SVT > Videos

Wednesday, 23 September, 12:37

SVT - 16 nov 11 kl. 08:42

Vrakfinnare om det nya fyndetVrakletare om de mnga skeppsfynden som gjorts i stersjn p senare tid..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vrakfinnareom det nya , fyndet
Uppsalanyheter.se - 14 mar 18 kl. 12:18

CD-fyndet firar 25 år

Nästa vecka firar Micke Tideman två jubileum. Hans butik CD-fyndet fyller 25 år och Micke själv fyller 60 på måndag den 19 mars. Jubileumet kommer att firas med passande 25 procent rabatt under resten av månaden.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Poliskälla avslöjar avgörande fyndet som ledde till Lisa Holm

Fyndet som Missing people gjorde på fredagskvällen, som senare ledde till Lisa Holms kropp var kläder, uppger en källa inom polisen till Aftonbladet.Varken polisen eller Missing people har tidigare velat berätta vad det var för fynd som gjordes den fredagen. Nu avslöjar en initierad källa inom polisen att det rörde sig om ett eller flera klädesplagg som man kunde koppla till Lisa.

Polisen - 18 apr 12 kl. 14:56

Fyndet vid Svartedalens naturreservat är identifierat

Det fynd som hittades i Svartedalens naturreservat i lördags den 14 april har nu identifierats av Polismyndigheten i Västra Götaland. Fyndet är kvarlevorna efter försvunna Marina Johansson, visar identifieringen..

NSD - 22 maj 13 kl. 20:46

"Torso och huvud" - Soldater från I19 gjorde det makabra fyndet

Det var en torso och ett huvud som hittades vid Mjösjöberget i Boden i dag. Det makabra fyndet gjordes av en grupp soldater från I19..

NSD - 22 maj 13 kl. 20:51

"Torso och huvud" - Soldater från I 19 gjorde det makabra fyndet

UPPDATERAD Det var en människoöverkropp och ett huvud som hittades vid Mjösjöberget i Boden i dag. Det makabra fyndet gjordes av en grupp soldater från I 19..

Corren - 05 sep 13 kl. 09:48

Barn hittade knark - ombads själva gå till polisen med fyndet

Två tolvåriga killar i Linköping hittade ett större parti misstänkt narkotika och ett antal kanyler. Polisens råd blev att de själva skulle komma med fyndet till polisen..

GöteborgsPosten - 11 nov 13 kl. 16:32

Fyndet under Domkyrkan – 400 år gammal mur

Rester av en nära 400 år gammal kyrkomur har hittats under Domkyrkan. Arkeologer bedömer fyndet som unikt..

GT - 18 jan 15 kl. 09:57

Osannolika fyndet: Ännu en klumpfisk

Ännu ett osannolikt marint fynd har gjorts i Öckerö kommun. På Rörö hittades under lördagen veckans andra klumpfisk. – Den såg väldigt ovanlig ut, säger Anne-Christine Grönlund, som ligger bakom det säregna fyndet..

Expressen - 02 apr 15 kl. 18:40

Nya fyndet kan vara avgörande

All teknisk data finns lagrad i den svarta låda som hittades på fredagen. Nu kan fyndet ge avgörande information om andrepiloten Andreas Lubitz medvetet kraschade flygplanet. - Det är ett stort genombrott i utredningen, säger flygsäkerhetsexpert Hans Kjäll..

Expressen - 18 apr 15 kl. 18:33

Makabra fyndet – en illa tilltygad tumlare

Yasemin Demir, 28, hade följt med sin make för att fiska vid Öresundsbron. Där gjorde paret det makabra fyndet – en död och illa tilltygad tumlare låg på stenarna. – Det var chockande, säger Yasemin..

Expressen - 14 jun 15 kl. 06:50

Fyndet som ledde till Lisa Holm, 17

Polisen grep de misstänkta innan man hittat Lisas kropp. Det var bland annat ett fynd och ett tips från Missing people som ledde till lösningen – och att polisen skuggade de tre anhållna. – Ibland lägger man ihop ett plus ett och får två.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.