E24 > Ekonomi

Monday, 28 September, 14:11

E24 - 15 nov 11 kl. 14:10

Här får du mer lön för mödan70 000 svenskar har redan gjort det ? sökt jobb i Norge. Och det betalar sig. Lönerna där är nästan 50 procent högre..
Läs mer på E24
Läs mer om:
Norge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här får du mer, lönför , mödan
Skånskan - 19 apr 17 kl. 01:00

Osä­kert läge i världen – kan­ske mer än 1989

ERWP.fif(1)Si­tua­tionen i världen har inte varit mer osä­ker se­dan ef­ter murens fall, hävdade Ulf Kris­ters­son (M) i riks­dagens de­batt om vår­pro­po­si­tionen. Emil Källström (C) hakade på med det ak­tu­ella ex­em­plet att pre­mi­är­mi­nis­ter The­re­sa May un­der de­batten kun­gjorde att hon ska ut­lysa ny­val i Stor­bri­tan­ni­en och att det franska pre­si­dent­valet kan sluta på ett sätt som in­gen väntade sig för ett par må­nader se­dan.

Sydsvenskan - 10 jul 15 kl. 18:18

Danmark följer brittisk avrådan

Danmark följer Storbritanniens exempel vad gäller avrådan från resor till det terrordrabbade Tunisien — som är irriterat på London.
Sverige och bland andra Frankrike ligger kvar med en mer begränsad avrådan..

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 15 kl. 18:18

Danmark följer brittisk avrådan

Danmark följer Storbritanniens exempel vad gäller avrådan från resor till det terrordrabbade Tunisien — som är irriterat på London.
Sverige och bland andra Frankrike ligger kvar med en mer begränsad avrådan..

Expressen - 10 jul 15 kl. 18:55

Danmark följer brittisk avrådan för resor

Danmark följer Storbritanniens exempel vad gäller avrådan från resor till det terrordrabbade Tunisien – som är irriterat på London. Sverige och bland andra Frankrike ligger kvar med en mer begränsad avrådan..

Sydsvenskan - 09 okt 11 kl. 06:30

Ju större torg desto mer makt

Torgens arkitektur: Ju större torg, desto mer makt, desto mer kraft i reaktionen. Dan Hallemar, arkitekturskribent och redaktör för tidskriften Arkitektur, funderar kring torg:
Ju mer torget är skapat som maktuttryck, desto starkare blir kraften i reaktionen. Det är något man kan ana, även om jag inte har några egentliga belägg för det.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kalle Anka på kräftskiva – intervju med Dan Korn

Vissa tror att en definierad svensk kultur stänger människor ute. Men människor som känner sig stolta och glada över något är mer öppna, säger Dan Korn..

BLT - 17 mar 11 kl. 14:14

Dan Hylander är gammal nog att vara ung

Rivet och krigen och kaoset i Kristianopel tillhör en svunnen tid.
Så dit for Dan Hylander för att föreviga återkomsten.
Nu släpps hans första skiva på 17 år, Den försenade mannen.

Cornucopia - 23 okt 18 kl. 10:46

Dan Eliasson: Offentlig förvaltning dimensionerad för åtta miljoner invånare - vi är tio miljoner

Under en nu pågående MSB-konferens sade MSB:s generaldirektör Dan Eliasson att svensk offentlig förvaltning är dimensionerad för 8 miljoner invånare, mot dagens tio miljoner. Som jag påtalat tidigare lever Sverige på gamla meriter, infrastruktur och förvaltning, men verkligheten har nu kommit ikapp.
MSB:s generaldirektör Dan Eliasson under Almedalsveckan.

YLE - 15 nov 16 kl. 05:02

Korsholmspolitiker mer positiva till fusion med Vasa

Hälften av Korsholmspolitikerna som svarade på vår fråga är för en sammanslagning med Vasa. Majoriteten tror att man i dag är närmare en sammanslagning än tidigare. Av alla svarande är det endast en som blivit mer negativt inställd till en sammanslagning.

Dagen - 06 dec 11 kl. 03:00

Dan Svanell vill ge mer tid åt Immanuelskyrkan

Dan Svanell lämnar sin tjänst som Håkan Juholts närmaste man. Nu vill han bland annat ägna mer tid åt Immanuelskyrkan där han sitter som styrelseordförande.

"Personliga skäl" står det i alla medier som skälet till hans avgång.

Skånskan - 03 dec 15 kl. 01:00

Ska Dan­mark rösta bort ett av EU-un­dan­tagen?

Opinion I dag folk­om­röstar Dan­mark om ett av sina EU-un­dan­tag. Det är det rätts­liga un­dan­taget, allt­så att Dan­mark inte au­to­ma­tiskt blir bun­det av EU-be­slut i po­li­si­ära och rätts­liga frå­gor.
Men det är inte hela un­dan­taget utan bara en del av frå­gorna som den danska rege­ringen vill att danskarna ska god­känna en änd­ring för.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.