Metro > Teknik

Friday, 30 October, 11:41

Metro - 15 nov 11 kl. 18:50

Cinemate 1 SR ? formidabelt ljud utan sladdhärvaMetro har testat Bose Cinemate 1 SR..
Läs mer på Metro
Läs mer om:
SR, Bose Cinemate

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cinemate1 SR , formidabelt, ljudutan , sladdhärva
Sydsvenskan - 13 mar 15 kl. 09:00

Praktiskt ljud till varje rum

Vi har testat hur man kan få bra ljud till mobilen och nätverket utan att lägga ut en förmögenhet eller fördärva inredningen..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 15 kl. 09:00

Praktiskt ljud till varje rum

Vi har testat hur man kan få bra ljud till mobilen och nätverket utan att lägga ut en förmögenhet eller fördärva inredningen..

Skånskan - 04 mar 19 kl. 15:00

Tidigt smygtittande väckte filmintresset

SJÖBO Filmintresset har Roger Starkenberg behållit under alla år. Så det var ingen slump att han ganska omgående gick med i Flora filmstudio, Sjöbos förening för kvalitetsfilm, när han och hustrun för några år sedan valde att bosätta sig permanent i sitt sommarhus i Tolånga.
Han hamnade i styrelsen och när filmstudions grundare Anna Gunnert och Alice Bindby lämnade sina uppdrag till förmån för nya projekt valdes Roger Starkenberg till ordförande.

Trelleborgs Allehanda - 21 jan 13 kl. 21:55

Guldbaggesuccé för "Äta sova dö"

Förhandssnacket handlade om kontroversiella "Call girl" och Oscarsnominerade "Searching for Sugar Man". Men det blev lilla "Äta sova dö" och debuterande regissören Gabriela Pichler som tog det stora priserna på Guldbaggegalan.
Den socialrealistiska filmen vann fyra priser, bland annat för bästa film, regi, manuskript och kvinnliga huvudroll.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 22:40

Guldbaggesuccé för "Äta sova dö"

Foto: Scanpix
Förhandssnacket handlade om kontroversiella "Call girl" och Oscarsnominerade "Searching for Sugar Man". Men det blev lilla "Äta sova dö" och debuterande regissören Gabriela Pichler som tog de stora priserna på Guldbaggegalan.
Den socialrealistiska filmen vann fyra priser, för bästa film, regi, manuskript och kvinnliga huvudroll, till debutanten Nermina Lukac.

Sydsvenskan - 10 mar 13 kl. 15:22

Själlös pusseldeckare

Maria Langs pusseldeckardebut från 1949 har av oklar anledning blivit en svensk film med biopremiär 64 år senare. Syftet har att döma av resultatet varken varit att uppdatera handlingen eller att låta den annat än i formell mening utspela sig i romanens tid: 1947. För knappt en sommarbris av efterkrigstidens spända samhällsklimat letar sig in bland de tidstrogna kläderna och rekvisitan.

Sydsvenskan - 03 jul 13 kl. 06:30

Veckans vers

TyEndast skrudadi denskirasteform avDagen förmårDuimiteraNattenUlla NordgrenSommarmolnJust nu i natt drömde jagom min ungdom,lysande vårar höstarsom tindrade,dans på logen Erikmed fiolen,flickan på cykelstångenden hesa nattskärran,den röda skymningsrandenöver förtrollad skog,under ögonbryn som lyfterlikt vingarna av fåglardom vackraste ögon,på hennes kind ett blomfrö befruktad av en liten tår,darrande förväntanglädjebägare svämmandeöver alla bräddar av kärlek,i sommarnatt där mörkretendast är genomskinliga slöjmolnsom blir till en inre skönhet som jagbär med mej ända in i evigheten.aol.Skogens hemligheterDet är bara som det tycks,att lövträden prasslar i vinden.

Sydsvenskan - 23 jul 13 kl. 06:30

?Han svek dem. Han förtjänar att dö.?Hon viskade fram orden.?Vem?? sa Sara. ?Vem pratar ni om? Fadern??

Sara reste sig från soffan och lade en arm om fröken Söders axlar som hade börjat skaka.?Kom?, sa Sara.

Sydsvenskan - 22 jul 15 kl. 04:00

Febriga mosaiker

Var det ett skott som hördes eller bara S-tåget? Nå, det ska väl inte få lägga sordin på släktmiddagen, när det nu serveras torsk med majonnäs. Men varför dyker Gregers upp så försenad och uppriven?

Skånskan - 24 jun 16 kl. 11:00

Han vill ge status åt skolkockarna

Personligt 31-årige Rasmus Dahl kockade på fina restauranger i Köpenhamn, och innan dess i Malmö. Men de tuffa arbetstiderna funkade inte längre när sonen Julian kom. De senaste två åren har han mättat elever och personal på Petriskolan.

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 17 kl. 21:37

Polisen får avvända mikrofoner för övervakning

För första gången kommer svensk polis att få sätta upp ljuddetekteringsmikrofoner för brottsövervakning i Järva i Solna kommun, skriver Svenska Dagbladet. Mikrofonerna, som inte kommer vara synliga för allmänheten, ska användas för att fånga upp ljud fr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.