Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 20 September, 22:33

Aftonbladet - 16 nov 11 kl. 08:24

Försvaret ? tystnadS tiger om det stenhårda sms-angreppet Palm: Vill inte kommentera partikamrater som beter sig omdömeslöst.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Palm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvaret, tystnad
BT - 04 jun 12 kl. 00:40

Svår hinderbana för det nya försvaret

Försvaret lockar unga med lumparliv?, ?Dålig lön bakom massavhopp hos Försvaret?.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 09:02

?Jag blev trött på att folk uttalade sig tvärsäkert om tystnad?

Det kan verka märkligt med en rockmusiker som har ett brinnande intresse för o-ljud och som skriver en bok med titeln Tystnader. Men vårt förhållande till ljud är fyllt av motsägelser, som att behovet av tystnad verkar öka ju mer det tillfredsställs.
I ett lugnt hörn i en stillsam trädgård sitter Peter Bryngelsson och mumsar på en skål frasiga frukostflingor.

Skånskan - 15 mar 19 kl. 06:00

Visuell tystnad, tagning

Mia Enbgerg om …
… Vincent.
– Det är min gamla pojkvän. Han ringde mig från Paris en dag många år efter att vi var tillsammans och berättade att han suttit i fängelse i flera år.

Sydsvenskan - 05 jun 13 kl. 06:30

Kommer försvaret att hålla?

Nej, nu går det inte längre att trona på minnen från fornstora dar.Inte heller att gömma sig bakom tre hållna nollor i rad. Det beror ju, som förbundskapten Hamrén själv påpekade, i viss mån på motståndet.

SR - 21 nov 14 kl. 16:07

Ramberg: Få svar från Reinfeldt efter lång tystnad

Fredrik Reinfeldts tal till de moderata ungdomarna var ännu en av alla varianter på försvaret av "arbetslinjen", den politiska kursändring som moderatledaren ser som sitt största bidrag till svensk politik. En stor grupp reportrar väntade på att få ställa dagsaktuella frågor om läget för Moderaterna, men den förre statsministern gav få, om några, svar, skriver Ekots inrikespolitiska kommentator Tomas Ramberg. Läs Ekots direktrapportering från Reinfeldts tal.

DN - 04 nov 15 kl. 00:05

Ewa Stenberg: Svensk militär insats under stor tystnad

Internationella militära insatser var för tio år sedan en huvuduppgift för det svenska försvaret. Sedan dess har Sverige beslutat att backa hem. Men ett blodigt krig som sprider sig i arabvärlden och stora flyktingströmmar leder till att Sverige fortsätter göra militärinsatser vid USA:s sida, om än i mindre skala..

GT - 09 apr 18 kl. 19:30

Tio års lokal S-tystnad om Göteborgs försvar

För tio år sedan slogs Socialdemokraterna för Amf 4. Sedan dess har försvarsintresset inom S i Göteborg varit som bortblåst. Varför är Socialdemokraterna ointresserade av försvaret av staden, undrar riksdags- och fullmäktigekandidaten Gustaf Göthberg (M)..

DN - 01 sep 20 kl. 21:00

”Den kinesiska ambassaden försöker skrämma till tystnad”

Gunnar Hökmark och Patrik Oksanen: I en ny studie visar vi hur den kinesiska ambassaden försöker tysta försvaret av mänskliga rättigheter..

Sydsvenskan - 24 sep 11 kl. 00:03

Största möjliga tystnad

Tänk vad tyst det blev efter beskedet att mordhotade konstnären Lars Vilks inte var önskvärd på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg eftersom han är en säkerhetsrisk. Ingen uppståndelse, ingen cirkus, bara största möjliga tystnad.
Och ändå föreställer man sig att en bokmässa borde vara ett tillfälle att stå upp för konstnärlig frihet, för åsiktsfrihet och yttrandefrihet.

Cornucopia - 01 jan 16 kl. 21:07

Vem tar hand om barnen i det återupprättade totalförsvaret?

I gamla invasionsförsvaret tjänstgjorde främst män och de frivilliga försvarskvinnorganisationerna organiserade barnomsorg åt sina tjänstgörande kvinnor. Idag har vi fortfarande en majoritet män inom försvaret, men även många kvinnor och inte sällan är deras livspartner också engagerad inom totalförsvaret. Fast det finns ingen organisation för att ta hand om dessas gemensamma barn i händelse av svensk mobilisering.

Kristianstadsbladet - 30 jan 13 kl. 13:21

Kritik mot Reinfeldt om försvaret

Att statsminister Fredrik Reinfeldt beskrev försvaret som ett "särintresse" har väckt kraftig kritik i Alliansleden.
Ordet är inte rätt beteckning på försvaret, anser Lars-Ingvar Ljungman, kommunalråd i Vellinge och ordförande i Moderaternas valberedning, efter statsministerns inlägg i debatten om Sveriges försvarsförmåga. - Det känns lite malplacerat, säger Ljungman till TT.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.