Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 25 September, 19:12

Västerbottens Folkblad - 16 nov 11 kl. 05:59

Oenighet om Carema inom oppositionenUME Carema kommer att sparkas ut som vrdgivare inom Ume kommun. Rtt eller fel? Ls ven:?Vi fljer gngse rutiner vid olyckor? & 86-ring blev sittande med brutna kroppsdelar UME Carema kommer att sparkas ut som vrdgivare inom Ume kommun.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oenighetom , Caremainom , oppositionen
SvD - 16 apr 11 kl. 02:00

Oenighet fäller oppositionen

In i det sista för­sökte oppositionen att tala sig samman inför dagens presidentval i Nigeria. Men det sprack, som så ofta, på personliga ambitioner..

Sydsvenskan - 08 nov 11 kl. 18:45

Lund synar Carema care

Foto: Scanpix
Lund skärper kontrollen av Carmea care, som driver en tredjedel av kommunens äldreboenden. - Stämmer inte personallistorna hamnar Carema i ett väldigt besvärligt läge, säger Seth Pettersson, chef för vård- och omsorgsförvaltningen.
Bakgrunden till den skärpta kontrollen är att allvarliga missförhållanden inom privata vårdkoncernen Carema care har uppdagats och avslöjats i bland annat svt.

Sydsvenskan - 09 nov 11 kl. 07:49

Carema ska hårdgranskas

Arkiv: LArs Brundin
-?Stämmer inte personallistorna hamnar Carema i ett väldigt besvärligt läge, säger chefen för vård- och omsorgsförvaltningen.
Bakgrunden till den skärpta kontrollen är att allvarliga missförhållanden inom den privata vårdkoncernen Carema Care har uppdagats och avslöjats i bland annat SVT.

BT - 07 dec 12 kl. 11:35

V vägrar förlänga med Carema

För första gången spricker den rödgröna enigheten i den politiska maktöverenskommelsen.
Västers ordförande Lennart Andreasson (V) säger nej till att förlänga avtalet med Carema om äldreboendet Byttorpsklint. ?

Sydsvenskan - 04 feb 12 kl. 06:30

Hårda ord i Carema-skandalens spår

Anders Borg gick till våldsam attack mot Socialdemokraterna i riksdagens debatt om riskkapitalbolag ?
Anders Borg gick till våldsam attack mot Socialdemokraterna i riksdagens debatt om riskkapitalbolag i välfärden: S-regeringen bäddade för skattefifflet ? och nu står partiet handfallet.?

BT - 15 dec 14 kl. 22:49

Oenighet kring oppositionpartier

Inte ens valet av revisorer flöt smärtfritt under gårdagens fullmäktigemöte i Ulricehamn. Det rådde oenighet om vilka partier som är i opposition och sluten votering var kvällens favoritaktivitet. Eftersom miljöpartiets Arne Fransson ansåg att den av val- och arvodesberedningens förslagne ordföranden, moderaten Lars-Erik Josefsson, inte tillhörde oppositionen gav han ett eget förslag och tyckte i stället att miljöpartisten Lars Karlberg skulle bli ordförande för revisorerna.

UNT - 28 okt 12 kl. 08:57

Carema får köpa för nio miljoner

Carema får köpa tre vårdcentraler till reapris, hävdar oppositionen. Men alliansen menar att priset är rätt och att man ser till patienternas bästa..

Skånskan - 07 jan 20 kl. 17:49

Oenighet om hårdare regler för fritidshem

lund Den styrande minoriteten vill skärpa reglerna för fritidshem när det gäller barn till föräldrar som är arbetslösa.
Oppositionen vill stoppa delar av förslagen, som den anser får alltför negativa konsekvenser för de drabbade familjerna. Istället vill oppositionen se förbättringar för sjukskrivna.

Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 00:25

Kommuner nöjda med Carema

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Carema i Skåne kommer att få svara på en del extra frågor med anledning av de senaste dagarnas avslöjanden om vårdföretaget. Men de flesta kommuner är nöjda med Carema.
??

Sydsvenskan - 13 nov 11 kl. 20:10

Carema-avtal kan brytas

Falu kommun kommer troligtvis inte att förlänga kontraktet med Carema Care sedan Dagens Nyheter avslöjat missförhållanden på ännu ett Carema-ägt äldreboende.
FALUN. Falu kommun kommer troligtvis inte att förlänga kontraktet med Carema Care sedan Dagens Nyheter avslöjat missförhållanden på ännu ett Carema-ägt äldreboende.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.