Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Friday, 25 September, 05:18

Nya Wermlands Tidningen - 15 nov 11 kl. 17:58

Interpellation om kommunens satsning i Svenska rallytHur stort r Hagfors kommuns ekonomiska engagemang i Svenska rallyt? Och hur frdelas arbetstid/ln fr kommunens utvecklingschef tillika vd fr Uvns nringslivscenter och vd fr Svenska Rallyt..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Interpellationom , kommunens, satsningi Svenska , rallyt
Trelleborgs Allehanda - 16 dec 16 kl. 03:00

Sydslätten ser rött efter kommunens satsning

Kommunens satsning på ett nytt ridcenter har gjorts utan att involvera kommunens största ridklubb. Det får Sydslättens RF att se rött. – Vi inte bara vill vara med, vi ska vara med, säger ordförande Carin Jönsson..

Kristianstadsbladet - 31 aug 11 kl. 03:00

Mobbning ökar trots kommunens satsning

Antalet elever i årskurs sju som känner sig mobbade eller anger att någon annan i klassen blir mobbad har ökat något sedan förra året, enligt kommunens årliga enkätundersökning. Detta trots en medveten satsning mot mobbning från kommunens sida.
Enkäten har gått ut till alla sjundeklassare i Hässleholms kommun, som har fått svara på samma frågor som ställdes till förra årets sjundeklassare.

UT - 01 mar 16 kl. 15:39

Kulturstrateg sågar kommunens satsning på kultur för äldre

Ulricehamns kommun hamnar på plats 239 av 290 när det gäller kommunens kostnader för kultur under 2014. Kulturstrategen upprörs över den låga summan..

BT - 15 jan 18 kl. 10:18

Mark: Kritik mot kommunens satsning på friskvård

Fler kunder eller en ren förlust för företagarna. Åsikterna går isär kring det nya friskvårdssystemet för kommunens anställda..

SmålandsPosten - 09 jan 14 kl. 07:22

Satsning på höjda lärarlöner

Kommunens lärare får den 1 april extra löneförhöjning.
- Vi är glada och nöjda över intentionerna, säger Anette Weidenmark, kommunombud för Lärarnas Riksförbund. Hur stora löneökningarna blir är inte klart, vare sig för kollektivet eller för den enskilde läraren.

Supermiljöbloggen - 03 apr 14 kl. 09:54

Halmstad prisas för satsning på solenergi

Kommunens tilldelas utmärkelsen Årets solprestation. I går stod det klart att det är Halmstad kommun som stått för Årets solprestation, ett pris som delas ut av branschorganisationen Svensk solenergi. I ett pressmeddelande från kommunen framgår att man de senaste åren satsat runt två miljoner kronor årligen på att få upp solceller på kommunens byggnader.

Barometern - 08 jul 14 kl. 06:50

Fler ungdomar får jobb efter satsning

En lyckad satsning har gjort att antalet arbetslösa ungdomar har minskat kraftigt och i dag finns ingen långtidsarbetslös ungdom i kommunen. I mars 2013 var 180 ungdomar arbetslösa, i dag är det 108.
Nu hoppas kommunen på att näringslivet ska kunna hjälpa till att få ned siffran ytterligare.

Barometern - 22 apr 20 kl. 06:00

Kommunens kostsamma satsning – halv miljon kronor i veckan

Kommunens satsning på takeaway-luncher till gymnasieelever har på tre veckor kostat mer än 1,4 miljoner kronor. Sammanräknat med kvarstående kostnader från ordinarie skolkök blir kostnaden för skattebetalarna upp emot 2,5 miljoner kronor. .

Barometern - 30 jul 14 kl. 08:00

Satsning på wifi får kritik

Kommunens satsning på wifi, trådlös kommunikationsteknik, uppskattas inte av alla. Elöverkänsligas för­ening ser flera problem med tekniken. I ett brev till kommunstyrelsen hänvisar föreningen till att det redan finns alltför många trådlösa nätsystem.

Sydöstran - 11 maj 16 kl. 17:37

Nya jobb i satsning på integration

Kommunens satsning på integration sjösätts nu på allvar. Bidraget från staten innebär bland annat en rad projektanställningar. Hittills har nio personer anställts..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.