Newsmill > Opinion

Friday, 25 September, 06:17

Newsmill - 14 nov 11 kl. 19:29

Polisen måste granskas av en utomstående myndighethttp://www.newsmill.se/trackback/40821Under hösten har såväl polis som ambulans kritiserasts för att man inte rycker ut på larm. Men medan SOS alarm granskas av Socialstyrelsen så ger Rikspolisstyrelsen sin egen organisation godkänt. Det är inte trovärdigt, skriver polisen Patrik Thunholm..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
SOS, Socialstyrelsen, Rikspolisstyrelsen, Patrik Thunholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenmåste , granskasav en , utomstående, myndighet
HBL - 01 jul 13 kl. 06:18

Ingen utomstående övervakar arméns signalspaning

Försvarsmaktens elektroniska signalspaning övervakas inte av någon utomstående myndighet. Inom försvaret är det Signalprovanstalten som utövar signalspaning. Dess verksamhet har förklarats hemlig.

YLE - 05 mar 16 kl. 17:21

Utomstående kan ta sig en titt på Hangös vård

Hangö stad ska nu effektivera sina rutiner för att hålla koll på hur vårdarbetet sköts. Det kan till exempel handla om att utomstående aktörer kollar hur arbetet görs. Tanken är att det inte igen ska uppstå liknande misstankar som på äldreboendet Astrea.

YLE - 07 aug 17 kl. 07:48

Polisens interna meddelanden om Putin-besöket läckte till utomstående

Säkerhetspådraget under president Vladimir Putins besök i juli var rekordstort men en rejäl säkerhetsmiss verkar ändå ha förekommit. Interna meddelanden poliser emellan hamnade i en utomstående människas e-post-inkorg, rapporterar Iltalehti. Den 27 juli, dagen för den ryska presidentens senaste besök i Finland, fick Uleåborgsbon Minna Timonen e-post från polisen.

YLE - 08 dec 15 kl. 15:29

Ska Yles nyheter produceras av utomstående?

Ska Yles nyheter i framtiden produceras av kommersiella bolag? En god idé, tycker mediemarknadsrapporten "Vinn eller försvinn" och kommersiella aktörer. En dålig idé, tycker medieforskaren.

YLE - 13 jul 16 kl. 20:20

Professor: Bra om en utomstående utreder misstankar om ofredande

Utrikesministeriets interna kontrollenhet har utrett Finlands Sverigeambassadör Jarmo Viinanen, som misstänks för sexuellt ofredande. Interna utredningar är enligt professor Seppo Koskinen inte alltid oproblematiska. Enligt Yles uppgifter har utredningarbetet bland annat gått ut på intervjuer bland de anställda på Finlands ambassad i Stockholm.

YLE - 07 aug 17 kl. 07:48

IL: Polisens interna meddelanden om Putin-besöket läckte till utomstående

Säkerhetspådraget under president Vladimir Putins besök i juli var rekordstort men en rejäl säkerhetsmiss verkar ändå ha förekommit. Interna meddelanden poliser emellan hamnade i en utomstående människas e-post-inkorg, rapporterar Iltalehti. Den 27 juli, dagen för den ryska presidentens senaste besök i Finland, fick Uleåborgsbon Minna Timonen e-post från polisen.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 14:00

Söker inte utomstående

Lund Polisen misstänker inte någon utomstående i mordärendet gällande den man och kvinna som i måndags hittades döda i en lägenhet i norra delen av Lund.– Vi ser inte någon anledning att söka efter någon tredje person, säger kommunpolis Joakim Nyberg.
Hur de båda dött är ännu oklart och därmed kvarstår den inledande brottsrubriceringen, mord alternativt dråp.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 17 kl. 09:11

Ingen utomstående bakom dödsfall i Södertälje

En förundersökning om mord har inletts sedan två personer hittades döda i en lägenhet i Södertälje i går. Men polisen söker inte någon misstänkt gärningsperson. – Det finns i nuläget inget som tyder på att någon utomstående är inblandad, säger Sven-Erik.

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 18 kl. 14:54

Ingen utomstående bakom Lundapars död

Polisen tror inte att någon utomstående person har orsakat de två dödsfallen i en lägenhet i Lund förra helgen, men händelsen rubriceras fortfarande som mord. En kvinna i 35-årsåldern och en man i 25-årsåldern hittades döda i en bostad i Lund i måndags..

BT - 05 apr 18 kl. 15:46

Ingen utomstående bakom Lundapars död

Polisen tror inte att någon utomstående person har orsakat de två dödsfallen i en lägenhet i Lund förra helgen, men händelsen rubriceras fortfarande som mord. En kvinna i 35-årsåldern och en man i 25-årsåldern hittades döda i en bostad i Lund i måndags.(TT).

UNT - 05 apr 18 kl. 15:46

Ingen utomstående bakom Lundapars död

Polisen tror inte att någon utomstående person har orsakat de två dödsfallen i en lägenhet i Lund förra helgen, men händelsen rubriceras fortfarande som mord..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.