Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Wednesday, 21 October, 23:35

Nya Wermlands Tidningen - 16 nov 11 kl. 07:30

Man vänjer sig..Människan är ett vanedjur. Det kvittar om det handlar om goda vanor eller dåliga vanor. Vi fungerar som bäst när vi har rutiner som vi alltid följer, förusatt då att det handlar om goda vanor. Samtidigt som vara goda vanor fungerar som en garanti för en fungerande och effektiv samvaro med övriga samhället kan det lika gärna vara tvärtom om det handlar om dåliga vanor..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man vänjersig
Helsingborgs Dagblad - 18 aug 15 kl. 16:06

Man vänjer sig.

Polisen i Malmö har nu fått tillstånd att kameraövervaka fem gator i stadsdelen Seved, dygnet runt, i två års tid.Enligt polisen är kameraövervakningen nödvändig för att säkra tryggheten i ett område där det förekommer allvarlig brottslighet.Det är mycket möjligt att de boende i Seved känner sig tryggare efter detta besked.

Sydsvenskan - 18 aug 15 kl. 16:06

Man vänjer sig.

Polisen i Malmö har nu fått tillstånd att kameraövervaka fem gator i stadsdelen Seved, dygnet runt, i två års tid.Enligt polisen är kameraövervakningen nödvändig för att säkra tryggheten i ett område där det förekommer allvarlig brottslighet.Det är mycket möjligt att de boende i Seved känner sig tryggare efter detta besked.

YLE - 17 maj 13 kl. 04:56

Fångar i Vasa fängelse vänjer sig vid frihet

Sex interner på Vasa fängelse vänjer sig vid ett liv utanför murarna. De bor sen början av maj på en öppen avdelning i anslutning till fängelset. Sari Somppi.

GöteborgsPosten - 07 jul 13 kl. 07:00

Vänjer sig aldrig vid spårvagnsgnisslet

Det är högsäsong för klagomålen rörande illalåtande spårvagnar. Hanna Andersson har bott nära vagnarna i hela sitt liv, men vänjer sig aldrig. ?

SR - 11 apr 14 kl. 12:50

Pixel tänjer jazzens gränser

Den norska kvartetten Pixel tänjer gränserna inom jazzmusiken när dom mixar musik som jazz och indierock. Just nu är de på turné i Sverige och gästade festivalen 12 points i Umeå igår. Ellen Andrea Wang, sångerska och kontrabasist i bandet, berättar varför de sticker ut från andra jazzkonstelationer.

DN - 17 sep 15 kl. 06:33

”La Traviata” tänjer gränserna

Kärlekstörstande swingers och dragqueens i en närkamp mellan konventioner och ­gränslöshet. Folkoperans nya tolkning av Verdis ”La Traviata” tänjer på gränserna..

Västerbottens Folkblad - 19 feb 16 kl. 08:39

[PLUS] Vilhelmina skönjer ekonomisk ljusning

Vilhelmina kommun skönjer en liten ljusning på den ekonomiska horisonten. En redovisning vid....

Skånskan - 20 maj 16 kl. 13:45

Akrobatik som tänjer gränser

Nöje Limits
Av: Cirkus Cirkör
Regi och idé: Tilde Björfors.
Medverkande: Saara Ahola, Anton Graaf, Einar Kling-Odencrants, Manda Rydman, Peter Åberg.
Musiker: Thea Åslund.

YLE - 31 jul 17 kl. 07:55

Försvunna parkeringsplatser och buller i centrala Grankulla – "Man vänjer sig"

Hela platsen mellan köpcentret och bliblioteket i Grankulla är en enda stor byggarbetsplats på grund av köpcentrets utvidgning. Varken på biblioteket eller i butikerna i köpcentret har man nämnvärt störts av buller eller damm från byggarbetsplatsen. Bygget beräknas vara klart i april 2018 och hittills har allt gått som planerat.

Trelleborgs Allehanda - 03 aug 17 kl. 00:01

Tävlingen som tänjer på gränser

I helgen arrangerar Crossfit Sydkusten den tredje upplagan av Army of two, en tävling som tänjer på gränserna i en redan tuff sport. – Det är en tävling för de som vill bli testade, säger Ronja Hansson från arrangörsklubben..

YLE - 23 aug 17 kl. 06:01

Åbobo i Bryssel: Det finns ett terrorhot, men på något sätt vänjer man sig vid känslan

Det har skett många allvarliga våldsdåd i Europa under de senaste åren, och flera städer lever fortfarande under konstant terrorhot. Åbobon Kimmo Michelsén har bott i Bryssel i nio år och har lärt sig att leva en vardag som kantas av terrorhot. Men hur lär man sig att gå vidare när en attack sker i staden man bor?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.