BT > Nyheter

Saturday, 26 September, 04:11

BT - 15 nov 11 kl. 15:50

Köpa bostad i orostiderVärldsekonomin skakar, börserna faller och bostadsmarknaden har kylts av rejält. Trots det kanske du nu står inför ditt livs största affär - skaffa eller byta bostad.
Vilket är det bästa rådet i dagsläget till den som ska byta bostad?
? Det viktigaste är att man låter sig styras av sin och familjens behov.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Lars-Erik Nykvist, Fastighetsbyrån, Sverige, Nykvist, Bovisions, Ulf Magnusson, Stockholmsområdet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köpa, bostadi , orostider
DN - 10 okt 11 kl. 11:25

Köpa bostad i orostider

Världsekonomin skakar, börserna faller och bostadsmarknaden har kylts av rejält. Trots det kanske du nu står inför ditt livs största affär ? skaffa eller byta bostad..

UNT - 04 mar 17 kl. 09:00

Mästerligt om orostider

Amanda Zetterwall Klingert har har läst en nyutgåva av en litterär klassiker och allegori om orostider..

BT - 07 mar 20 kl. 04:00

Det lokala ger mer i orostider

Kyrktornsprincipen säger att du bara ska göra affärer med verksamheter du kan se från det lokala kyrktornet. Den strategin kan i orostider vara särskilt gynnsam. .

YLE - 13 jun 16 kl. 05:23

Flyktingar betalar dyrt för att hitta bostad

Flyktingar som beviljats asyl har svårt att hitta bostad med rimlig hyra. I huvudstadsregionen tyr sig många till förmedlare som tar en dryg månadshyra för besväret. Några byggjobbare täcker in fasaden på ett två våningar högt bostadshus i Fågelberga i Esbo.

Cornucopia - 22 maj 18 kl. 11:16

Mina tips om köp och icke-köp av bostad

Konstaterar att det finns många griniga bloggläsare i kommentarsfältet, som undrar kring det där med bostadspriserna. Svaret är att de kan gå upp och de kan gå ner, och som alltid säger inte mina inlägg om bostadsmarknaden ett skit om vad du ska göra som individuell person. I själva verket brukar jag oftast uppmuntra folk som undrar att faktiskt köpa den där bostaden.

Kristianstadsbladet - 06 aug 14 kl. 08:24

Bostad först är socialt ansvarstagande

Foto: Hasse Holmberg / TT
Alla människor behöver en fast punkt, en utgångspunkt för att kunna hantera andra problem. En person ska inte behöva kvalificera sig enligt speciella villkor för att få en tillgång till bostad utan bostaden ska vara en grundläggande förutsättning, skriver Christina Borglund (KD).
Ett eget hem, en bostad, är en grundförutsättning för att människor som lever i hemlöshet ska kunna ta itu med sina problem.

PrivataAffärer - 23 maj 19 kl. 08:43

Var tredje letar billigare bostad om räntan höjs till 3 procent

I maj uppger 33 procent att de skulle leta en billigare bostad om bolåneräntorna steg till 3 procent, något ned från 38 procent i närmast föregående undersökning i februari. Det är vidare en lägre andel av visningsbesökarna som uppger att de skulle leta efter en bostad som var mer än 10 procent billigare. Nu säger 2 procent att de skulle leta efter en bostad som är mer än 10 procent billigare, om bolåneräntorna stiger till 3 procent, jämfört med 5 procent i februari.

Cornucopia - 17 nov 19 kl. 21:44

Finansinspektionen: Bolånetak och amorteringskrav hindrar inte unga från att skaffa bostad

Finansinspektionens (FI) generaldirektör konstaterar i en debattartikel hos SvD och en rapport från FI att bolånetaket och amorteringskravet inte har hindrat unga från att köpa bostäder. Tvärt om lånar och köper fler unga bostad idag än tidigare.
Finansinspektionen.

Cornucopia - 15 dec 14 kl. 11:37

Hur dyr bostad får ditt hushåll köpa enligt Swedbanks bolånekalkyl?

Så hur dyr bostad får ditt hushåll köpa enligt Swedbanks bolånekalkyl? Svara på enkäten nedan efter att ha gjort kalkylen.

Ni hittar bolånekalkylen här.

Skånskan - 19 feb 19 kl. 19:00

Kvinna får rätt till LSS-bostad

Sjöbo En kvinna har nekats en LSS-bostad av Sjöbo kommun, men får nu rätt av förvaltningsrätten.Kvinnan ställde sig i den allmänna bostadskön våren 2018 men eftersom hon inte kunde få någon lägenhet blev hon hemlös. Hon har därför sökt hjälp av Sjöbo kommun som erbjudit henne en jourlägenhet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.