NSD > Nyheter

Sunday, 27 September, 11:19

NSD - 16 nov 11 kl. 06:00

Kungsbacka prisad kommunKungsbacka har utsetts till Sveriges Kvalitetskommun 2011, med motiveringen att kommunen lyckats snka kostnader med bibehllen kvalitet. Priset delades ut p Kvalitetsmssan i Gteborg..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kungsbacka, prisad, kommun
Helsingborgs Dagblad - 16 nov 11 kl. 06:02

Kungsbacka prisad kommun

Kungsbacka har utsetts till Sveriges Kvalitetskommun 2011, med motiveringen att kommunen lyckats sänka kostnader med bibehållen kvalitet. Priset delades ut på Kvalitetsmässan i Göteborg. Priset går till en kommun som bäst lyckats utveckla demokrati, service, arbetsmiljö och företagsklimat.

Cornucopia - 14 apr 15 kl. 13:19

Så hur vit och svensk är Kungsbacka kommun

Man ska inte klaga på Reinfeldts kommun Täbys ovilja att ta emot flyktingar och "utlänningar", då de ligger i lä bakom Sveriges största "vita helsvenska kommun" Kungsbacka. Men exakt hur "svensk" och "vit" är egentligen Kungsbacka kommun?

Till en början måste man definiera "svenskt ursprung", vilket kommer reta alla bittra rasister till vansinne.

Cornucopia - 14 apr 15 kl. 08:42

Ingen gated community i Kungsbacka

I nyheterna (bla Public Service/SVT) cirkulerar det ett lyckat PR-stunt kring en planerad "gated community" bostadsrättsförening i vita Onsala. Men en grind framför en parkering är ingen "gated community" och den stora grinden till Onsala är kreditvärdigheten som krävs för att köpa en bostad i Sveriges vitaste större kommun.
Över 91% av Kungsbacka kommuns invånare har "svensk bakgrund" (enligt SCB:s definition).

Cornucopia - 25 okt 15 kl. 15:13

Migrationsuppgörelsen: Kungsbacka får ta emot 1 500 till 100 bostäder

Fredagens migrationsuppgörelse med tvingande krav på kommunerna att ta emot asylsökande1. och flyktingar2. gör att (m)oderata sk "rika" kommuner kommer få ta emot en anstormning av nyanlända3..

Kristianstadsbladet - 02 feb 13 kl. 09:54

Anders Carlberg prisad postumt


Fryshuset grundare Anders Carlberg, som nyligen avled, har postumt fått årets upplaga av Psynkpriset som går till aktörer som framgångsrikt motverkat psykisk ohälsa bland barn och ungdomar.Priset delas ut i fem olika kategorier av Sveriges Kommuner och Landsting. Övriga prisade är stiftelsen Berättarministeriet, Kungsbacka kommun, Lisbeth Pipping för arbete mot mobbning samt Sofia Åkerman för arbete mot ätstörningar och självskadebeteende..

Cornucopia - 03 jun 15 kl. 08:55

PWC: Täby kommun behöver höja skatten med 2:75 kronor

Fredrik Reinfeldts älskade Täby kommun (även en sk no go-zone där rättsväsendet tappat kontrollen och låtit kriminella ta över enligt polisens rapport - antar att det kriminella gänget kallar sig "Moderaterna") står inför stora problem. Revisorsfirman PWC har kommit fram till att kommunen måste spara ("effektivisera") 1.4% om året eller höja kommunalskatten med 2.

NT - 29 okt 12 kl. 16:47

Miljonsmäll för Kungsbacka kommun

En person i Kungsbacka kommun väntar sedan två och ett halvt år på en bostad med särskild service, men än har beslutet inte verkställts..

Cornucopia - 25 jan 17 kl. 14:46

Större telekommunikationsavbrott Sätila-Hyssna-Ubbhult-Kungsbacka

Sedan ett dygn tillbaka saknar området Sätila, Hyssna, Ubbhult i Marks kommun telefoni och fast bredband. Även delar av Kungsbacka kommun är drabbat. Det går varken att ringa eller använda någon leverantör av fast bredband.

GöteborgsPosten - 04 dec 17 kl. 16:41

Kungsbacka kan byta kommun: ”Finns ingen vilja”

Kungsbacka DFF har en stark säsong bakom sig – men får inget elitstöd av kommunen. Nu överväger föreningen att byta kommun..

GöteborgsPosten - 31 jan 20 kl. 15:37

Kungsbacka kommun larmade om coronavirus

Under fredagen gick Kungsbacka kommun ut med att två elever och en lärare har vistats på samma hotell i Finland som en person smittad med coronaviruset. Det visade sig inte stämma − de ska ha befunnit sig i samma område, men inte i samma byggnad. Nu ska de inte besöka gymnasieskolan på två veckor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.