UNT > Nyheter

Saturday, 19 September, 11:54

UNT - 15 nov 11 kl. 20:29

Skeptiska till kommunala jobbEleverna p SFI, Svenska fr invandrare, r skeptiska till erbjudandet om kommunalt jobb i Sigtuna.? Det r fr kort tid, sger Gloria Tavare.
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skeptiskatill , kommunala, jobb
Skånskan - 12 maj 16 kl. 16:00

Nej till kommunala jobb för analfabeter

ESLÖV Låt det ökande antalet lågutbildade/analfabeter i Eslöv jobba som biträden inom vård- och omsorgsförvaltningen eller barn- och familjeförvaltningen, föreslog frivilligentusiasten Kristina Warming i ett medborgarförslag.
Kommunstyrelsen är inte riktigt med på noterna.Kristina Warming hade föreslagit att Eslövs kommun återinför de biträdestjänster som fanns förr inom vård och omsorg.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 14 kl. 22:22

Kommunala jobb åt arbetslösa unga

Unga ska kunna erbjudas jobb i kommunen under ett år. Det beslöt fullmäktige. Men ord som idéstöld och kovändning användes flitigt i debatten..

YLE - 05 jun 14 kl. 12:34

Keva: Tiotusentals jobb försvinner vid kommunerna

Nästan 40 000 kommunala jobb kommer att försvinna de närmaste fem åren, bedömer de kommunala ekonomi- och finanschefer som kommunernas pensionsförsäkring Keva har intervjuat. Arbetsplatserna blir färre eftersom kommunerna inte ersätter alla som går i pension. Årligen går 16 000 kommunala arbetstagare i pension.

LV - 15 aug 17 kl. 16:00

Över 100 lediga jobb – trots ökad arbetslöshet

En sökning på Arbetsförmedlingens hemsida visar att det finns 108 lediga jobb i Västerviks kommun. Majoriteten av dem landstingsjobb inom sjukvården, eller kommunala jobb inom skola och omsorg. Landstingets personalbehov beror främst på pensionsavgångar..

Dalarnas tidningar - 04 jan 11 kl. 08:19

Fler jobb och bättre service

[DALA-FLODA] Små företagare ska få större möjligheter att konkurrera om kommunala jobb. Det är ett resultat - åtminstone till viss del - av ett medborgarförslag från företagaren Håkan Forslind, Dala-Floda. - Det kan göra det lättare för oss att anställa och att ha kvar anställda, hoppas han..

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 10:41

Jobb på lovet i Helsingborg

För första gången ordnar nu Helsingborg kommunala jobb åt ungdomar under höstlovsveckan. Det är framgången med en jobbsatsning under sommarlovet som gör att man nu vågar göra något liknande under en enda vecka för ungdomar mellan 13 och 15 år i fyra stadsdelar. ?

Sydöstran - 14 aug 17 kl. 06:00

Oklart med fortsatt jobb efter privatiseringen

Drygt en femtedel av de personliga assistenterna valde att stanna hos kommunen. Ska utredas om de kan få andra kommunala jobb..

ÖstersundsPosten - 14 apr 14 kl. 15:05

125 kommunala jobb väntar

Köra långtradare, klippa gräs eller testa godis. Önskemålen är många vad gäller årets sommarjobb..

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 14 kl. 17:05

Kommunala jobb för otrygga enligt motionär

Socialdemokrat vill halvera antalet visstids- och timanställda i kommunen..

FriaTider - 19 jan 15 kl. 20:18

IS-terrorister fick kommunala jobb i Örebro

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.