DI > Ekonomi

Sunday, 17 January, 23:33

DI - 16 nov 11 kl. 10:27

Analytiker: Väntat och positivt att Öresund delasFörslaget att dela upp Öresund i två bolag var väntat givet den senare tidens utveckling, och inlösenklausulerna som föreslås för båda bolagens respektive bolagsordningar är positivt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Öresund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Väntatoch , positivtatt , Öresund, delas
DI - 10 apr 19 kl. 10:21

Di:s analytiker om Creades eller Öresund

Di:s analytiker: Skulle jag välja en skulle jag välja Öresund.

Affärsvärlden - 02 dec 14 kl. 08:31

Analytiker: Oväntat att Hans-Holger Albrecht lämnar

Stefan Gauffin, operatörsanalytiker på Nordea, menar att beskedet att Hans-Holger Albrecht lämnar som vd för Millicom är oväntat..

DI - 05 sep 19 kl. 10:34

Analytiker: Oväntat hökaktigt besked från Riksbanken

Riksbanken kom med ett överraskande "hökaktigt" budskap på torsdagen då de som väntat lämnade reporäntan oförändrad,.

PrivataAffärer - 05 sep 19 kl. 10:41

Analytiker: Oväntat hökaktigt besked från Riksbanken

Nordeas Mats Hydén konstaterar i en snabbkommentar att sannolikheten för en räntehöjning i oktober har minskat, medan sannolikheten för en höjning i december och februari har ökat. ”Vår bedömning om en räntesänkning i december framstår nu självfallet som mindre trolig. Men vi tycker fortfarande att Riksbanken är alltför optimistisk om tillväxt och inflation och att de måste tänka om längre fram.

Sydsvenskan - 27 sep 12 kl. 08:09

H & M:s vinst sämre än väntat

Klädjätten Hennes & Mauritz redovisar en vinst före skatt på 4 895 miljoner kronor för det tredje kvartalet. Motsvarande period 2011 gjorde bolaget en vinst på 4 850 miljoner kronor. Det var sämre än analytiker väntat.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 14 kl. 00:26

Bättre än väntat för King

Spelutvecklaren King Digital Entertainment, noterad på New York-börsen, redovisar en vinst på 42 miljoner dollar för årets tredje kvartal. Det är 38 procent lägre än motsvarande kvartal i fjol, enligt bolaget. Resultatet var dock bättre än vad analytiker väntat, och aktiekursen steg med 4 procent i efterhandeln i New York..

BT - 07 nov 14 kl. 00:24

Bättre än väntat för King

Spelutvecklaren King Digital Entertainment, noterad på New York-börsen, redovisar en vinst på 42 miljoner dollar för årets tredje kvartal. Det är 38 procent lägre än motsvarande kvartal i fjol, enligt bolaget. Resultatet var dock bättre än vad analytiker väntat, och aktiekursen steg med 4 procent i efterhandeln i New York.

SvD - 10 feb 15 kl. 07:38

SSAB något sämre än väntat - noll i utdelning igen

Ståljätten SSAB, med Martin Lindqvist som vd, har precis redovisat ett justerat rörelseresultat för förra årets avslutande kvartal. Det blev något sämre än vad analytiker väntat sig..

SvD - 02 nov 15 kl. 07:34

Commerzbanks vinst högre än väntat

Den tyska storbanken Commerzbank levererade en rörelsevinst för det tredje kvartalet som var klart högre än analytiker väntat sig..

E24 - 03 maj 16 kl. 08:15

Högre vinst än väntat för HSBS

Den brittiska banken HSBC rapporterar en högre vinst för det första kvartalet än analytiker väntat sig, med hjälp av god kostnadskontroll och styrka i affärsbanksenheten. Det rapporterar Bloomberg News..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.