ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 24 September, 23:17

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Trafikverket ska granska rondellI helgen intrffade olyckor i den nya cirkulationsplatsen i Brcke. Nu ska Trafikverket granska rondellen..
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikverketska , granska, rondell
Trelleborgs Allehanda - 16 nov 12 kl. 11:30

Olyckor i rondell ska hårdgranskas

Foto: Claes Nyberg
De många olyckorna i Maglarpsrondellen har fått trelleborgarna att reagera med ilska och upprördhet. Nu ska Trafikverkets utredare lägga incidenterna under lupp. Något som ska resultera i nya åtgärder och höjd trafiksäkerhet.

Kristianstadsbladet - 15 sep 12 kl. 11:00

Ny rondell?förhindrar kaos

Foto: Bosse Nilsson
2?370 p-platser. Över 2?

Barometern - 31 jan 14 kl. 06:25

Kommunen vill betala rondell

Borgholms kommun är ivrig att få till bättre trafiklösningar i Rälla och Stora Rör. Lisbeth Lennartsson vill att kommunen medfinansierar en rondell. I regionförbundets regionala transportplan är 200 miljoner öronmärkta till förbättringar av väg 136 mellan brofästet och Borgholm, det så kallade Ölandsstråket.

YA - 07 okt 13 kl. 13:25

Nya skyltar i snurrig rondell

Foto: Sprisse Nilsson
Nu är det klart ? skyltarna i Källesjörondellen kommer att ändras. En åtgärd som förhoppningsvis ska stoppa lastbilarna från att köra in i Lennart Perssons trädgård.

Barometern - 20 sep 14 kl. 09:32

Ingen rondell vid ny Ica-butik

Snart invigs den nya Icabutiken i Mönsterås men rondellen som skulle öka trafiksäkerheten i området saknas fortfarande. I mer än tio år har det talats om att det borde byggas en rondell i korsningen mellan Södra vägen och Drakenäsvägen i Mönsterås.
Frågan blev ännu mer angelägen då Ica förra året meddelade att man skulle bygga en ny butik i anslutning till korsningen.

Skånskan - 05 feb 19 kl. 05:00

”Bästa sättet att lösa problemet är rondell”

SVALÖV Från politiskt håll är man delvis nöjd med svaret från Trafikverket.
Väntan har varit lång:– Bästa sättet att lösa problematiken i Billeberga är en rondell. Vi har köpt mark, ska bygga med tiden och då lär in och utfarterna att ändras, säger Lennart Pettersson (C).

Trelleborgs Allehanda - 25 maj 12 kl. 16:30

Röster höjs för säkrare rondell

Det tog nästan två dagar att sanera Maglarpsrondellen från diesel efter att en lastbil vält där i onsdags eftermiddag. Nu höjs röster för att rondellen ska göras säkrare.
Kent Naterman, räddningschef i Trelleborg är en av dem som är kritiska.

YA - 21 aug 13 kl. 06:30

Olyckskorsning får rondell

Foto: Bass Nilsson
Turerna har varit många men nu står det klart: den 2 september sätts spaden i jorden i korsningen Fabrikskartan/Christian IV:s väg. Före jul ska rondellen vara byggd.
Olyckorna har under åren varit många i korsningen intill Statoilmacken.

BT - 06 nov 13 kl. 08:31

Boende får inget gehör för rondell

Bygget av nya riksväg 27 förbi Borås är i full gång. Men boende i Bosnäs och Funningen befarar att deras planerade avfart ska bli osäker och farlig. – Ska det behöva hända hemska olyckor innan vi får en säker avfart, undrar Sonia Axelsson.

Nya Wermlands Tidningen - 07 nov 16 kl. 15:27

Fortsätter jobba för rondell

Sunne kommun vill ha rondell i Helmiakorset, och nu har politiker och tjänstemän haft möte med Trafikverket för att diskutera en ny trafiklösning.– Generellt säger Trafikverket nej till rondeller, men vi vet att de inte är konsekventa, att det byggs rondeller, så vi fortsätter jobba för det, berättar kommunalråd Gunilla Ingemyr (C)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.