BT > Nyheter

Monday, 25 January, 14:36

BT - 15 nov 11 kl. 17:04

Boråspolisen stoppade bussar i dag
Ett flertal bussar blev stoppade och fick inte köra vidare innan brister åtgärdades, när trafikpolisen genomförde en busskontroll i Borås under tisdagen. Oljeläckage och saknade nödhammare hörde till felen som hittades.
? Vi har fått fem av våra bussar stoppade. Det var lite småfel på dem, säger Christer Ståhl, driftchef för lokaltrafiken i Borås.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Christer Ståhl, Alessandro Johansson, Göteborg, Jönköping, Resecentrum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boråspolisen, stoppade, bussari , dag
BT - 22 okt 18 kl. 21:37

JUST NU: Dubbla bilförare tagna av Boråspolisen

Boråspolisen stoppade två bilförare som misstänks ha kört påverkade på måndagskvällen. .

BT - 25 jun 19 kl. 19:08

Boråspolisen stoppade fartdårar på löpande band – böteslapparna tog slut: ”Tragiskt”

Polisen hade med sig 10 böteslappar till en kontroll i Borgstena. Efter 40 minuter var alla slut. – Det är tragiskt att folk inte accepterar hastighetsbegränsningarna, säger Joakim Danz, stationsbefäl vid polisen i Borås .

BT - 31 mar 14 kl. 07:40

Boråspolisen: Hanteringen av hatbrott ska bli bättre

Nu ska Boråspolisen bli bättre på att hantera hatbrott mot homosexuella. Hatbrotten mot Håkan och Roy i Mark skapar svallvågor. Nu ska Boråspolisen bli bättre på att hantera hatbrott mot homosexuella.

BT - 08 jun 20 kl. 18:19

Hjälten Murphy hyllas av Boråspolisen: ”Modigt och iskallt”

I samband med söndagens demonstration i Göteborg spreds flera klipp på en man som stoppade ungdomar från att kasta sten och krossa rutor. Nu hyllas han av Boråspolisen och Tv-profilen Nadim Ghazale. .

BT - 18 apr 18 kl. 08:02

Boråspolisen redo inför Elfsborgs premiärmatch: ”Bra förutsättningar”

Klockan 17.30 är det avspark i den allsvenska premiären på Borås arena. En premiär som kräver polisiära insatser.

BT - 09 jan 16 kl. 20:49

Boråspolisen: "Kan inte utesluta fler gripanden"

I går avslöjade BT att Boråspolisen tillsammans med polis i Libanon sprängt en liga som lejt kurirer för att smuggla knark från Brasilien. - Man kan inte utesluta fler gripanden, säger Mats Bergström vid Boråspolisen..

BT - 07 feb 18 kl. 14:29

Boråspolisen använder elchockvapen mest av alla: ”Har sett nyttan”

Boråspolisen står för över hälften av användandet av elchockvapen. Hittills har polisen i Borås använt vapnet 17 gånger. – Vi har sett nyttan, säger lokalpolisområdeschef Tomas Stakeberg Jansson.

BT - 07 jul 18 kl. 10:47

Så laddar Boråspolisen inför gulblå anstormning inne i stan: ”Fler poliser som jobbar”

Det är många Sjuhäradsbor som är laddade inför matchen mellan Sverige och England i eftermiddag, och de är inte ensamma, även polisen i Borås har förberett sig inför kvartsfinalen. – Idag har vi bemannat upp med ytterligare 5-6 poliser som kommer att kontrollera ordningshållningen, säger Johan Ahrne, stationsbefäl vid Boråspolisen. .

BT - 19 aug 18 kl. 22:15

Just nu: Boråspolisen förstärker efter bilbränderna på Norrby

Natten till söndag brann två bilar på Norrby i Borås, varav en rökskadades. Men på söndagskvällen finns fortfarande ingen anträffad misstänkt. – Utan ytterligare vittnesuppgifter är det svårt, berättar Peter Apelqvist på Boråspolisen..

BT - 31 dec 18 kl. 17:13

Boråspolisen är nöjda med elchocksvapnet: ”Känner sig tryggare”

Under 2018 har polisen i Borås fått använda det nya elchocksvapnet. När året nu summeras är de mycket nöjda. – Jag hoppas att alla poliser i Sverige får det här hjälpmedlet snart, säger Aki Kononen stationsbefäl på Boråspolisen.

BT - 30 dec 13 kl. 17:22

Boråspolisen fastnar i sina hissar

Boråspolisen har problem med sina hissar. Det framgår av en tillbudsanmälan. Polismannen som har gjort anmälan skriver att han i mitten av december fastnade i en av hissarna med en person som skulle förhöras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.