Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 20 September, 18:51

Nya Wermlands Tidningen - 16 nov 11 kl. 07:30

Ungdomstjänst för knivhotEn 17-årig tjej har dömts ungdomstjänst sedan hon bland annat hotat en kille med kniv..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomstjänstför , knivhot
Politikerbloggen - 22 jan 13 kl. 08:13

Döm fler till ungdomstjänst


DEBATT. För att förhindra att de kriminella gängen växer till behövs tidiga ingripanden mot ungdomar i riskzonen; tydliga signaler som talar om att det kriminella beteendet inte är okej. Det är viktigt att återkopplingen mellan brott och straff ligger nära i tiden.

Magazin24 - 10 jan 13 kl. 19:37

Ungdomstjänst för skallning

40 timmars ungdomstjänst och skadestånd blev resultatet för en skallning. En ung kille från Köping har dömts till ungdomstjänst efter att ha skallat en jämnårig kille i samband med en fest. Skallningen ska ha föregåtts av att den misshandlade killen knuffade den nu dömda killen.

BT - 01 dec 14 kl. 15:43

Ungdomstjänst för spritstöld i Mark

Tre 16-åringar från Marks kommun döms till ungdomstjänst efter en spritstöld. Det var i juli som ungdomarna utrustade med tegelstenar bröt sig in i en bostad i Skene och stal alkoholen. Två av killarna har erkänt medan den tredje, som skulle "hålla vakt", anser att hans inblandning i brottet var så liten att han inte ska få något straff.

Västerbottens Folkblad - 22 maj 15 kl. 11:30

Två tonåringar döms till ungdomstjänst

Två tonårspojkar åtalades i samband med mordet i Rönnäs. Båda döms nu till ungdomstjänst. En döms till 30 timmars ungdomstjänst för vapenbrott.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:40

Pojke dömd till ungdomstjänst

En 16-årig pojke från Älmhult ska i mars månad ha tagit strypgrepp på en annan pojke i Älmhult. Han döms nu till 20 timmars ungdomstjänst. Det var vid en skola i Älmhult som 16-åringen ska ha tagit strypgrepp på en annan pojke.

BT - 08 aug 13 kl. 13:44

17-årig tjej döms till ungdomstjänst efter misshandel på skola

En 17-årig tjej från Borås dömdes till 35 timmars ungdomstjänst efter att ha misshandlat en jämngammal tjej i april i år. De två tjejerna kände varandra sedan tidigare. Tjejen som blev misshandlad har tidigare varit tillsammans med den andra tjejens pojkvän.

Västerbottens Folkblad - 29 apr 14 kl. 16:38

17-åring döms till ungdomstjänst

En 17-årig man från Lycksele slog sönder landstingets lokaler för över 40 000 kronor. Nu döms han till böter och ungdomstjänst. Det var i september i fjol som 17-åringen slog sönder egendomen som tillhörde Västerbottens Läns Landsting.

ÖstersundsPosten - 29 jul 14 kl. 18:37

Döms till ungdomstjänst efter stöld

Två 15-åringar bröt sig in i en myntautomat på ett solarium och fick med sig ungefär 2 000 kronor var. De döms nu av Östersunds tingsrätt för stöld. En av pojkarna döms också för häleri eftersom han tagit emot en stulen högtalare.

Skånskan - 24 maj 18 kl. 11:59

Ungdomstjänst för 18-åring

Kävlinge Den 18-årige Malmöbon sparkade en ung man när han låg ner på marken på Västergatan i Kävlinge.
Nu döms mannen till ungdomstjänst för misshandel.Misshandeln inträffade efter en stor fest i Kävlinge i september förra året.

Skånskan - 30 okt 18 kl. 16:29

Arg pojke får ungdomstjänst

TOMELILLA En 16-årig pojke döms till 20 timmars ungdomstjänst för att ha bedrivit skadegörelse på ett boende i Tomelilla kommun och gjort våldsamt motstånd mot polisen.
Den 24 oktober 2017 rev han ner och skadade bokhyllor, skafferi och porslin, sparkade till en matvagn och drog av en lucka till en spis på ett boende.
Nästa dag slog han sönder en strömbrytare och porslin och kastade en brandsläckare i golvet så att den gick sönder.

Skånskan - 04 feb 20 kl. 13:10

Ungdomstjänst för att ha tagit emot swish

LUND
Ungdomstjänst blev domen för den 19-åriga lundatjej som har tagit emot swish-betalningar på cirka 25 000 kronor. Pengar som kommer från två bedrägerier. Lunds tingsrätt pekar på i sin dom att det är klarlagt att 19-åringen har begått ett penningtvättsbrott genom att ta emot pengarna och sedan lämna dem vidare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.