Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 28 September, 18:34

Nya Wermlands Tidningen - 16 nov 11 kl. 08:44

IF Metall Värmland slår tillbakaDet är inte vi utan arbetsgivarna som agerar oansvarigt i avtalsrörelsen. Att som arbetsgivarna gå ut i en avtalsrörelse och erbjuda ett nollbud är minst sagt bedrövligt, menar Thomas Rehn och Per Hyytiäinen, ombudsmän i IF Metall Värmland..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Metall Värmland, Thomas Rehn, Per Hyytiäinen, IF Metall Värmland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IF Metall, Värmlandslår tillbaka
Nya Wermlands Tidningen - 25 okt 12 kl. 07:30

IF Metall kräver ågärder

Starta en ny industriskola. Gör Värmland till en frizon av ekonomiska resurser. Jobba för att det startas en lokal sparbank i Säffle.

SN - 17 feb 14 kl. 16:50

Fackkritik mot Åkessons besök i Sörmland

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gästar Eskilstuna i morgon, tisdag. Han ska bland annat besöka Volvo CE, vilket mötts av skarp kritik från facket IF Metall..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Teknikcollege måste få mer pengar

... Göran Persson, ordförande IF Metall Värmland. Under sin kongress uttalade sig IF Metall kritiskt om utvecklingen av Teknikcollege som är ett samarbete mellan skolor, företag och kommuner för att öka kvaliteten på tekniska utbildningar..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Fack stöttar arbetsgivare

Värmlands småföretag inom Metallområdet har sagt upp 130 personer sedan i höstas.– Det är ju egentligen som ett jättestort varsel, men det är det ingen som ser, säger Göran Persson, ordförande IF Metall Värmland som nu tänker stötta småföretagen på olika sätt..

Nya Wermlands Tidningen - 20 sep 12 kl. 09:00

De hade bästa kooperativa affärsidén i länet

Musikkonceptet Headbang Entertainment, Karlstad, blev regionsvinnare i Värmland i den stora nationella tävlingen, ? Det ostartade företaget?, med den samlade kooperationen och Tillväxtverket som arrangörer.

Nya Wermlands Tidningen - 06 okt 12 kl. 08:28

Tung höst för många av industrierna i Filipstad

Varslet på Fimek är inte enda tecknet på att det går tungt för många industrier just nu. ? Vi märker en nedgång.

Dalarnas tidningar - 30 jan 14 kl. 08:10

Miljötillsyner ska stoppa ligorna

Nu ska Dalarna, Värmland och Örebro län gemensamt satsa på samarbete för att försöka minska metall- och kopparstölder. Under onsdagen arrangerades ett seminarium i Örebro slott. – Genom miljötillsyner kan kommunernas och länsstyrelsernas handläggare försvåra denna brottsliga verksamhet, säger mötets ansvariga Karin Sundin..

Nya Wermlands Tidningen - 26 nov 14 kl. 11:34

Så många industrijobb har försvunnit

Den värmländska industrin drabbades hårt av finanskrisen. Mängder av jobb försvann. – Konjunkturen vänder inte, det är det bedrövliga i vår situation, säger Thomas Rehn, ombudsman hos IF Metall i Värmland..

Nya Wermlands Tidningen - 06 dec 17 kl. 16:40

Projekt ger unga jobb inom industrin

Lars-Gösta Blåvitt Elofsson är verksamhetsledare för IF Metall i Värmland, en av initiativtagarna till projektet Ung Verkstad som hoppas kunna permanenta sin verksamhet..

SR - 20 mar 20 kl. 13:49

Scania permitterar anställda

Även lastbilstillverkaren Scania permitterar anställda. Enligt fackförbundet IF Metall är det 7 500 av deras medlemmar som permitteras i Södertälje, Luleå och Oskarshamn, rapporterar P4 Sörmland. Det är oklart hur många anställda totalt på företaget som permitteras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.