SVT > Videos

Friday, 25 September, 18:47

SVT - 15 nov 11 kl. 20:58

Occupy Wallstreet-demonstranter gripnaEtt 100-tal poliser slog imorse till mot Occupy Wallstreet-rrelsens lger i New York. Ett 70-tal demonstranter greps..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Occupy, Wallstreet-demonstranter, gripna
Kristianstadsbladet - 17 sep 12 kl. 17:15

Wall Street-demonstranter gripna


Ett 70-tal Occupy Wall Street-anhängare har gripits av polisen i New York uppger AFP som hänvisar till aktivistorganisationer på plats.Några av demonstranterna greps när de började röra sig från Zuccotti Park, som länge var hemvist för rörelsen i New York, mot Wall Street.AFP:s reporter berättar att beridna poliser blockerade sidogatorna i området.

SvD - 17 sep 12 kl. 18:43

Occupy Wall Street-demonstranter gripna

Ett 70-tal anhängare har gripits i New York..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

68 gripna efter protest

Polis grep 68 demonstranter från Occupy Wall Street-rörelsen i New York på nyårsafton. Personerna greps efter en protest i Zuccotti-parken och en marsch ifrån parken. En av de gripna, en 28-årig man, ska ha huggit en polis som försökte gripa honom.

Nyhetskanalen - 16 sep 12 kl. 09:18

Flera gripna under Occupy Wall Street-demonstration

För att uppmärksamma årsdagen för Occupy Wall Street-protesten I New York, marscherade omkring 300 demon- stranter till den betongpark som var proteströrelsens tidigare högkvarter. Flera demonstranter greps av polis, skriver The Guardian på nätet.Marschen är den första av tre dagars planerade evenemang i New York.

Nyheter 24 - 15 nov 11 kl. 12:22

Polisen stoppar Occupy Wall Street


Tidigt på tisdagsmorgonen intog hundratals poliser Zuccotti Park när polisen i New York inledde en operation för att köra bort demonstranterna i Occupy Wall Street-rörelsen. Demonstranterna i Occypy Wall Street-rörelsen, som sedan i september tagit över och tältat i Zuccotti Park i New York, överraskades tidigt på tisdagsmorgonen svensk tid av en stormande polisinsats för att rensa parken. Enligt polisen vill man ta bort den två månader gamlacampingen och återställa parken till sitt ursprungliga skick.

BT - 08 dec 11 kl. 08:24

Många gripna vid lobbyist-protest

Minst 62 demonstranter från Occupy Wall Street-rörelsen greps när de protesterade mot lobbyister i USA:s huvudstad Washington DC. De närmare 1 000 demonstranterna intog och blockerade flera kvarter av gatan K Street, känt för sina många lobbyist-kontor, i hällregn sent på onsdagen. Polis ingrep när flera av dem lade sig ner på den blöta gatan och vägrade flytta på sig.

Nyhetskanalen - 18 mar 12 kl. 14:57

Flera gripna och poliser skadade vid Occupy Wall Street-protest

Vid en demonstration i New York som markerade halvårsdagen av Occupy Wall Street-rörelsens protester greps tiotals personer. Flera poliser skadades när demonstranter fördes bort från Zucottiparken..

Nyheter 24 - 02 okt 11 kl. 12:44

Över 700 gripna i New York


Polisen har gripit över 700 personer som blockerade körfälten på Brooklynbron i protest mot orättvisor i finanssystemet. 1500 demonstranter samlades i dag och gick mot Wall Street i New York. Rörelsen bakom demonstrationerna heter "Occupy Wall Street" och protesterar mot klyftor i samhället, krisstödet till bankerna och en hög arbetslöshet, skriver BBC.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Polis skingrade Ockupera Wallstreet-läger

Över 100 personer greps i New York natten mot tisdagen i en aktion mot Ockupera Wallstreet-lägret på södra Manhattan.Flera demonstranter kedjade fast sig i träd vid tältlägret i Zuccottiparken när polisen slog till. Polisen ska även ha använt tårgas för att skingra de drygt 200 personerna.

Nyhetskanalen - 18 sep 12 kl. 04:23

180 Occupy-demonstranter greps på Wall Street

Över 180 demonstranter greps på måndagen när proteströrelsen Occupy Wall Street markerade sin ettårsdag genom att försöka blockera ingången till New York-börsen. Ett tusental demonstranter hade samlats vid Zuccotti Park i Manhattans finanskvarter vid Wall Street för att visa att proteströrelsens missnöje över finansmarknaden kvarstår.Zuccotti Park blev symbol för Occupy Wall Street-rörelsen, en rörelse som snabbt spred sig till flera storstäder i fjol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.