SVT > Videos

Monday, 28 September, 19:45

SVT - 15 nov 11 kl. 22:30

Här rensar de upp Occupy Wall Street
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Occupy Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här rensarde upp , Occupy, Wall, Street
Nyheter 24 - 15 nov 11 kl. 12:22

Polisen stoppar Occupy Wall Street


Tidigt på tisdagsmorgonen intog hundratals poliser Zuccotti Park när polisen i New York inledde en operation för att köra bort demonstranterna i Occupy Wall Street-rörelsen. Demonstranterna i Occypy Wall Street-rörelsen, som sedan i september tagit över och tältat i Zuccotti Park i New York, överraskades tidigt på tisdagsmorgonen svensk tid av en stormande polisinsats för att rensa parken. Enligt polisen vill man ta bort den två månader gamlacampingen och återställa parken till sitt ursprungliga skick.

Nyhetskanalen - 16 sep 12 kl. 09:18

Flera gripna under Occupy Wall Street-demonstration

För att uppmärksamma årsdagen för Occupy Wall Street-protesten I New York, marscherade omkring 300 demon- stranter till den betongpark som var proteströrelsens tidigare högkvarter. Flera demonstranter greps av polis, skriver The Guardian på nätet.Marschen är den första av tre dagars planerade evenemang i New York.

Alingsås tidning - 04 okt 11 kl. 10:00

Proteströrelsen ?Occupy Wall Street? vinner terräng 

POLITIK: Proteströrelsen ?Occupy Wall Street? (Ockupera Wall Street), börjar allt mer vinna i styrka.

Nyheter 24 - 18 nov 11 kl. 10:19

Uppslutningen ökar bakom Occupy Wall Street


På torsdagen firade rörelsen två månader med massiva demonstrationer runt om i USA. NEW YORK. På torsdagen gav sig tusentals demonstranter ut på gatorna för att fira tvåmånadersdagen av Occupy Wall Street.

Alingsås tidning - 22 nov 11 kl. 16:26

Tvåmånadersjubileum för Occupy Wall Street 

POLITIK: ?Finansbubblor och Wall Street-plundringar har förlamat ekonomin?, hävdar Occupy Wall Street-rörelsen, som firade sitt tvåmånadersjubileum med nya demonstrationer..

Nyheter 24 - 06 okt 11 kl. 07:48

Största protesterna hittills när facken anslöt sig till Occupy Wall Street


15 fackföreningar marscherade tillsammans med demonstranterna i New Yorks affärskvarter. NEW YORK. Deras ankomst har varit väntad, men när 15 av USA:s största fackföreningar på onsdagen anslöt sig till Occupy Wall Street-demonstrationen i New York bekräftades hur stort stöd som finns för rörelsen.

DI - 08 okt 11 kl. 08:18

Occupy Wall Street kan bli demokraternas Tea Party

Den snabbt växande proteströrelsen Occupy Wall Street börjar nu sätta sina spår i den politiska debatten i USA. Frågan är om den politiska genomslagskraften kan påverka nästa års val..

DN - 12 okt 11 kl. 19:48

Jesse Jackson tror på Occupy Wall Street

Den amerikanske medborgarrättskämpen Jesse Jackson tror på den växande proteströrelsen Occupy Wall Street, som sprider sig runt om i världen..

Newsmill - 16 okt 11 kl. 13:57

Låt inte våldsvänstern kapa Occupy Wall Street

http://www.newsmill.se/trackback/40180Folkens vrede i Occupy Wall Street-rörelsen borde inte handla om politisk färg.

Nyhetskanalen - 18 mar 12 kl. 14:57

Flera gripna och poliser skadade vid Occupy Wall Street-protest

Vid en demonstration i New York som markerade halvårsdagen av Occupy Wall Street-rörelsens protester greps tiotals personer. Flera poliser skadades när demonstranter fördes bort från Zucottiparken..

Västerbottens Folkblad - 13 aug 12 kl. 15:44

Occupy Wall Street blir teater

Ungefär ett år efter att Occupy Wall Street-rörelsen bildades blir det teater om protesterna på Manhattan. Det New York-baserade teaterkompaniet The Civilians sätter ihop en [...].Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.