Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 20 September, 22:24

Trelleborgs Allehanda - 16 nov 11 kl. 10:16

Och de nominerade är...I länkarna nedan kan du läsa om de tre nominerade.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
TA, gunnar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Och de nomineradeär
Dagensanalys.se - 05 nov 18 kl. 11:45

Så upplever de nominerade MarC Awards – undersökningsbranschens Oscarsgala

I förra veckan avslöjades de nominerade till MarC Awards, och Dagens Analys har ställt tre korta frågor till några av de nominerade för att höra hur de ser på eventet. MarC Awards sker den 20/11 och är undersökningsbranschens egen galakväll där prestationer, personer och företag uppmärksammas och olika delar av undersökningsvärlden träffas och utbyter tankar och erfarenheter. För en vecka sedan presenterades de nominerade som valts ut av eventets jurygrupper, och nu har vi på Dagens Analys fått chansen att ställa ett par korta frågor till några av de nominerade.

YLE - 29 okt 12 kl. 16:20

Sex Real Madrid-spelare nominerade till Ballon d'OR

Real Madrid är starkt representerat i slaget om guldbollen år 2012. Hela sex spelare från den spanska storklubben är nominerade. På måndagen publicerade tidiningen France Football namnen på de 23 spelare som är nominerade till Ballon d'Or, som ges till världens bästa spelare.

YLE - 11 jun 13 kl. 05:59

Juryn presenterar de nominerade till Vegapriset

- Det har varit ett bra musikår i Svenskfinland, konstaterar jurymedlemmen och programledaren Eva Frantz. Det är en enig jury som lämnar förhandlingsbordet med en färsk lista på de tolv nominerade till Vegapriset 2013. Trots en del kompromissande är jurymedlemmarna väldigt nöjda med de utvalda artisterna och albumen.

Dagensanalys.se - 21 mar 17 kl. 16:27

De nominerade i årets Mixx Awards

För fjärde året i rad anordnas Mixx Awards av IAB, där vinnare i fyra olika kategorier koras. Det är ett pris som successivt fått allt mer uppmärksamhet och i år var bidragen fler än någonsin, så juryn har haft ett digert arbete. Mixx har på kort tid fått allt mer uppmärksamhet, och priserna i de fyra kategorierna är ett uppmärksammande av det arbete som ligger bakom framgångsrika annonsteam och deras kampanjer.

SmålandsPosten - 26 sep 13 kl. 06:21

Myresjöhus arena bland de nominerade

I slutet av oktober utses 2013 års pristagare av Växjö kommuns byggnadspris. På onsdagen presenterades de nominerade. Priset har delats ut varje år sedan 1990 och bland de tidigare vinnarna finns kvarteret kolonin på Biskopshagen, tillbyggnaden på Stadsbiblioteket och förra årets vinnare Bländapassagen.

Dagensanalys.se - 29 aug 16 kl. 14:14

Här är de nominerade till Årets Stora Webb-tv-pris

Tv-priset Kristallen och online videoreklam och- teknikföretaget Smartclip har inlett ett samarbete kring Kristallens Seminarium 2016.  Priset heter Årets stora Webb-tv-pris och har delats in i två kategorier: Årets bästa webb-tv-profil och Årets bästa breaking news-sändning online. I samarbetet ingår att Smartclip under seminariet ges möjlighet att premiera framstående prestationer vad gäller webb-tv-innehåll under det gångna året.

Posh24 - 22 feb 11 kl. 15:19

Oscars-uppdatering! Bland de nominerade finner vi...

Nu är det bara ett par dagar tills årets största natt i Hollywood tar vid! Det är Oscars-dags på söndag! Vi ser verkligen fram emot det, speciellt eftersom några av våra favoritstjärnor har nominerats i år!

VA - 03 maj 11 kl. 16:28

De är nominerade till E-prize

3 maj E-prize delas ut till de företag som utifrån sina egna förutsättningar arbetat med att minska sin energiförbrukning på det mest innovativa och affärsmässiga sättet. E-prize finns i tre klasser; Storföretag, Små- och mellanstora företag samt Offentlig sektor. För att vinna priset måste de nominerade visa att de minskat sin energiförbrukning och därigenom ökat sin lönsamhet och sin konkurrenskraft.

Dagen - 14 sep 11 kl. 19:00

Nio är nominerade till att leda nya GF-kyrkan

Nio personer är nominerade att ta över ledarskapet för Gemensam Framtid, Sveriges nya stora samfundsbygge. Namnen är på väg att skickas ut till församlingarna som är med i processen.

Sju män och två kvinnor finns kvar efter att kyrkostyrelsen bantat ner antalet kandidater till ny samfundsledare.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hellner och Sedin nominerade till Jerringpris

De elva nominerade till Jerringpriset 2011 presenterades på onsdagen. Nu ska svenska folket avgöra vem eller vilka som får Sveriges Radios pris för Sveriges främsta idrottsprestation 2011. Om en månad reduceras dagens elva nomineringar till åtta.

NT - 11 okt 12 kl. 17:54

Rekordmånga nominerade till Alma-priset

I skuggan av tillkännagivandet av årets Nobelpristagare i litteratur offentliggjordes på torsdagen de nominerade till litteraturpriset Alma, 2013. Hela 207 kandidater från 67 länder finns på listan, och 61 av dem är nominerade för första gången. I år, då den nederländske författaren Guus Kuijer mottog priset, var det 184 nominerade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.