Opinionen.se > Opinion

Saturday, 26 September, 11:30

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Häkteschef avgår efter mord på kriminalvårdare
Agneta Kempe, chefen för häktet i Flemingsberg där en 24-årig kriminalvårdare mördades av en 18-årig intagen, avgår. - Jag känner att det behövs en nystart. Jag är kanske inte rätt person att leda den. Det har varit oerhört tungt för alla inblandade, säger Agneta Kempe till Svenska Dagbladet.Den 24-åriga kvinnan slogs ihjäl när hon var ensam med den intagne vid en rastgård.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kempe, Flemingsberg, Agneta Kempe, Svenska Dagbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Häkteschef, avgårefter , mord, kriminalvårdare
YLE - 14 jan 14 kl. 15:29

Eerikas mördare söker besvärsrätt i HD

Den 8-åriga mördade Helsingforsflickan Eerikas pappa och hans sambo söker besvärsrätt i Högsta domstolen. Helsingfors tingsrätt dömde paret i mars i fjol till livstidsfängelse för mord. Tingsrätten slog fast att mordet på Eerika och gärningarna som föregick det var exceptionellt brutala och grymma.

Kristianstadsbladet - 06 okt 14 kl. 02:48

Erkänner mord på 17 studenter


Två lejda mördare har erkänt att de har dödat 17 av de 43 studenter som saknas sedan förra veckan i Mexiko.Uppgiften kommer från chefsåklagaren i delstaten Guerrero som också säger att 28 kroppar har hittats i den massgrav som påträffats i utkanten av staden Iguala, men att det kommer att ta minst två veckor att avgöra om det rör sig om de saknade ungdomarna.Lärarstudenterna åkte förra helgen till Iguala och försvann där i en våldsvåg..

Helsingborgs Dagblad - 06 okt 14 kl. 03:00

Erkänner mord på 17 studenter

Två lejda mördare har erkänt att de har dödat 17 av de 43 studenter som saknas sedan förra veckan i Mexiko. Uppgiften kommer från chefsåklagaren i delstaten Guerrero som också säger att 28 kroppar har hittats i den massgrav som påträffats i utkanten av staden Iguala, men att det kommer att ta minst två veckor att avgöra om det rör sig om de saknade ungdomarna..

BT - 06 okt 14 kl. 02:48

Erkänner mord på 17 studenter

Två lejda mördare har erkänt att de har dödat 17 av de 43 studenter som saknas sedan förra veckan i Mexiko. Uppgiften kommer från chefsåklagaren i delstaten Guerrero som också säger att 28 kroppar har hittats i den massgrav som påträffats i utkanten av staden Iguala, men att det kommer att ta minst två veckor att avgöra om det rör sig om de saknade ungdomarna.Lärarstudenterna åkte förra helgen till Iguala och försvann där i en våldsvåg..

BT - 06 okt 14 kl. 07:01

Erkänner mord på 17 studenter

Två lejda mördare har erkänt att de har dödat 17 av de 43 studenter som saknas sedan förra veckan i Mexiko. Uppgiften kommer från chefsåklagaren i delstaten Guerrero som också säger att 28 kroppar har hittats i den massgrav som påträffats i utkanten av staden Iguala, men att det kommer att ta minst två veckor att avgöra om det rör sig om de saknade ungdomarna. Lärarstudenterna åkte förra helgen till Iguala och försvann där i en våldsvåg.

Skånskan - 09 mar 17 kl. 13:24

P-husmördare vill slippa livstid

LUND Den 43-årige man som är dömd för att ha mördat sin hustru i p-huset Färgaren i april förra året, överklagar till Högsta domstolen.
Han vill att straffet ändras till 18 års fängelse i stället för livstid. ERWP.

GöteborgsPosten - 11 jan 18 kl. 13:41

Mördare avslöjad i titthål – döms till 16 år

Genom titthålet i sin dörr såg en granne hur en 34-årig man avfyrade sin revolver. Vittnesmålet blev avgörande för rättens bedömning och mannen döms till 16 års fängelse för mord i Limmared..

Sydsvenskan - 18 aug 15 kl. 04:00

Den tyste mördaren

Han är den perfekte mördaren. Vem skulle komma på tanken att en ostraffad man med vapenlicens är den mardrömslike figur som i skydd av nattens mörker beger sig ut i staden han har tagit som gisslan för att skjuta ännu en människa som inte är blond och blåögd?Peter Mangs finner ”en frigörelse från det förtryckande konsumtionssamhället” genom att hemma i sin glåmiga etta operera bort leverfläckar från sin kropp och svär att hämnas systern, som gick ner sig i missbruk och dog bara 24 år gammal.

Skånskan - 23 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 27

Vi säger som Trump: ”Sweden first”, ett litet skratt. Du som är bildad känner väl till Ignatius Loyola?
– Självklart.

Alliansfritt Sverige - 23 jun 14 kl. 15:36

Alliansen lanserar sitt femtonde straffskärpning

Regeringen vill prioritera bostadsinbrott genom att skärpa straffen, meddelar de på DN Debatt. Forskningen visar att lagom straff är det som har bäst effekt på brottsligheten, så dagens utspel är kanske befogat. Det kanske behövs hårdare straff för bostadsinbrott för att få bukt med problemet.

BT - 28 nov 13 kl. 18:45

Lambertz orubblig trots kritikstorm

Göran Lambertz får massiv kritik för att han som justitieråd ifrågasätter de friande domarna mot Sture Bergwall. Men trots att HD:s ordförande nu oroas för domstolens rykte står Lambertz fast vid sin ståndpunkt. Sture Bergwall har frikänts från de åtta mord han dömdes för under namnet Thomas Quick.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.