IDG > IT

Sunday, 27 September, 11:31

IDG - 15 nov 11 kl. 12:50

Siri för äldre modeller långt bortaUtvecklare har nu helt lyckats knäcka koden bakom Siri, men har även upptäckt ren rejäl begränsning i möjligheterna att porta tjänsten till äldre modeller..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Siri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Siriför , äldre, modeller, långt, borta
YLE - 06 aug 16 kl. 14:04

Drömmen går i uppfyllelse för Siri från Vasa

Av cirka 1200 sökande kom 12 in till Teaterhögskolan i Stockholm, en av dessa var Siri Fagerudd. Det är en dröm som går i uppfyllelse för Vasabon. Siri Fagerudd bor i Stockholm men är ursprungligen från Vasa.

Vestmanlands Läns Tidning - 11 jan 20 kl. 06:00

Möt robotarna som kan ”ta hand” om våra äldre – så långt har man kommit i Västerås

Sällskap av ett digitalt husdjur – eller matad av en robot? Den digitala tekniken är på väg in i....

Nyheter 24 - 10 jan 14 kl. 14:16

Här är modekedjornas "stora modeller"Inga modeller

Modellerna som visar upp dem är dock i minsta laget. Något butiken är långt ifrån ensamma om. Klädkedjan Hennes och Mauritz kritiseras nu för att deras "stora modeller" i själva verket inte är stora alls.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Frankrike förbjuder för smala modeller

Nyheter24 har tidigare rapporterat om förslaget att förbjuda för smala modeller. Nu har det alltså blivit verklighet.Det franska parlamentet har godkänt en ny lag, som gör att alla modeller måste ha minst 18 i BMI, skriver The Independent.

IDG - 28 jul 14 kl. 11:47

Microsoft hånar Siri i ny reklamfilm

I en ny reklamfilm antyder Microsoft att företagets Cortana är en långt bättre digital assistent än Apples Siri..

SmålandsPosten - 29 jun 16 kl. 17:25

Siri Elm

Mohedas äldsta invånare har gått ur tiden. När sommaren var som vackrast, den 17 juni 2016, somnade mor Siri stilla in, 102 år gammal. Hon fick leva ett långt, innehållsrikt liv..

IDG - 02 maj 17 kl. 16:15

Siri hjälte igen: Tre fiskare i sjönöd räddades av röstassistenten


När båten började ta in vatten långt från land kunde tre amerikanska fiskare räddas – tack vare Siri..

IDG - 22 sep 18 kl. 11:49

Siri-animationen på Apple Watch Series 4 följer din röst


Med Apple Watch Series 4 har Apple äntligen fixat ett irritationsmoment som hängt med från första generationen – den statiska vågformen när du talar med Siri..

News55 - 13 jan 16 kl. 15:41

Polisen: ”De äldre tänker till en extra gång innan de klickar”

News55 har fått ta del av den rapport som polisens nationella bedrägericenter ännu inte offentliggjort. Den preliminära statistiken ska genomgå en sista kontrollkörning men redan nu visar polisens siffror tydligt hur den uppåtgående trenden med bedrägerier mot äldre gjort en helomvändning.       LÄS MER: Polisen föreslår bankomatruta för att förhindra bedrägerier – Vi tror verkligen på ett tydligt samband mellan de sänkta anmälningarna och den satsning som vi tillsammans med SPF Seniorerna, PRO och Brottsofferjouren drog igång för att göra äldre medvetna om  de olika sätt bedragare försöker komma åt deras pengar på, säger Anna-Lena Tapper, förundersökningsledare på nationellt bedrägericenter, till News55.

Cornucopia - 13 feb 16 kl. 15:46

Få igång flyttkedjorna - bygg lägenheter åt äldre

Sverige behöver upp till 700 000 nya bostäder de kommande tio åren. Att få igång flyttkedjorna och få äldre att flytta till mer ändamålsenliga bostäder är ett effektivt sätt att frigöra resurser för att uppnå detta. Sverige bör alltså satsa på att bygga bostäder för äldre, sk trygghetsboenden.

News55 - 20 jul 17 kl. 07:09

PR-konsulten: “Äldre är de nya inspiratörerna”

Veruschka von Lehndorff, 78, Iris Apfel, 95, och Lauren Hutton, 73, är några av de supermodeller som sent i livet blivit ikoner för några av världens främsta modehus. Att äldre hörs och syns allt mer vittnar om en större respekt för den äldre generationen, det menar PR-konsulten John Mellkvist. – Företagen har insett att målgruppen är ekonomiskt stark och dessutom friskare och mer vital än någonsin tidigare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.