NT > Nyheter

Thursday, 24 September, 19:08

NT - 15 nov 11 kl. 18:37

Regeringen reagerade sent på kritikFörst tre år efter det att Riksrevisionen kom med sin kritik mot regeringens bristande koll på den privata äldreomsorgen, tar regeringen itu med viktiga delar av kritiken..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Riksrevisionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, reagerade, sent, kritik
Helsingborgs Dagblad - 15 nov 11 kl. 18:38

Regeringen reagerade sent på kritik

Först tre år efter det att Riksrevisionen kom med sin kritik mot regeringens bristande koll på den privata äldreomsorgen, tar regeringen itu med viktiga delar av kritiken..

SR - 06 apr 16 kl. 16:32

Regeringen får kritik för sjukförslag

Regeringen får kritik för sitt förslag att arbetsgivare ska ta större ekonomiskt ansvar för långtidssjuka. Förhoppningen är att det på sikt skall minska sjukfrånvaron, men Sveriges kommuner och landsting (SKL) tror att det kommer slå hårt mot kommuner med svag ekonomi och hög arbetslöshet..

SR - 25 nov 17 kl. 17:39

Regeringen får kritik för att inte ha gjort tillräckligt för Gui Minhai

Den svenska regeringen får kritik för att inte ställa upp ordentligt för den svensk-kinesiske regimkritikern Gui Minhai, som befaras sitta i husarrest i Kina trots att myndigheterna sagt att han släppts..

DI - 02 jun 15 kl. 15:09

Regeringen får kritik på tio punkter

Konstitutionsutskottet riktar skarp kritik mot regeringen. 'Tio fall av enig kritik är väldigt mycket', säger KU:s ordförande Andreas Norlén..

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 18 kl. 17:07

"Regeringen reagerade inte på riskabla brister"

KU:s ordförande Andreas Norlén (M) undrar ännu varför regeringen inte agerade snabbare när den fick veta om säkerhetsbrister och avsteg från lagar på Transportstyrelsen. Utfrågningen med den sparkade generaldirektören Maria Ågren ger en bild av overksam.

GöteborgsPosten - 12 mar 18 kl. 17:07

"Regeringen reagerade inte på riskabla brister"

KU:s ordförande Andreas Norlén (M) undrar ännu varför regeringen inte agerade snabbare när den fick veta om säkerhetsbrister och avsteg från lagar på Transportstyrelsen. Utfrågningen med den sparkade generaldirektören Maria Ågren ger en bild av overksamhet, anser han..

UNT - 12 mar 18 kl. 17:07

"Regeringen reagerade inte på riskabla brister"

KU:s ordförande Andreas Norlén (M) undrar ännu varför regeringen inte agerade snabbare när den fick veta om säkerhetsbrister och avsteg från lagar på Transportstyrelsen..

DI - 12 mar 18 kl. 17:47

"Regeringen reagerade inte på riskabla brister"

KU:s ordförande Andreas Norlén (M) undrar ännu varför regeringen inte agerade snabbare när den fick veta om säkerhetsbrister och avsteg från lagar på Transportstyrelsen. Utfrågningen med den sparkade generaldirektören Maria Ågren ger en bild av overksamhet, anser han..

SR - 22 jan 14 kl. 03:00

Regeringen avvisar EU-kritik mot spelmonopolet

Nu svarar regeringen på EU:s nya kritik mot det svenska så kallade spelmonopolet och att bolaget Svenska Spel har ett otillåtet syfte att tjäna pengar till staten, istället för att skydda konsumenterna mot spelmissbruk. Finansmarknadsminister Peter Norman tycker att EU-kommissionen har fel..

SvD - 25 feb 15 kl. 18:51

Regeringen hemligstämplar kritik mot FRA

Försvarets radioanstalt, FRA, får i en granskning från januari i år kritik för sin uppgiftsinhämtning. Regeringen har hemligstämplat hela rapporten..

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

3xSkogwik vill hålla NHK kvar i division 1

Skogwik-trion blev komplett när Calle flyttade hem. "Det är kul att vara tillbaka i NHK", säger han inför uppflyttningen till division 1..

NT - 3 timmar sedan

Italiensk media: Zlatan har corona

Enligt uppgifter till den italienska tidningen Corriere della Sera har Zlatan Ibrahimovic testat positivt för coronaviruset och missar kvällens Europa League-match mot norska Bodø/Glimt..

NT - 15 minuter sedan

Över 120 gripna vid protester i Louisville

Fler än 120 personer greps i Louisville i Kentucky under demonstrationerna mot att ingen polis åtalas för att ha skjutit den svarta kvinnan Breonna Taylor. Två poliser skottskadades i samband med protesterna..

NT - 30 minuter sedan

Fick tumörbesked tre år efter upptäckt

En man i 70-årsåldern fick besked om att han hade en hjärntumör tre år efter att den upptäckts i en skiktröntgen, rapporterar SVT Västernorrland..

NT - 1 timme sedan

Svaret om ersättningarna: "Svårt med gränsdragningen"

Vårddirektör Jessica Frisk tycker att de lyckats bra med hanteringen av pandemin. Men någon extraersättning till personalen är inte aktuell..

NT - 1 timme sedan

De ser tillbaka på ett halvårs kamp: "En stolthet"

På Vrinnevisjukhuset kan personalen se tillbaka på nära ett halvår i stabsläge. Vad tar de med sig från den här tiden? Och vad händer nu?.

NT - 1 timme sedan

Covid-19: Nya symptom upptäcks när fler utreds

Under mars, april och maj vårdades 565 östgötar med covid-19 på länets sjukhus. Nu börjar sjukvården i Östergötland se hur patienterna mår efter sin sjukdom. En del har visat symptom som tidigare inte varit så kända..

NT - 1 timme sedan

"En katastrof för kulturen och idrotten"

Näringsförbud, det kallar Svensk elitfotbolls generalsekreterare Mats Enquist regeringens beslut att inte lätta på publikrestriktionerna. –Det är en katastrof för kulturen och idrotten, säger han..

NT - 2 timmar sedan

Backen om att byta allsvensk klubb: "Det är omöjligt"

Förlänga eller gå utomlands är alternativen. På frågan om Filip Dagerstål, 23, kan se sig själv ta steget till en annan allsvensk klubb kommer svaret med en gång: "Omöjligt"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.