UNT > Nyheter

Friday, 25 September, 18:32

UNT - 15 nov 11 kl. 16:29

Badavgifter engagerarTierps kommuns hjning av badavgifter fortstter engagera medborgarna och frgan fick stor uppmrksamhet inte minst infr nyppningen av Aspenbadet, sedan det gjorts om till badhus..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Badavgifter, engagerar
YLE - 07 apr 17 kl. 05:20

Kommunala frågor engagerar - kommunalvalet gör det inte

Traditionellt är det kommunalvalen som engagerar minst då det kommer till val i Finland. Många är ganska oinsatta i vad ett kommunfullmäktige egentligen styr, säger statsvetaren Claus Stolpe. År 2012 var det 58,3 procent som överhuvudtaget röstade i kommunalvalet.

Barometern - 21 sep 13 kl. 20:00

Därför engagerar familjeparkeringar

Varför engagerar familjeparkeringar?
Barn och deras säkerhet ligger oss varmt om hjärtat. Dessutom är känslan av rättvisa stark hos svenskarna, menar Per Bauhn, professor i praktisk filosofi.

Nyheter 24 - 15 jan 14 kl. 14:19

Har samlat 100 000 mot särskrivningar: "Språk engagerar" David om... favoriten genom åren:David om... den mest förvånande särskrivningen:David om... återkommande syndare:

Särskrivningar, detta aber! Få saker verkar irritera gemene man mer, något som inte minst syns i och med att Facebookgruppen Sverige mot Särskrivning har nästan 100 000 likes.Nyheter24 tog sig ett snack med David Stark, som är en av personerna bakom sidan för att få veta lite mer om hur det egentligen kom sig att han plötsligt hade en grupp med en massa följare i sina händer.

YLE - 22 jul 16 kl. 14:00

Snus engagerar - Jan blev kallad hjälte

Snussmugglingen till Finland har ökat markant under de senaste åren. Jan Lindholm odlar sitt eget snus och säger att snus ”jätteidiotiskt” nog är väldigt viktigt för människor. Snusets vara eller icke-vara engagerar alltid, det vet Jan Lindholm.

YLE - 24 jan 17 kl. 16:40

"Viktigt att hela Svenskfinland engagerar sig i missbrukarvården"

På Pixnekliniken är man glad att Malax kommun tar över ansvaret för missbrukarvården - men nu gäller det att kavla upp ärmarna. På Pixnekliniken i Malax har över 1 400 personer från hela Svenskfinland fått hjälp med missbruk av olika slag. I vår firar verksamheten 30-årsjubileum.

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 11 kl. 17:47

Könsmärkta barnkläder engagerar

Bojkotta butiker som säljer könsmärkta kläder som är rymligare för pojkar än flickor fastän storleken är densamma! Uppmaningen kom via Facebook på nätet och i går skulle aktionen ske. Men den hade i alla fall inte fått något genomslag bland de lördagshandlade småbarnsföräldrar som HD/NST träffade på Storgatan i Ängelholm.

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 11 kl. 16:43

Trädfällningen i Pålsjö skog engagerar alla

Trädfällningen för att säkra tågtrafiken genom Pålsjö skog engagerar helsingborgarna och dagligen håller flanörer, hundägare och joggare ett vakande öga på skogsarbetet..

SR - 14 apr 11 kl. 05:00

Språkfrågan engagerar i finska valet

Allt tyder på ett jämnt riksdagsval i Finland på söndag. Aldrig tidigare har det varit så många partier som varit så jämna in i det sista. Valet är det mest osäkra på mycket länge och det gör enskilda frågor extra viktiga.

SVT - 19 apr 11 kl. 10:22

Frågan om lönetak engagerar tittarna

Frågan om ett lönetak i elitserien i ishockey engagerar SVT Sports tittare..

SR - 02 jul 11 kl. 12:50

Svensk vargjakt engagerar folk i hela världen

Den svenska vargjakten engagerar inte bara människor här hemma i Sverige. EU-kommisionen, som under ett halvår drivit en process mot den svenska regeringen, har fått ovanligt många brev och e-mejl från människor runt om i världen. Det säger Eric Degerbeck på EU-kommissionens representation i Stockholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.