BT > Ekonomi

Saturday, 26 September, 04:37

BT - 15 nov 11 kl. 18:07

Euro-oro sänkte Stockholmsbörsen
Fortsatt oro kring skuldkrisen i eurozonen drog ned Stockholmsbörsen på tisdagen.Största sänke var Electrolux som föll rejält efter flera negativa besked.Däremot gjorde oljebolaget PA Resources en riktig raketfärd.Vid stängning hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 299,6. På börserna var det fortsatt fokus på eurozonens skuldkris.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Electrolux, PA Resources, OMXS, Italien, Frankrike, USA, Europa, Niklas Wellfelt, Erik Penser Bank, Reuters, Resources, Asengfältet, Block, Ekvatorialguinea, Hennes, Europabörserna, FTSE, CAC, Frankfurtbörsens DAX

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Euro-oro, sänkte, Stockholmsbörsen
BT - 12 mar 14 kl. 17:36

Kinesisk oro sänkte Stockholmsbörsen

Kurserna på Stockholmsbörsen backade på onsdagen pressade av oro för vart konjunkturen är på väg i Kina. Det breda OMXS-indexet stängde på minus 0,9 procent. Även på de ledande Europeiska börserna föll kurserna.

Sydsvenskan - 13 dec 13 kl. 06:30

USA-oro sänkte börsen

Breda nedgångar på världens börser drog med sig Stockholmsbörsen nedåt igår. Investerarna fortsätter att oroas av att USA:s centralbank (Fed) kan börja täppa till stimulanskranen för den amerikanska ekonomin redan vid nästa veckas räntemöte.Volvo backade 2,3 procent och tillhörde de som tyngde mest på Stockholmsbörsen.

BT - 23 sep 13 kl. 17:50

Stockholmsbörsen sjönk

Glädjen över fortsatta amerikanska ekonomiska stimulanser blev kortvarig. Osäkerhet om hur länge stödet ska behållas sänkte Stockholmsbörsen på måndagen. Stockholmsbörsens OMXS-index föll 0,8 procent, vilket var i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

Sydsvenskan - 24 sep 13 kl. 06:30

Osäkerhet kring Feds planer sänkte börsen

OMXS-index föll 0,8 procent, vilket var i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna. Londonbörsen sjönk 0,6 procent, Frankfurtbörsen gick ner 0,5 procent och Parisbörsen backade 0,8 procent.Bakom nedgången finns osäkerhet om hur länge den amerikanska centralbanken Fed kommer att fortsätta stödköpa obligationer och oro för en ny politisk strid om hur mycket pengar USA kan låna upp.

Kristianstadsbladet - 18 mar 13 kl. 10:11

Fallande kurser på Stockholmsbörsen

Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med fallande kurser.
Vid 10-tiden hade OMXS-index gått ned med 1,0 procent. Nedgången var i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa och Asien.

BT - 27 aug 13 kl. 17:44

Syrienoro tyngde Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen föll brant på tisdagen. Nedgången, som var i linje med utvecklingen i omvärlden, kopplades till oro för ett militärt ingripande i Syrien. Kursfallet för bankerna fortsatte.

BT - 04 okt 13 kl. 16:31

Stockholmsbörsen vänder uppåt

Stockholmsbörsen repade sig i eftermiddagshandeln och OMXS-index vände strax efter klockan 16 uppåt med 0,1 procent. Ökande oro för det utdragna amerikanska budgetkaoset tyngt merparten av börserna i Asien. Även de ledande europeiska börserna inledde på minus men steg sedan och Stockholmsbörsen följde efter.

Kristianstadsbladet - 06 mar 14 kl. 10:54

Stockholmsbörsen stiger

Stockholmsbörsen stiger i förmiddagshandeln i linje med omvärlden. Vid 10.40-tiden hade OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 442,3.

Trelleborgs Allehanda - 06 mar 14 kl. 10:54

Stockholmsbörsen stiger

Stockholmsbörsen stiger i förmiddagshandeln i linje med omvärlden. Vid 10.40-tiden hade OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 442,3.

BT - 06 mar 14 kl. 10:54

Stockholmsbörsen stiger

Stockholmsbörsen stiger i förmiddagshandeln i linje med omvärlden. Vid 10.40-tiden hade OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 442,3.

BT - 28 aug 13 kl. 18:07

Fortsatt nedgång på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt på onsdagen, tyngd av fortsatt oro för en militär attack mot Syrien. Bankerna, med undantag av Nordea, vände upp efter de senaste dagarnas kursfall. När handeln stängde hade OMXS-index backat med 0,6 procent till 385,6.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.