DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 27 January, 11:53

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Benny kan bli STF-ombudBenny Tator , inflyttad till lvdalstrakten, hoppas p mycket musklickande den nrmaste mnaden.
Han r en nmligen en av sammanlagt 90 kandidater som r nominerade och har chansen att bli ett av ombuden vid Svenska Turistfreningens, STF, riksstmma nsta r.
Omstningen, som inleddes igr, tisdag, sker via internet..
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bennykan bli , STF-ombud
SmålandsPosten - 30 okt 14 kl. 11:30

Tvist om fukt i lägenhet

En hyresvärd i Uppvidinge riskerar åtgärds­föreläggande på grund av fuktskador och eftersatt underhåll. Ärendet är långdraget. Sedan i början av 2013 har hyresgästen med hjälp av hyresgästföreningen försökt få fastighetsägaren att åtgärda brister i sin lägenhet.

SmålandsPosten - 07 okt 13 kl. 06:22

Mer vuxenutbildning läggs ut på entreprenad

Komvux flyttar från Storgatan 50. Tre miljoner kronor sparas. All Sfi och all gymnasial yrkesutbildning läggs ut på entreprenad.

Sydsvenskan - 17 jul 11 kl. 01:00

Hundar avlivas snabbt med ny tillsynslag

Foto: Pontus Tideman
Sydsvenskans granskning visar att bedömningarna varierar kraftigt. Vissa hundar får flera chanser än andra.
Den femåriga amstaff-blandrasen Maya var endast dagar från att avlivas när ägaren Danijela Mudri från Malmö lyckades rädda henne.

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 08:30

Socialen vägrar ersätta skador i lägenheter

En tvist mellan Hässleholms kommun och ett privat fastighetsbolag får nu avgöras i tingsrätten. Bolaget vill ha nära 180 000 kronor betalt för skador i lägenheterna och hävdar att socialbidragstagare har orsakat dessa.
Lumi Måleri AB har hyrt ut flera lägenheter till Hässleholms kommuns socialförvaltning.

Skånskan - 31 jan 20 kl. 09:57

Så blir de nya hyrorna i Malmö

Hyresförhandlingarna mellan Hyresgästföreningen och Fastighetsägarna Syd är klara. Överenskommelsen berör cirka 18 000 lägenheter hos de privata hyresvärdar i Malmö som använder Fastighetsägarna Syd som ombud och gäller från 1 april 2020.Överenskommelsen innebär en hyreshöjning på 1,85 procent.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Dom klar i cryptorättegången

Hyresgästen Peter Johanssons ombud Niclas Sundell på Hyresgästföreningen är nöjd med dagens dom, den dom som kommer att kosta Östersundshem kring tre miljoner kronor..

Kristianstadsbladet - 03 okt 14 kl. 09:34

Tre av fyra är drabbade

Foto: Simon Paulin / SvD / TT
Tisdagen 7 oktober är det psykiatrins dag. I Sverige har tre av fyra erfarenhet av psykisk ohälsa – antingen egen eller som närstående. Ändå är tystnaden kompakt.

Skånskan - 30 sep 16 kl. 10:13

Var glad – blev uppsagd

Sverige Skratten från lägenheten höll på att kosta den 55-åriga kvinnan hennes hem.Problemen började för ett och ett halvt år sedan när kvinnan flyttade ned en våning i samma fastighet i Göteborg där hon redan bodde. Hennes nya grannar i lägenheten under störde sig, enligt tidningen Hem & Hyra, på ljuden som kom in i deras lägenhet uppifrån.

Nyan - 30 nov 16 kl. 05:30

Kompostgrannar anmäler landskapsregeringen

Ålandskompostens grannar har lämnat in en polisanmälan mot landskapsregeringens tidigare ministrar och tjänstemän. Bland annat Camilla Gunell och Carina Aaltonen är anmälda.
I pressmeddelandet från Benny Klingbergs och Torstens Mattssons juridiska ombud Bertil Zetter namnges endast vice lantrådet Camilla Gunell (S), tidigare ansvariga ministern Carina Aaltonen (S) och miljöbyråns chef Helena Blomqvist.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.