Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 17 January, 23:36

Kristianstadsbladet - 15 nov 11 kl. 14:30

S och V vill ha mer för barn och äldreI flerårsplanen finns stora satsningar på de mjuka sektorerna dit det röda blocket också räknar in kulturen. Satsningar som dock inte görs utan skattehöjningar. 20 öre för 2012 och eventuellt ytterligare 18 öre 2013.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
WallinAnsvar, Hässleholm, Tommy Nilsson, Hovdalasatsningar, LSS, AVA, Lena Wallentheim, Peterson, Tommy, Österås, Qpoolen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S och V vill ha merför , barnoch , äldre
Posh24 - 11 dec 14 kl. 08:35

Är Angelina Jolie sugen på att skaffa mer barn?

Angelina Jolie, 39, intervjuades nyligen av People Magazine och när hon får frågan om hon vill ha mer barn svarar hon att nej, för tillfället är det inget hon och Brad Pitt planerar. Hon påpekar dock snabbt att det kan ändras redan imorgon!

Angelina och Brad är redan föräldrar till sex barn och den äldsta, Maddox, blev nyligen tonåring så man får anta att de har fullt upp som det är.

Regeringen - 05 feb 16 kl. 12:58

Statsrådet Åsa Regnér och Ivailo Kalfin, vice premiärminister och ansvarig minister för socialpolitik, undertecknade idag ett samarbetsavtal mellan Sverige och Bulgarien. Avtalet, som rör jämställdhet-, barn-, äldre- och funktionshindersfrågor, syftar till att förbättra situationen för utsatta EU-medborgare.

Statsrådet Åsa Regnér och Ivailo Kalfin, vice premiärminister och ansvarig minister för socialpolitik, undertecknade idag ett samarbetsavtal mellan Sverige och Bulgarien. Avtalet, som rör jämställdhet-, barn-, äldre- och funktionshindersfrågor, syftar till att förbättra situationen för utsatta EU-medborgare..

Regeringen - 29 sep 17 kl. 15:00

Barn-, äldre- och jämställdhetsministern till Chile och Uruguay

Den 2-7 oktober leder barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér en svensk delegation till Chile och Uruguay. Fokus för resan är barnrätts- och jämställdhetsfrågor. På plats kommer Åsa Regnér bland annat träffa Chiles president Michelle Bachelet samt skriva under ett samförståndsavtal mellan Sverige och Uruguay..

Regeringen - 08 mar 18 kl. 12:25

Lena Hallengren ny barn-, äldre- och jämställdhetsminister

Lena Hallengren har i dag utsetts till ny barn-, äldre- och jämställdhetsminister..

Regeringen - 13 apr 18 kl. 16:34

Barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren presenterar vårbudgeten i Kalmar och Västervik

Måndag den 16 april besöker barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren Kalmar och Västervik, där hon presenterar regeringens satsningar i vårbudgetpropositionen..

Regeringen - 03 maj 18 kl. 17:10

Barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren besöker Östersund

Fredag 4 maj besöker barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren Östersund..

Expressen - 24 dec 14 kl. 23:06

Unga larmar ambulans betydligt mer än äldre

Unga larmar ambulans långt mycket oftare än de äldre generationerna. 80- och 90-talisterna är stora förbrukare av sjukvård – även vid lindriga skador. – Det handlar om att man inte tar hand om sin nästa till lika stor grad, säger Paul Håkansson, avdelningschef för ambulansen vid Blekingesjukhuset..

DN - 24 sep 18 kl. 16:23

”Partierna måste satsa mer på äldre politiker”

Åldersfördelningen i den nya riksdagen är bedrövlig. Trots att antalet pensionärer blir allt fler är bara fyra ledamöter äldre än 68 år. Nu måste partierna bättre ta till vara äldres erfarenhet, skriver 79-åriga Birgitta Bolinder..

Sydsvenskan - 26 apr 19 kl. 11:17

KD vill satsa mer på äldre

Kristdemokraterna föreslår satsningar på äldre och rättsväsendet, samt reformer för bostadsmarknaden från 2020 och framåt. Det framgår av partiets vårmotion som svar på regeringens vårproposition. – Vår främsta kritik mot januaripartierna och deras förs.

Helsingborgs Dagblad - 26 apr 19 kl. 11:17

KD vill satsa mer på äldre

Kristdemokraterna föreslår satsningar på äldre och rättsväsendet, samt reformer för bostadsmarknaden från 2020 och framåt. Det framgår av partiets vårmotion som svar på regeringens vårproposition. – Vår främsta kritik mot januaripartierna och deras förs.

UNT - 26 apr 19 kl. 11:17

KD vill satsa mer på äldre

Kristdemokraterna föreslår satsningar på äldre och rättsväsendet, samt reformer för bostadsmarknaden från 2020 och framåt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.