NT > Nyheter

Friday, 30 October, 20:18

NT - 15 nov 11 kl. 18:37

Regeringen reagerade sent på kritikFörst tre år efter det att Riksrevisionen kom med sin kritik mot regeringens bristande koll på den privata äldreomsorgen, tar regeringen itu med viktiga delar av kritiken..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Riksrevisionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, reagerade, sent, kritik
Helsingborgs Dagblad - 15 nov 11 kl. 18:38

Regeringen reagerade sent på kritik

Först tre år efter det att Riksrevisionen kom med sin kritik mot regeringens bristande koll på den privata äldreomsorgen, tar regeringen itu med viktiga delar av kritiken..

SR - 06 apr 16 kl. 16:32

Regeringen får kritik för sjukförslag

Regeringen får kritik för sitt förslag att arbetsgivare ska ta större ekonomiskt ansvar för långtidssjuka. Förhoppningen är att det på sikt skall minska sjukfrånvaron, men Sveriges kommuner och landsting (SKL) tror att det kommer slå hårt mot kommuner med svag ekonomi och hög arbetslöshet..

SR - 25 nov 17 kl. 17:39

Regeringen får kritik för att inte ha gjort tillräckligt för Gui Minhai

Den svenska regeringen får kritik för att inte ställa upp ordentligt för den svensk-kinesiske regimkritikern Gui Minhai, som befaras sitta i husarrest i Kina trots att myndigheterna sagt att han släppts..

DI - 02 jun 15 kl. 15:09

Regeringen får kritik på tio punkter

Konstitutionsutskottet riktar skarp kritik mot regeringen. 'Tio fall av enig kritik är väldigt mycket', säger KU:s ordförande Andreas Norlén..

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 18 kl. 17:07

"Regeringen reagerade inte på riskabla brister"

KU:s ordförande Andreas Norlén (M) undrar ännu varför regeringen inte agerade snabbare när den fick veta om säkerhetsbrister och avsteg från lagar på Transportstyrelsen. Utfrågningen med den sparkade generaldirektören Maria Ågren ger en bild av overksam.

GöteborgsPosten - 12 mar 18 kl. 17:07

"Regeringen reagerade inte på riskabla brister"

KU:s ordförande Andreas Norlén (M) undrar ännu varför regeringen inte agerade snabbare när den fick veta om säkerhetsbrister och avsteg från lagar på Transportstyrelsen. Utfrågningen med den sparkade generaldirektören Maria Ågren ger en bild av overksamhet, anser han..

UNT - 12 mar 18 kl. 17:07

"Regeringen reagerade inte på riskabla brister"

KU:s ordförande Andreas Norlén (M) undrar ännu varför regeringen inte agerade snabbare när den fick veta om säkerhetsbrister och avsteg från lagar på Transportstyrelsen..

DI - 12 mar 18 kl. 17:47

"Regeringen reagerade inte på riskabla brister"

KU:s ordförande Andreas Norlén (M) undrar ännu varför regeringen inte agerade snabbare när den fick veta om säkerhetsbrister och avsteg från lagar på Transportstyrelsen. Utfrågningen med den sparkade generaldirektören Maria Ågren ger en bild av overksamhet, anser han..

SR - 22 jan 14 kl. 03:00

Regeringen avvisar EU-kritik mot spelmonopolet

Nu svarar regeringen på EU:s nya kritik mot det svenska så kallade spelmonopolet och att bolaget Svenska Spel har ett otillåtet syfte att tjäna pengar till staten, istället för att skydda konsumenterna mot spelmissbruk. Finansmarknadsminister Peter Norman tycker att EU-kommissionen har fel..

SvD - 25 feb 15 kl. 18:51

Regeringen hemligstämplar kritik mot FRA

Försvarets radioanstalt, FRA, får i en granskning från januari i år kritik för sin uppgiftsinhämtning. Regeringen har hemligstämplat hela rapporten..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Polisen om svåra gränsdragningen: "Från fall till fall"

Vad som räknas som en danstillställning och omfattas av 50-gränsen är inte alltid helt lätt att bedöma..

NT - 15 minuter sedan

Äldre kvinna fast i bil – stor sökinsats

Örebropolisen har satt i gång en stor sökinsats efter en kvinna i 80-årsåldern som varit försvunnen sedan torsdagskvällen..

NT - 15 minuter sedan

Svenska på Samos: "Hela huset skakade"

Svenska Jenny Birgersdotter vilade i sängen på övervåningen när huset började skaka på den grekiska ön Samos, strax söder om jordbävningens epicentrum. –När jag kom ut så stod jag inte still, allt skakade, säger hon..

NT - 30 minuter sedan

Gymavgifter kan frysa inne

Räkna inte med att få tillbaka pengarna för tjänster som du inte kan utnyttja på grund av pandemin. –Men ta först ett snack med de företag det gäller, säger Johanna Persson, vägledare på Konsumentverket..

NT - 30 minuter sedan

Vårdpersonal: Vi orkar inte igen

Nej, inte igen. Vårdpersonal som arbetat med covidpatienter bävar inför en andra våg av smittan..

NT - 45 minuter sedan

Tusentals ljus på Risinge kyrkogård

Traditionen att tända ljus och minnas de nära är viktigt för många under ansträngda tider..

NT - 1 timme sedan

Ronaldo frisk efter 19 dagar i karantän

Den 13 oktober bekräftades det att Cristiano Ronaldo testat positivt för covid-19..

NT - 1 timme sedan

Ikea-produkter svindyra på Amazon

Ikeas klassiska sidobord Lack för dubbla priset eller barnstolen Antilop för över 600 kronor. Mängder av Ikea-produkter kan köpas via Amazons sajt, till möbeljättens förvåning. –Ikea Sverige har inget samarbete med Amazon, säger Mattias Hennius, pressansvarig på Ikea..

NT - 1 timme sedan

85 dykare ska söka kvarlevor i Uddevalla

En mängd frivilliga dykare kommer att söka efter den mördade 17-åriga Wilmas kvarlevor i Bäveån i Uddevalla på lördagen, skriver lokala medier..

NT - 1 timme sedan

LIVE: Följ Vita Hästens kamp mot serieledaren

Himmelstalundahallen får finbesök under fredagskvällen när serieledande Björklöven gästar. Kan Vita Hästen skrälla? Vi liverapporterar från matchen med start ca kl 18.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.