GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 02 March, 17:49

GöteborgsPosten - 15 nov 11 kl. 18:51

Inget hot mot djuraktivist-rättegångPå onsdagen inleds rättegången mot en 21-årig djurrättsaktivist..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, hotmot , djuraktivist-rättegång
Expressen - 05 sep 17 kl. 06:19

Polisens fruktan för hot mot rättegången

Efter de tre morden frågade de misstänkta mördarnas vänner runt efter vittnen i samband med en häktningsförhandling.Nu fruktar polisen hot mot rättegången som börjar i dag – och tingsrätten har därför valt att flytta den till säkerhetssalen på Kungsholmen. Även flera av de vittnen som ska höras efter dubbelmordet i Hallonbergen och dödsskjutningen i Sundbyberg känner stor oro.

BT - 24 sep 17 kl. 10:13

Anhörig till mordåtalad för knivdåden misstänks för hot vid rättegång

Just nu pågår rättegången där tre män står åtalade för knivdåden på Hässleholmen i mars. I helgen frihetsberövades en anhörig till en av de åtalade. – Det stämmer, bekräftar Magnus Söderqvist, stationsbefäl vid polisen i Borås.

Nya Wermlands Tidningen - 05 maj 14 kl. 10:25

Rättegången mot 44-åringen uppskjuten

På måndagsförmiddagen skulle rättegången mot den 44-årige Arvikabo som står åtalad för bland annat grov misshandel och olaga hot inledas. Rättegången avbröts redan innan den hann inledas då den kvinna som skulle vittna inte var på plats..

SR - 28 feb 16 kl. 21:45

Marcel misshandlades - rättegången ställdes in

Få brott mot EU-migranter polisanmäls men även i fall när migranter anmält misshandel och hot har rättegångar ställts in. Kaliber har träffat Marcel, som misshandlades av Kistamannen. Men rättegången ställdes in eftersom Marcel aldrig blev kallad.

SR - 28 feb 16 kl. 21:45

Marcel misshandlades – rättegången ställdes in

Få brott mot EU-migranter polisanmäls men även i fall när migranter anmält misshandel och hot har rättegångar ställts in. Kaliber har träffat Marcel, som misshandlades av Kistamannen..

Sydöstran - 06 jun 16 kl. 10:30

Häktad för hot under rättegång

Kristianstadsbladet - 30 jan 14 kl. 06:17

Egen rättegång mot släppt aktivist


Den sjätte djuraktivist som anhölls i veckan för brott riktat mot minkfarmare släpptes sent i går kväll på fri fot.Kammaråklagare Sofia Karlsson säger till P4 Skaraborg att det inte är möjligt att väva in ytterligare en misstänkt person i den pågående rättegången. En separat förundersökning får nu göras mot mannen för eventuellt åtal senare.

BT - 30 jan 14 kl. 06:18

Egen rättegång mot släppt aktivist

Den sjätte djuraktivist som anhölls i veckan för brott riktat mot minkfarmare släpptes sent i går kväll på fri fot. Kammaråklagare Sofia Karlsson säger till P4 Skaraborg att det inte är möjligt att väva in ytterligare en misstänkt person i den pågående rättegången. En separat förundersökning får nu göras mot mannen för eventuellt åtal senare.

Kristianstadsbladet - 28 sep 13 kl. 09:30

Pappa åtalas inte för hot

Socialsekreteraren hävdade att pappan hotat med att ta livet av sig och barnet, men hennes kollega som var med hörde inget. Åklagaren yrkade att mannen skulle dömas för hot mot tjänsteman. I veckan kom domen där tingsrätten valde att fria.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 14 kl. 06:19

Egen rättegång mot släppt aktivist

Den sjätte djuraktivist som anhölls i veckan för brott riktat mot minkfarmare släpptes sent i går kväll på fri fot. Kammaråklagare Sofia Karlsson säger till P4 Skaraborg att det inte är möjligt att väva in ytterligare en misstänkt person i den pågående rättegången. En separat förundersökning får nu göras mot mannen för eventuellt åtal senare..

Skånskan - 11 apr 18 kl. 15:40

Hotade exet efter rättegång

mellanskåne Mannen stod åtalad för att ha hotat och ofredat sin tidigare partner. Efter rättegången hotade han henne igen.Av domen i Lunds tingsrätt framgår att det varit en uppslitande separation som bland annat handlat om vårdnaden av deras gemensamma barn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.