holme ligger en sjömil utanför Kastet i Västerhankmo i Korsholm. Holmen har i tiderna varit betesmark för får.

Nyan - 05 feb 18 kl. 11:53

NyanPlay: Planer för Lilla Holmen på barnens vis

De kikar. De funderar. Och de ritar.

PrivataAffärer - 21 okt 19 kl. 11:06

Kepler: Holmen ”rakt igenom bra”

”Holmens rapport för det tredje kvartalet var rakt igenom bra, men det var särskilt positivt att se god produktion och lönsamhet för kartongverksamheten – vilket pekar på att bolaget lyckats få tillbaka detta viktiga affärsområde på banan”, skriver Kepler Cheuvreux analytiker. Mäklarfirman konstaterar också att bolagets uppskrivning av värdet på skogsinnehavet visserligen är en rent bokföringsmässig åtgärd, men att den nya värderingen tydligt visar hur viktigt innehavet är. Kepler Cheuvreux räknar med att Holmen fullt ut kommer att utnyttja sitt aktieåterköpsprogram fram till nästa årsstämma och att det finns goda förutsättningar för nya återköp efter det.

Affärsvärlden - 08 sep 11 kl. 14:22

Holmen rör om i chefsgrytan

Holmen meddelar en ny ledning för Holmen Paper och Holmen Energi..

Kristianstadsbladet - 28 feb 14 kl. 10:47

Holmen säljer till Naturvårdsverket


Skogsindustrikoncernen Holmen har kommit överens med Naturvårdsverket om att sälja drygt 10 000 hektar skog med höga naturvärden. Marken ska omvandlas till naturreservat.Holmen erbjuds att i utbyte köpa 18 000 hektar skogsmark för motsvarande summa.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.