SVT > Videos

Monday, 25 January, 15:26

SVT - 15 nov 11 kl. 18:46

Svårt få tillgång till idrottsanläggningAtt som medborgare få tillgång till de kommunala idrotts- och fritidsanläggningarna utanför föreningslivet är inte alltid det lättaste - trots att det är kommuninvånarna som finansierar det hela via skattsedeln..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårt, , tillgångtill , idrottsanläggning
Barometern - 13 aug 14 kl. 15:36

Oskarshamn får risoch ros för tillgänglighet

Oskarshamn har fortfarande en hel del att jobba med för att underlätta för personer med olika funktionsnedsättningar. Det framgår av den tillgänglighetsbarometer som presenteras av företaget Humana i samarbete med organisationen Hjärnkraft. Oskarshamn når placeringen 72 av 159 granskade kommuner.

SmålandsPosten - 04 sep 13 kl. 06:22

Ny simhall ett pussel

Anders Franzén, utvecklingschef för Arena­staden, lägger nu pussel.
Var kan en ny simhall eller en annan större idrottsanläggning få plats? Kanske på planen framför Värendsvallens huvudingång.

UT - 22 jan 14 kl. 18:52

Tusentals lockas till Lassalyckan

Cirka 2 000 besökare till kommunen tack vare idrottsanläggningen Lassalyckan. Samt ett idogt arbete av Tommy Johansson. Vetskapen om att det finns en ny idrottsanläggning i Ulricehamn som erbjuder goda träningsmöjligheter, börjar sprida sig runtom i Sverige.

UT - 24 sep 13 kl. 07:28

?Ulf Svensson var mister landsbygden?

Efter beskedet att kommunpolitikern Ulf Svensson (MP) avlidit, kommer Miljöpartiet i Ulricehamn att lyfta fram delvis nya personer i kommunstyrelsen, samtidigt som det blir ändring även i kommunfullmäktige. I kommunstyrelsen kommer Arne Fransson att gå in som ordinarie ledamot. Ersättare blir Petra Wolf, som är bosatt i Götåkra.

YLE - 30 sep 16 kl. 13:22

Så här mycket minskar cheferna i Raseborg

Den röriga förvaltningsstadgan i Raseborg godkändes men färdig blev den inte. Vi har tittat närmare på hur det gått till och på slutresultatet- just nu. Det dokument som styr vem får göra vad inom staden, förvaltningsstadgan, godkändes sist och slutligen på måndagens (26.

TA - 18 jun 13 kl. 06:30

Kristdemokraterna är för skjutbanan!

Foto: Tomas Nyberg
Svar till Öppet brev från Skyttealliansen (debatt) samt till Karl Hansson (insändare) (den 14 juni).
Till Per Larsson: Eftersom det avgörs på onsdag så svarar jag snabbt på båda samtidigt. Från Kristdemokraternas sida så har vi alltid klart sagt att banan ska vara kvar och gick dessutom till val på det.

SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 06:51

Vision Arenastaden ? vår roll

Racketsporterna har alltid varit viktiga i Idrottshuset. Vi får nu fem skilda. Squash, badminton och bordtennis är gamla bekanta.

YLE - 07 sep 17 kl. 07:49

Omklädningsrum för bara män eller kvinnor passar inte alla - "Rädslan att bli åsidosatt är stor"

För den som varken känner sig bekväm med att byta om på damernas eller herrarnas avdelning i simhallen, är möjligheterna begränsade och variationen stor inom huvudstadsregionen. I Sverige finns det vid ett flertal simhallar och idrottsanläggningar redan könsneutrala omklädningsrum. Också i Finland finns det på en del ställen könsneutrala wc-utrymmen för transpersoner och icke-binära personer, det vill säga personer som inte passar in i de traditionella könskategorierna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.