Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 19 September, 18:21

Aftonbladet - 16 nov 11 kl. 07:34

? Mot andra sidanvergngsstllen r inte bara fr mnniskorLyfter man blicken ver landet finns inga grnser. boHr gr and, grodor ? och skvader..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mot andra sidan
BT - 16 mar 11 kl. 10:31

Finska sidan i BT behövs 20 år till

Chefredaktör Stefan Eklund har upprepade gånger försvarat nedläggningen av BT:s finska sida med att det inte längre finns samma behov av finskspråkigt material i tidningen som tidigare. Detta utan någon som helst motivering. Eklund kanske inte har hunnit ta del av en undersökning som gjordes vid Högskolan i Borås 2009 då finska sidan förra gången hotades av nedläggning.

YA - 06 jul 18 kl. 09:00

Insändare: Bäst bygga cykelväg på norra sidan

I den pågående debatten om gång- och cykelvägen mellan Hammar och Skillinge verkar de flesta utgå från uppgifterna i den första artikeln i Ystads Allehanda den 21 juni som fakta. Som mångårig trafikant utmed kustvägen kan jag inte hålla med. Under många år har jag färdats utefter kustvägen i bil.

TA - 19 sep 14 kl. 06:39

Prognos: Nej-sidan vann i Skottland

Foto: TT
Skottland har röstat nej till självständighet, enligt BBC:s prognos. När 26 av 32 län rapporterat leder nej-sidan med 54 procent.
Prognosen kommer nej-sidan att vinna med 55 procent, vilket är större segermarginal än opinionsmätningarna visat.

BT - 19 sep 14 kl. 06:26

Prognos: Nej-sidan vann i Skottland

Skottland har röstat nej till självständighet, enligt BBC:s prognos. När 26 av 32 län rapporterat leder nej-sidan med 54 procent. Prognosen kommer nej-sidan att vinna med 55 procent, vilket är större segermarginal än opinionsmätningarna visat.

Regeringen - 10 mar 16 kl. 08:50

Avtal om fördjupat partnerskap och samarbete mellan Europeiska unionen och dess medlemsstater, å ena sidan, och Republiken Kazakstan, å andra sidan

I propositionen föreslås att riksdagen godkänner ett fördjupat partnerskaps- och samarbetsavtal mellan Europeiska unionen och dess medlemsstater, å ena sidan, och Republiken Kazakstan, å andra sidan. Det fördjupade partnerskaps- och samarbetsavtalet ersätter det befintliga partnerskaps- och samarbetsavtalet mellan Europeiska gemenskaperna och deras medlemsstater, å ena sidan, och Republiken Kazakstan, å andra sidan (prop. 1995/96:136) som skrevs under 1995 och trädde i kraft 1999..

Sydsvenskan - 09 jul 11 kl. 06:30

Modernisten vid sidan om

Malmö Konstmuseum, t?o?m 4.

YLE - 11 feb 14 kl. 19:41

"Gräset är mörkare på andra sidan" på Teater Viirus

Teater Viirus i Helsingfors sätter upp pjäsen "Gräset är mörkare på andra sidan" som baserar sig på Kaj Korkea-ahos roman med samma namn. "Gräset är mörkare på andra sidan" är en berättelse om att återvända till sina rötter och möta sig själv och sitt förflutna. På Viirus kallar man pjäsen en psykologisk thriller och samtidsteater.

BT - 19 sep 14 kl. 07:09

Nej-sidan mot seger i Skottland

Skottland röstade nej till självständighet, enligt BBC:s prognos. När 26 av 32 län rapporterat leder nej-sidan med 54 procent. Nu blir den den stora utmaningen för Storbritannien att hålla de löften men gett om ökat självstyre för Skottland.

YA - 30 jan 14 kl. 18:53

Sidan med stenkoll på väglaget

Foto: Emma Lawesson
Från 0 till 4 000 på tre dagar. Sedan Teddi Klang startade Facebookgruppen Vägnätet Österlen har medlemmar bara vällt in. Sällan har väglaget runt om på Österlen varit så under luppen.

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 16:09

Skotska ja-sidan vinner mark


Den skotska ja-sidan som vill ha självständighet från England vinner mark i opinionen inför folkomröstningen om två veckor, enligt Reuters. Ja-sidan har länge varit i klart underläge men enligt en ny opinionsundersökning som genomförts av Yougov har självständighetsivrarna nu 47 procent av sympatierna.Det innebär att nej-sidan bara har en övervikt på 6 procentenheter, en kraftig nedgång från 22 procentenheter för en månad sedan..

BT - 02 sep 14 kl. 16:09

Skotska ja-sidan vinner mark

Den skotska ja-sidan som vill ha självständighet från England vinner mark i opinionen inför folkomröstningen om två veckor, enligt Reuters. Ja-sidan har länge varit i klart underläge men enligt en ny opinionsundersökning som genomförts av Yougov har självständighetsivrarna nu 47 procent av sympatierna. Det innebär att nej-sidan bara har en övervikt på 6 procentenheter, en kraftig nedgång från 22 procentenheter för en månad sedan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.