Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 26 September, 10:52

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 11 kl. 01:33

Carema vill skapa kvalitetsindexBristerna som uppdagats i Carema Cares vrd och omsorg r oacceptabla fr de drabbade, men de beror inte p att vrden bedrivs i privat regi. Det skriver Carl Gyllfors, vd fr det hrt kritiserade vrdbolaget p DN-Debatt. Branschen mste terupprtta sitt frtroende, anser han..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Caremavill skapa , kvalitetsindex
DI - 16 nov 11 kl. 08:36

Carema vill skapa nytt kvalitetsindex

Trovärdigheten för de privata vårdalternativen är ifrågasatt och en hel bransch står på spel. Det anser det hårt kritiserade vårdföretaget Carema Care, som nu tar initiativ till ett nytt kvalitetsindex..

DN - 16 nov 11 kl. 00:50

?Carema vill stå för något nytt i svensk äldreomsorg?

Oberoende granskning. De brister som uppdagats i Carema Cares vård och omsorg är oacceptabla. Branschen som helhet måste återupprätta sitt förtroende.

SvD - 16 nov 11 kl. 01:31

Carema vill skapa kvalitetsindex

Bristerna i Carema Cares äldrevård är oacceptabla, men de beror inte på att vården bedrivs i privat regi, skriver vd Carl Gyllfors på DN-debatt..

Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 00:25

Kommuner nöjda med Carema

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Carema i Skåne kommer att få svara på en del extra frågor med anledning av de senaste dagarnas avslöjanden om vårdföretaget. Men de flesta kommuner är nöjda med Carema.
??

Sydsvenskan - 08 nov 11 kl. 18:45

Lund synar Carema care

Foto: Scanpix
Lund skärper kontrollen av Carmea care, som driver en tredjedel av kommunens äldreboenden. - Stämmer inte personallistorna hamnar Carema i ett väldigt besvärligt läge, säger Seth Pettersson, chef för vård- och omsorgsförvaltningen.
Bakgrunden till den skärpta kontrollen är att allvarliga missförhållanden inom privata vårdkoncernen Carema care har uppdagats och avslöjats i bland annat svt.

Sydsvenskan - 09 nov 11 kl. 07:49

Carema ska hårdgranskas

Arkiv: LArs Brundin
-?Stämmer inte personallistorna hamnar Carema i ett väldigt besvärligt läge, säger chefen för vård- och omsorgsförvaltningen.
Bakgrunden till den skärpta kontrollen är att allvarliga missförhållanden inom den privata vårdkoncernen Carema Care har uppdagats och avslöjats i bland annat SVT.

Sydsvenskan - 13 nov 11 kl. 20:10

Carema-avtal kan brytas

Falu kommun kommer troligtvis inte att förlänga kontraktet med Carema Care sedan Dagens Nyheter avslöjat missförhållanden på ännu ett Carema-ägt äldreboende.
FALUN. Falu kommun kommer troligtvis inte att förlänga kontraktet med Carema Care sedan Dagens Nyheter avslöjat missförhållanden på ännu ett Carema-ägt äldreboende.

Alliansfritt Sverige - 13 dec 11 kl. 13:39

Hur M och Carema blåser skattebetalarna i fem enkla steg


PROFIT. Skandalomsusade Carema ber idag om ursäkt för vanvården på äldreboenden runt om i landet. Det är en avsevärd förbättring, då bolaget tidigare hållit sig med talepunkter som ?

Sydsvenskan - 14 nov 11 kl. 12:20

Stockholm bryter med Carema

Stockholm stad säger upp avtalet med Carema Care avseende driften av äldreboendet Koppargården i Vällingby. Det meddelade finansborgarrådet Sten Nordin (M) på en presskonferens i dag.
STOCKHOLM.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Carema har blivit hackade, ursäkten är en bluff

Vi ber alla lurade reservationslöst om ursäkt! Så säger riskkapitalisterna Magnus Lindquist, Triton och Henrik Kraft KKR. - Vi skulle aldrig börja skatta i Sverige, eller erkänna att vi på något sätt gjort fel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.