NSD > Nyheter

Monday, 28 September, 20:24

NSD - 16 nov 11 kl. 07:59

Bemanningsförtag ska anställa 200Nu slår sig Proffice in på arbetsmarknaden i Tornedalen och i Malmfälten. 200 personer ska anställas i regionen under det kommande året..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Proffice, Tornedalen, Malmfälten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bemanningsförtagska , anställa, 200
YLE - 16 jun 16 kl. 09:09

Också enmansföretag hyr arbetskraft istället för att själva anställa

Nu har också enmansföretag börjat använda sig av inhyrd arbetskraft, bland annat för att det är enklare än att anställa personal tillsvidare. Samtidigt har det också blivit mera accepterat att jobba som inhyrd arbetskraft i bemanningsföretag. Ari Syväsalmi har jobbat som inhyrd arbetskraft i olika byggföretag de senaste två åren.

BT - 16 okt 14 kl. 14:17

Bråttom att anställa för Volvo

Det blir ett tredje skift i Volvo PV:s fabrik i Torslanda i Göteborg och runt 1 300 ska nyanställas. Nu gäller det att hitta rätt folk och få igång skiftet under våren. Även i Skövde och Olofström ska biltillverkaren anställa.

BT - 30 maj 12 kl. 08:18

Dalsjöfors slakteri vill anställa långtidsarbetslösa

Bemanningsföretagen växer. Men Dalsjöfors kött går emot trenden och vill ha mer egen personal. Det kan ge långtidsarbetslösa en väg tillbaka till jobb.

SmålandsPosten - 10 aug 19 kl. 08:29

Affärsliv: Bemanningsföretag vill anställa fler

Allt fler pensionärer kombinerar pension och jobb. Bemanningsföretaget Veteranpoolen behöver det närmaste året rekrytera omkring 2 500 personer över hela landet. Upp till 40 av dessa tjänster finns i Växjö..

HBL - 21 dec 13 kl. 02:26

Inhyrda är andra klassens anställda

Smutsiga arbetskläder, fientliga kolleger och en ständig osäkerhet. Så kan det i värsta fall se ut för den som arbetar på bemanningsföretag.En tredjedel av dem som jobbar på bemanningsföretag anser att systemet är dåligt.

YLE - 24 okt 13 kl. 07:49

Bemanningsföretag allt vanligare i medievärlden

Inom finländsk journalistik börjar man se samma fenomen som i Sverige: allt fler former av anställningar, där bemanningsföretagen blir viktigare. Arbetstagarnas organisationer befarar sämre arbetsvillkor och löner, medieföretagen ser fördelar i flexibilitet. Inte minst ekonomiskt lönar det sig.

Sydsvenskan - 07 jun 15 kl. 04:00

Bemanningsföretagen levererar inte alltid rätt person till rätt plats

Jag är 47 år, kvinna, student och arbetslös. Jag har bra utbildningar, både arbetslivserfarenhet och livserfarenhet, jag har kunskap och kompetens för alla jobb jag söker. Jag har varit aktiv arbetssökande i mer än två år.

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 15 kl. 09:28

Bemanningsföretagen levererar inte alltid rätt person till rätt plats

Jag är 47 år, kvinna, student och arbetslös. Jag har bra utbildningar, både arbetslivserfarenhet och livserfarenhet, jag har kunskap och kompetens för alla jobb jag söker. Jag har varit aktiv arbetssökande i mer än två år.

YLE - 10 dec 13 kl. 08:02

Anställda vid barnmatsfabrik i Åbo strejkar

Anställda vid livsmedelskoncernen Nestlés barnmatsfabrik i Åbo strejkar. Strejken inleddes i natt och pågår i tre dygn. Tvisten gäller villkoren för visstidsanställda och inhoppare, som bolaget vill anställa via ett bemanningsföretag.

BT - 14 jun 12 kl. 08:32

Bemanningsföretag optimistiska

Bemanningsföretagen är fortsatt optimistiska inför det tredje kvartalet. Efterfrågan inom tjänstesektorn är stark. Hälften av företagen i bemanningsbranschen tror på en ökad efterfrågan och en lika stor andel räknar med att anställa fler, enligt branschorganisationen Bemanningsföretagen.

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 16 kl. 08:51

Bemanningsföretag klarar jobben

Glädjande nyheter från bemanningsföretagen kom under onsdagen, branschen går som tåget. Under 2015 ökade försäljningen med 15 procent, mer än någon gång sedan 2011. Huvudskälet är att ekonomin växer, framför allt i Västsverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.