Opinionen.se > Opinion

Monday, 28 September, 13:26

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Att bränna ner en myndighet eller två
Så gjorde dalkarlar och skogsmän rent hus med makten förr. Vi behöver fler dryga människor som kräver frihet. Precis som dina anfäder ? var enbart jobbig mot överheten..
Läs mer på Opinionen.se

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att bränna, neren , myndigheteller , två
Skånskan - 12 jun 18 kl. 18:00

Hotade att döda poliser och bränna ner camping

Sjöbo När polisen skulle gripa en man med anledning av ett bråk i en stuga på Orebackens camping blev flera poliser hotade till livet. Mannen hotade även att göra deras anhöriga illa, spränga deras hem och bränna ner campingen.
Nu döms mannen till tre månaders fängelse för bland annat hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Sydsvenskan - 18 feb 16 kl. 15:45

Hotade att bränna ner lärares hus

En student vid Linnéuniversitetet i Växjö har polisanmälts efter att hon hotat med att bränna ner sin lärares hus. Hotet framfördes i måndags via ett meddelande i en sluten grupp med 200 medlemmar på Facebook. Kvinnan skrev att om någon befann sig vid lärarens kontor uppmanades de att hota med att bränna ner lärarens hus, rapporterar Smålandsposten.

Barometern - 26 jun 13 kl. 16:35

Hotade bränna ner systerns hus

En 48-årig man från Kalmartrakten ska ha hotat att bränna sin systers hus om han inte fick pengar av henne. Han åtalas nu för olaga hot och ofredande. Syskonfejden ska ha pågått i flera år.

NT - 08 dec 15 kl. 14:42

Hotade bränna ner vandrarhem

Först sexofredade han en kvinna, sedan hotade han att bränna ner ett vandrarhem och avslutade med hot om att hugga ner väktare vid Stadsbiblioteket..

SmålandsPosten - 28 maj 19 kl. 20:48

Länet: 70-åring hotade att bränna ner lägenhet

En man i 70-årsåldern ska ha hotat en man för att få honom att lägga ner en brottsanmälan. Han ska bland annat hotat att bränna ner hans lägenhet. Han åtalas nu för olaga hot och övergrepp i rättssak.

Hela Gotland - 18 jun 13 kl. 13:48

Hotade bränna ner Ojnareskogen

En anonym person på Twitter hotade att bränna ner Ojnareskogen. Efter en stund raderades dock kontot..

NT - 01 dec 13 kl. 00:11

Kvinnoförföljare hotade bränna ner hus  

Den 60-årige mannen vägrade acceptera att kvinnan avslutade deras förhållande. Efter ett års förföljelse hotade han att bränna ner hennes hus..

Dalarnas tidningar - 03 apr 14 kl. 13:25

Hotade bränna ner bostad

Han hotade bränna ner en bostad och han körde på en person i Orsa. Nu har Morabon i 30-årsåldern åtalats för olaga hot och grov misshandel..

Nya Wermlands Tidningen - 30 aug 14 kl. 06:00

"Om jag gick till polisen skulle han bränna ner lägenheten"

– Om jag gick till polisen skulle han bränna ner lägenheten. 33-åringen vittnar om brutala hot och en utpressning som accelererade under flera dagar i juli. Från andra sidan rättssalen kom en helt annan berättelse, om trassliga narkotikaaffärer och en hämndlysten 33-åring..

BT - 06 nov 14 kl. 16:01

Hotade bränna ner föräldrarnas hus

En 36-årig boråsare döms till rättpsykiatrisk vård efter att ha begått en rad brott. Mannen hotade bland annat att bränna ner sina föräldrars hus och tog sig även olovligen in i deras bostad. Mannen döms samtidigt för att ha hotat att döda en läkare vid Södra Älvsborgs sjukhus.

SvD - 09 sep 15 kl. 11:28

Planerade bränna ner asylboende

Två män med bensindunkar greps på tisdagsmorgonen, misstänkta för att ha planerat att bränna ner ett asylboende i Borlänge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.