Newsmill > Opinion

Saturday, 26 September, 04:50

Newsmill - 15 nov 11 kl. 20:32

Mycket talar för att Greklands kaos är överhttp://www.newsmill.se/trackback/40847Den kris som Greklands genomgår för närvarande kan liknas vid ett drama i tre akter. Mycket talar för att det kaos som landet har gått igenom är över. Haralampos Karatzas, civilekonom med rötter i både Grekland och Sverige..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Greklands, Karatzas, Grekland, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mycket talarför att , Greklands, kaosär över
HBL - 16 jun 12 kl. 04:30

Euron i Greklands hand

Det är paradoxalt att tio miljoner greker kan avgöra framtiden för euron, en valuta som används av 330 miljoner européer. Men det är läget inför det grekiska parlamentsvalet på söndag, åtminstone enligt de allt vanligare katastrofscenarierna.Men alla sväljer inte katastrofupplägget.

Dagens PS - 13 aug 18 kl. 09:29

Expert: Turkiet-kaos värre än Greklands kris

Är Turkiet en kris som blåser förbi och egentligen skapar ett köpläge eller kan utvecklingen för Turkiet skaka de globala marknaderna på allvar? Det frågar sig Anders Elegmyr på Jarl Securities i en analys. Detta efter att den turkiska liran fallit med 16 procent i fredags vilket Anders Elgemyr ser som en enormt stor rörelse när man talar om valutor som sällan rör sig mer än 0,5 procent per dag.

BT - 14 sep 14 kl. 23:00

Ledare: Hellre koalition än kaos

Allianspartierna har inte nått ända fram. Därför blir det inte heller någon tredje mandatperiod där Sverige statsminister heter Fredrik Reinfeldt. En historiskt framgångsrik borgerlig epok i svensk politik är därmed till ända.

Kristianstadsbladet - 22 feb 13 kl. 10:52

Kaos i Aten efter storm


En omfattande åskstorm har orsakat stort kaos i Greklands huvudstad Aten. Vägar och bostäder översvämmades och delar av stadens t-bana vattenfylldes i samband med ovädret.På flera av Atens huvudgator står bilar stilla och bogserfordon har fått kallas in för att bogsera bort trafikhindren.

BT - 22 feb 13 kl. 17:17

Kaos och dödsfall i Aten efter storm

En omfattande åskstorm orsakade kaos i Greklands huvudstad Aten i dag. Vägar och bostäder översvämmades och delar av stadens t-bana vattenfylldes i samband med ovädret.
En kvinna rapporterades ha omkommit sedan hon drabbats av hjärtinfarkt i en av de många bilköer som bildades i Aten på grund av ovädret.

Expressen - 27 jun 15 kl. 18:37

Flera reaktioner – "Nu inträffar kaos"

Nyheten att stödprogrammet till Grekland inte förlängs efter den 30 juni har slagit ned som en bomb. I sociala medier väcker beskedet reaktioner. "Nu inträffar det kaos som Greklands vänsterregering tvingat fram, kommer bli en utmaning för Europas goda krafter", skriver EU-parlamentarikern Gunnar Hökmark (M) på twitter..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Världen beredd på kaos när jorden kommer ikapp tiden

Alla från flygbolag, börsmäklare och företag inom tech-sektorn är beredda på kaos när världens så kallade tidshållare lägger till en extra sekund till globala klockor.LÄS MER: Han är verklighetens Wolf of Wall Street – så här lever hanStrax innan midnatt, klockan 11:59:60, kommer klockorna vänta en sekund för att låta Jordens rotation komma i kapp med den atomtiden.Senaste gången en så kallad skottsekund lades till, 2012 så kraschade många internetsidor bland annat Mozilla, Reddit och StumbleUpon.

Expressen - 07 sep 13 kl. 00:19

"Det är bara i Jens huvud det är kaos"

Norges statsminister Jens Stoltenberg räknar timmarna nu. Trots att Arbeiderpartiet är landets klart största parti talar det mesta för att han förlorar regeringsmakten. I en tv-sänd partiledardebatt sent i går kväll anklagade Stoltenberg Høyre-ledaren Erna Solberg för att skapa kaos.

BT - 22 okt 14 kl. 13:16

Forskare: Risk för kaos och extraval

Den rödgröna minoriteten i Borås vill inte diskutera vad som händer om de misslyckas med att få igenom sin budget. Men kommunforskaren ?Folke Johansson talar om risk för både kaos och extraval.

DN - 07 nov 11 kl. 11:03

?Greklands politiker kommer mötas med skepsis under lång tid?

Greklands kris går in i ett nytt skede på måndagen då en koalitionsregering, utan premiärminister Giorgis Papandreou, ska presenteras. Mycket litet talar dock för att stormen kan ridas ut innan det utlysta nyvalet den 19 februari, säger DN:s korrespondent Henrik Brors..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.